- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Majd nézzetek be a Blizz topicba szavazzatok a mocimra!!!
-
booz
senior tag
?????????????????????????????????van itt
-
athomi
veterán
hát, nem túl nagy az élet
-
athomi
veterán
szombaton leszek
-
booz
senior tag
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #6389 üzenetére
booznak agymenése volt.... kb 2 hete.... Debil hangon üvöltözte a TS-en, hogy páncélautópáncélautó....
Asszem Ovecsnél el is szakadt a cérna
Szvsz menet közben jobban belejössz az elnevezésekbe, mint ha leírva bemagolnád. Ha jól emlékeszem a www.cod.hu -n minden map megtalálható, letölthető. (de ez nem biztos)
-
CséZé
őstag
Balinov Isten éltessen!
-
PyroS
senior tag
Boldog születésnapot Bali és Sirandrish
.
-
Balinov
titán
Sirandrish, isten eltessen bennunket!
-
athomi
veterán
Sziasztok!
Hazajöttem hétvégére (igen, már elköltöztem vasárnap), történt vmi érdekes a héten? -
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #6360 üzenetére
Spec én a Whiszkászt gyömbérrel tolom!
A mostani izé az a fogyókúrám miatt van
Egyébként söröznék..... lassan a fél kezemet odaadnám 1 heinekenért!
..... Nem ér röhögni!
-
SipiBcs
őstag
Éppen azon gondolkodtam, hogy Uppoltatook egyet.
Ha senki nem lesz este, akkor lehet én is inkább a light cola + vodka combót választom!
-
booz
senior tag
valamit csak írok mert bezárják a topicot a végén
-
Balinov
titán
bocs fiuk,hogy nem tudtam mostanaban megjelenni a kozossegi esemenyeken (TS,WAR,stb..). Beirattak munkahelyen a zabhegyezo tanfolyamra igy este mar csak valami kosza lovoldozesre marad idom, vagy elaludni a hirado alatt..
-
ovecs
senior tag
válasz
SystemRoot #6350 üzenetére
A wi fi volt a tettes
mostmár kikapcsoltam
-
ovecs
senior tag
-
Boci_83
őstag
-
PyroS
senior tag
-
athomi
veterán
A tegnapi waron eléggé kikaptunk, bár szólhattatok volna, hogy szükség lesz rám, mivel nekem Gerus szólt 9:45-kor, hogy meglesz e a létszám. Én meg csak kapkodtam a fejem, hogy mi a francról beszél.
Mindenesetre Gerussal együtt meglett a min. létszám, úgyhogy lement a war.
Az ellenfél jobb volt nálunk, jobban működtek csapatba, ennyi, de hát ez mégis csak egy nyugdíjasklub. -
gyerpi
aktív tag
Helló !!!
no szóval arról lenne szó, hogy Kiflivel még este beszélgettem 1 percet és mondta, hogy a Blizz klán nincs és klánt keres
arra gondoltam, hogy ha akarják /Kifli és Andris/ akkor csatlakozhatnának hozzánk én legalább is szívesen látnám őket a klánunkban
dióhéjban ennyi -
ovecs
senior tag
DIVINE =NYEV= 01.16/ 22 h
B-wt-deEste 10 kor lesz a negyeddonto!
Ki tud itt lenni? En sajnos epp nagyon be leszek rugva mar 10 kor, meg eleg sok ember lesz nalunk, szoval a mai csatat nem vallalhatom.Remelem meglesz tolunk 5 ember
-
Balinov
titán
Elvezetes, Tomb raiderek, Pince of Persiak sosem jottek be, de ennek megfogott a hangulata. Igaz, a fent emlitett chapter vege fele,mikor menekultem eleg jol beroccent az FPS, igaz, utana a mirrors edge program mukodese leallt uzenet is kijott,szoval valszeg nem a zsuga fogyott el alola (1680*1050, highest minden, 4x-es elsimitas)
-
SipiBcs
őstag
Thx... rajta leszek...
-
Balinov
titán
Pyros, ki tudtad probalni a Mirror's Edge-t? Talan mar megvan nekem is. Kivancsi lennek milyen.
-
SipiBcs
őstag
Eddig működött, semmi gond nem volt vele... A problémák után kezdtem el molyolni vele. Csak Ati drivert telepítettem újra. Valószínűleg szétszedem, összerakom, csak nem szerettem volna új win-t rakni, mert akkor a csemete játékmentései odalesznek. De majd megpróbálom elmentegetni a cuccokat.
-
SipiBcs
őstag
HELP ME!!
A fiam gépében a régi Ati 1650xt-m van. Telepítenék neki játékot, de közli, hogy rakjak bele 3D-s videokártyát. Drivert cseréltem... mi lehet a gond??
-
Balinov
titán
Oooo..ilyenrol megmondom oszinten nem hallottam, nincs sok itteni magyar ismerosom, akinek sajat kocsija lenne.
Sztem reszigazsag szagu ez az infod,ugyanis,Morickapelda:
Van egy kocsi, X neven van, X vezeti,ahoz hogy Y is vezethesse, kell a kocsira olyan biztositast kotni, ahol Y is fel van tuntetve. Magyaran ha veszunk kocsit az en nevemre, nekem olyan biztositast kell kotnom a kocsira, amiben a Parom is szerepel, maskulonben vezetni vezetheti ugyan a kocsit, de ha a Garda elkapja, megkennek jo kis birsaggal. Szerencse ebben, hogy alitolag nem sokkal dragabb, ha + sofor is fel van vezetve a kocsibiztositasban.
Nem panaszkodhatsz, nekem 4 evembe telt dolgozo emberkent otthon, hogy egy akkor 12eves 205-os ongyujtost megtudjak venni. Es az sem teljesen a sajat erombol..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest