Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #6999 üzenetére
Jaja igazad van Bali.Meló ezerrel plusz ez a jó kis 35 fok
.Amíg el nem felejtem Bali,jó futóműve van a Punto II-nek.Pénteken fogócskáztam egyel Egerből hazafelé,kanyarokban nagyon jól ment,ott néha nem is értem utól (igaz az enyém 1350kg alaphangon
),egyenesben aztán meglett
.
Most látom csak,hogy meglett a 7000-dik hozzászólás
.Gratulálok minden kedves topic látogatónknak.
-
ovecs
senior tag
Igen kampec lett a topik
-
ovecs
senior tag
Szerintem lődözés helyett piálás lesz ma
-
ovecs
senior tag
Mindjárt felakasztom magama melóban... Egész nap rohadt gumis számlákat könyveleket...Tiszta Forma1...Mint ha a box utcában dolgoznék...
Egy ilyen kemény nap után rám fog férni 1-2 feles+1 kis lövöldözés -
booz
senior tag
jöhetnek az uppok ide thx
-
SipiBcs
őstag
Tessék, egy kis segítség!
Szvsz. 16 szelepes. 8 szelepesből nem nézem ki a 75 lóerőt!
Láttam olyat is, ez az infó 60 lovas, az lehet 8 szelepes 1,3 L-es.
-
Balinov
titán
Pyros, ez kesz, itt van a kezembe a regisztracios certi, de egy kurva kukkot nem emlt arrol, hogy 8 v 16 szelep,meg a kw-t se irjak...1242ccm...
-
PyroS
senior tag
Hello.
Ha szereti valaki a South Parkot és jókat akar röhögni akkor ezt nézze meg: [link]
Szét röhögöm az agyamat az idézeteken
.
-
Balinov
titán
bocs, hulye vagyok, azt hittem valaszoltam mar.
1-1 kezipoggyasz benn van a jegy araban. ez lingusnal 10kilo asszem, de mintha Ryanairnel is ennyi lenne. Ha ezen felul szeretnel egy + borondot is feladni az a lingusnal 15€ iranyonkent es darabonkent, Ryanairt passzolom nagyhirtelen.
-
-
Balinov
titán
kuplung fasza,valtogattam, mint egy hulye. Szervo is popec, a motor tisztanak tunit, olajfojas nyista. alaszedtem kanyarodasnal a kormanyt is,hogy nem szol-e (205-nel szolt, mint allat
) de az is jo.kaszni egyben van, par- valszeg bokorokozta - karcolast leszamitva ep, gumik 14-es Firestone-k,meg a kopasjelzo lila csik is latszik a kozepso barazdaban.ules nincs kiulve, kormany,valtogom lekopva.szoval jonak nez ki.
1 hibaja van, az ablakotorlo az egyik allasban nem egyenletesen jar, nem tudom viszont, hogy ez motor vagy vezerloelektronika-e.
Jaja, meg mindig kolcson zsuga, fel is hivom ma a boltot, van-e valami ujsag.
-
Balinov
titán
Hat, ha azt nezem, hogy naponta kb 30km-t buszozok, akkor most sem lesz agyonhasznalva a Punto. Elobb kimentunk kollegammal a parkoloba, korbenyalaztam,sasoltam a kocsit,semmi nem zorog,kopog rajta, egybe van jol. Ugynezki, meg is vesszuk a heten, vagy jovo het elejen.
Bakker, qrva jo ez az oldal, amit linkeltel
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #6976 üzenetére
Én az Alfával 3év alatt mentem 20eKm
,nincs időm kocsikázni
.Meg a melóm is fél percre van a lakásomtól
.
Ha jó állapotban van akkor érdemes lehet megvenni,bár ha tudod akkor nézettesd meg egy szerelővel.150eKm környékén már ezért kell cserélni egy két dolgot.
Itt van egy két tipp a Punto II-ről: Punto club -
Balinov
titán
Sracok, multkor beszelgettunk kocsirol, Punto II-rol. 1,2 ELX punto,93k merfolddel, 2001-es, elegge megkimelt allapotban. 1500€ milyen ar erte? otthon milyen aron mennek a hasonlok?
-
PyroS
senior tag
Hello.
Hát tényleg morbid de nem rossz
.
Megérkezett a Belkin Nostromo n52te gamepadom
.Bár ma is edzés lesz szóval nem biztos,hogy lesz időm és energiám kipróbálni
.Elsőre kicsit furcsa de remélem ezzel már elférek normálisan az asztalon
.Belkin Nostromo n52te
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt mindenkinek.
Üdv Ent,jó régen hallottunk felőled szoktál még Cod4-zni?
Csézé: Remélem legalább olyan jó lesz a multi része mint a 4-es.Kíváncsi vagyok,hogy milyen újítások lesznek benne.
Reggeli vicc:
"A tanítónő:
- Gyerekek, ma a telefonálásról lesz szó. Bekapcsolom a hangszórót és
felhívok egy tetszőleges számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni.
- Bocsánat asszonyom, de nekünk nincs Zolikánk.
Valószínűleg egy hibás számot tetszett felhívni. Kezét csókolom!
- Látjátok gyerekek, így viselkedik egy jól nevelt, udvarias ember az
alapfokon.
A tanítónő felhívja ugyanazt a számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni.
- Hát kérem, maga engem az előbb hívott fel. Még egyszer:
Itt nincs egyetlen egy Zolika sem! Megértette?
- Hallottátok, hogy reagál egy ember a második fokon. Most jön a
legmagasabb fok.
A tanító néni felhívja ugyanazt a számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni
- Már megint te vagy, te hülye k....va? Menjél vissza a jó k....va
anyádba, ahonnan jöttél. Vagy gyagya vagy, vagy engem akarsz
ba.........gatni.
- Gyerekek, ez a felizgatottság legmagasabb foka.
Egy vörös hajú gyerek jelentkezik az utolsó sorból:
- Tanító néni, szerintem még ennél is van egy magasabb fokozat!
- Mutasd meg, Jenőke.
A gyerek felhívja ugyanazt a számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Zolika vagyok, ....nem kerestek?" -
SipiBcs
őstag
-
ent
őstag
Hi all!
Mi van veletek kedves ecséim? Ti is várjátok a megváltást hozó MW2-t?
-
PyroS
senior tag
Hello.
Rövid de jónak tűnik: Modern Warfare 2 Trailer
-
ovecs
senior tag
Év videója: [link]
Most nézem kb 5ödször -
SipiBcs
őstag
válasz
Paul119 #6953 üzenetére
Szerintem athomi arra gondolt, hogy a kölökképed mellett, hogy kerültél a nyugdíjasok közelébe!
(a fenét sem érdekli az arany árú géped)
athomi: Póli a haverom, 1-2 alkalommal beugrott warra. Booz kollega a minap feldobta, hogy legyen NYEV-es. Ő rábólintott, mi meg ünnepelten átadtuk neki a TAG-ot.
Amit még nem tud, hogy mivel ő a friss hús, ezért fél éven át ő fizeti a servert!
ui: beugorhatnál néha játszani ám hozzánk
-
Paul119
addikt
athomi : sok évnyi küzdelem, és lemondás árán
pyros : ugy tudtam ti fizettek nekem
-
PyroS
senior tag
Hello Huni.
Mi a helyzet veled?Ugyanúgy sikerült neki is bejutni mint Booz-nak:sok sok kenőpénzzel
.
Paul majd priviben küldöm a számlaszámot ahová az éves 1 milliós tagsági díjat utalhatod.
Booz: te meg megint kifecseged Mr.Klánleader titkait
.Este valószínű,hogy nem leszek.
-
booz
senior tag
szevasz mester jó ujra látni örömmel olvasom hogy a lányod és a nejed jólvan ennek szívböl örülök.
hát nálunk minden a régi ÖVECSNEK olyan budös még mindig a lába hogy a multkor beszereltetett biologiai riaszto a lakásba (virusok ellen) megszolalt mikor övecs feljött ts -re
remélem valamikor lödözöl velünk egyet szia vigyázz a családra -
yako
tag
válasz
Balinov #6948 üzenetére
Köszi, jól!
Túl az első életéven, hét foggal, nagy hanggal, orbitális étvággyal és mindennapi remek közérzettel van megáldva a kisasszony!
Mi vágynánk már egy kiadós alvásra, és nemi - akár 1 óra hosszára - nyugalomra, de okunk nem lehet panaszra, csoda ez a kiscsaj - ha nem borzasztja a közt, és nem veszik offnak, majd teszek be képt is.Amúgy meg, ha időm engedi, ülök még gép elé, de leginkább Nico Bellick sosát igyekszem a lehető legantisziciálisabban irányítani.
De pont a minap akadt a kezmbe a COD5, és elfogott a vágy egy kis COD4 iránt, ergo eltöprengtem az installon, de véget ért a szünet - hazaértek a csajok!
De lesz még közös lődözés - remélem!Uraim, minden jót!
-
yako
tag
Uraim, tiszteletem!
Remélem még rémlik a nevem, bár valószínű nem hagytam mély nyomokat a klán életében, de én emlékszem mindenkire, és követem is az eseményeket.
Így először is üdvözletem az új tagnak, és sok sikert neki, és vele a klánnak!Szóval nem véletlen, hogy írok.
Lenne egy ilyen opcióm:
[link]Téves vásárlásból maradt a nyakamon, minden tiszta körülötte.
Ha esetleg tudnátok valakit, akit érdekelhet, és szólnátok is megköszönném!Minden jót az itthoniaknak, és a külhoniaknak is, csak ügyesen azokkal frag-ekkel!!!
-
Paul119
addikt
Tiszteletem
-
SipiBcs
őstag
Sok sikert az autó vásárláshoz!!
Arról ne feledkezzünk meg, hogy a klán új taggal bővült!!
Üdv neked =NYEV=Paul !!!!
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #6937 üzenetére
A piát ne is mond 2 hónapig nem ittam egy kortyot sem.Születésnapomkor azért csak innom kellett a hülye haverjaim már várták csőre töltött kamerákkal,hogy felvegyék amikor össze esek a sok Bacarditól
.Szerencsére nem jött nekik össze simán haza mentem hajnali 3-kor viszont másnap fel sem keltem az ágyból olyan beteg voltam
.
Csakis Punto
,bár az olasz vénám beszél belőlem
.A Focus is nagyon jó autó,mind kettő van az ismeretségi körömben.Sokat számít,hogy kitől veszed és,hogy milyen állapotban van.
-
Balinov
titán
hat, multkor forgokanape volt,mert annyit ittunk Gyiku haverjaeknal, hogy ugy teleportaltam haza es forgott masnap reggel a kanape, ahogy ultem rajta kvt szurcsolve.
Focus 1,4 es Fiat Punto II kozott vacilalunk, de valszeg Punto lesz belole, kevesebb ra a biztositas, sulyado,stb. Kollegam arul egy 2001-es fekete 5ajtos 1,2 ELX-et, azt hiszem arra nevezunk be. nincs kedvem idegenyelven alkudozni,meg attol felni,hogy basznak at.
-
PyroS
senior tag
-
PyroS
senior tag
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #6920 üzenetére
A 4830-on látom 3DM-ben, hogy 3,6 GHz-nél is még emelkedik az az érték. A top az 13317 pötj volt. De nem járatom ott, mert gyári hűtésem van, nem erőltetem. Most 430 x 8 van a cpunak beállítva. 4440 MHz-en ketyeg, 43 fokos maghőmérséklettel. A videokarit is megrángatom picit, így megvan a fix 250 fps szinte mindenhol, kivétel ha füstölök
-
Balinov
titán
Hatja...kopipeszt rulez!
zsuga meg nincs meg, rohadjanak meg. Annyit tudtunk kideriteni a bolttal mult heten, hogy Asus megkapta, de mivel nem en, szucs balazs kuldtem hozzajuk, hanem a bolt, igy alacsony prioritassal kezeltek az ugyet. Ha en kuldtem volna el hozzajuk diretke, akkor 2 heten belul kotelesek megvizsgalni, stb. A rojeh, hogy a members.asus.com-on beregisztraltam a kartyat, ott meg a warranty conditions-nal a VGA kartyak fejezetben az van, ha gond van, vidd vissza a boltba...het vegen kell ujbol telefonalnom, addigra remelhetoleg kideritik,hogy raknak-e ra uj hutest, vagy szar a kartya. Utobbinal azonnal kapok cseret a boltba.
Roviden szolva cumicecilin, meg szerencse, hogy van kolcsonbe egy 86GTS...
-
ovecs
senior tag
EZMIEZ???
[link]
esküszöm semmit nem töltöttem el arról az oldalról.. megnézné valaki, hogy annak mennyinek kellene lenni?
-
SipiBcs
őstag
Végigröhögtem a videókat!
Ez annyira gáz, hogy már csak röhögni lehet. Mindig feljön a téma, csak azt nem értem, hogy ebben mi az élvezet? Hogy más játékát ellehetetleníti? Sikerélmény tuti nem kapcsolódik hozzá.
Az egyik videóban, baloldalt chat..... xy: cheatershit
De majd letöltöm és kurva jó leszek a war-okon
Azért mellé kell tenni: SZÁNALMAS
-
ovecs
senior tag
MEGAUNDORÍTÓ: [link]
-
ovecs
senior tag
SZERVERPÉNZ!!!
-
Szabest
tag
Sziasztok! Ugy vettem észre hogy itt talán még él a totyik,ezért is fordulnék hozzátok!
Egy ideje már cod4ezek,(eleinte egy 7600gt-vel->beszart, cserébe 9500gt van náélam....látványosan jobban muzsikál ...tudom nem egy nagy eresztés de erre futtya....)
na és ugye a kérdés:
Született e már megoldás a WIN7 vs. punkbuster problémára, mert ahogy nézegettem a microsoft magyar topicját hét elég elhalt és senki nem akart nagyon olyat irni hogy nesztek itt van lépésről lépésre leirva hogy hogyan is kell megoldani h nem b@szkodjon ki a szerókról.Esetleg van valakinek ezügyben tapasztalata, esetleg megoldás a problémára??
Mert ahogy olvasgattam eredeti játékkal sem compatible....
igazából a kiváncsiság hajt hogy hu igy win7 meg ugy jobb mint a wista, (bár most is XPsp3 van) de irják hogy tényleg stabil már.... bár olvastam épp kékhalálról is
Meg ugye nemtudom hogy mennyire lenne érdemes váltani, vagy ilyesmi a vasamat illetően ami megint nem egy mai darab....(alább megtekinthető)
Várom a lényegretörő válaszokat!
sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest