Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Kavicsusz
üzenetére
dettó....
bár nekem csak egy iceq4-es 4850 kérdése a dolog,ami talán meglesz már fizu után...szerencsére az új multiszerónk támogatni fogja a cod5-öt is,ha nem tér el a szerveroldali igény,tehát indulhat az is,ahogy megjelenik
mert ugye a motor nem nagyon változik,a szerveroldal se fog szvsz...rendelem is megfelé,amint meg lehet a cod5-öt.mondjuk a 2 és a 4 is marad úgyis,a cod2-ről sem mondtam le a 4 miatt...ejj,de foenem már a fogam a lángszóróra,valaki beledobhatta volna egy cod4-es modba is már 
-
BandiHUN
veterán
válasz
Kavicsusz
üzenetére
részvétem...bár egyébként a suli délelőtt van,amikor a melósok is melóznak,a házit meg le kell sz...ni
egyébként nem lesz az embernek több ideje ilyenkor se,csak a szar idő többet benntartja a lakásban...meghát a "vége a nyárnak" érzés
no de majd lesz itt élet,remélhetőleg feldobódnak kicsit a dolgok
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.

szép magyar beszéd powa

no de majd lesz itt élet,remélhetőleg feldobódnak kicsit a dolgok
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)