- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Raspberry Pi
- CPU léghűtés kibeszélő
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
SipiBcs #7093 üzenetére
Együtt érzek veled Sipi
.
Egy pár napig én se nagyon leszek.Felpolíroztam a proci hűtőmet de úgy néz ki,hogy a procit is fel kellene,de azt a gari miatt nem akarom.Így viszont alapon 67 fokos lett a procim szóval szereznem kell egy másik hűtőt
.Szóval elbasztam,nem kicsit,NAGYON
.
-
mira77
újonc
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Tudtok valami megoldást a TeamSpeak futtatására Vista alatt? Merthogy még telepíteni sem engedi.Előre is köszi.
-
SipiBcs
őstag
ELVONÁSI TÜNETEIM VANNAK!!!!!
-
PyroS
senior tag
Hello all.
Hűű de kihalt megint a topic
.
Ma megérkezett az új egérkém:
Este ki ér rá egy kis gyilkolásra?
-
Balinov
titán
igen, ezen nekem is megakadt a szemem...teljesen meglepodten, en azt hittem 10 v. max 13cm-esek mennek bele...
Hirtelen elgondolkoztam azon is,hogy nyaron, ha nem lesz tul sok csomagunk lehet kihozom a 200W-s 3utas Pioneer dom part, ami perpill a 205 kalaptartojaba figyel...
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7075 üzenetére
Igen jól beszél a kedves kollega
.16,5cm hangszórók mennek az ajtókba.
Sipi linkjéről van az info :
"Hangszóró:
ha gyári helyekre szeretnél új hangszórókat:
elöl az ajtókban 16,5 cm-es mélyközepek vannak (a tükörháromszögben külön csipogóval). Figyelni kell a hangszóró mélységére is, tudtommal max kb 64mm-t bír el faragás nélkül. Nekem mindenesetre MacAudio MP 2.16 szett van elől....ez bement.
hátulra (a kalaptartó melletti kialakított foglalatba) 10cm-es átmérőjű hangszórók valók." -
Balinov
titán
Pyros, szerinted hol lehetne kisakkozni bontas nelkul, hogy a Punto II-be elore a gyari hangszorok helyett milyen meretu hangszorot lehet bepattintani? puntoclubon olvastam asszem, hogy trukkos a dolog es nem mindent lehet belerakni
-
Balinov
titán
hat, elso nap, mikor elhoztam kollegatol kicsit fura volt, foleg a 2savos korforgalmakba,meg ottopalya bevezeton, de aztan meg aznap este elmentunk tankolni,meg kocsikazni, masnap mar siman jottem, minden igegeskedes nelkul meloba vele. 7vegen beletoltam tobb mint 250 merfoldet...
-
booz
senior tag
gyerekek ezt érdemes megnézni 18m anakonda kigyó
-
SipiBcs
őstag
Hali
A fiamtól elirígyeltem a kéztörést. Én is begyűjtöttem 1 felkartörést, amit nem tudnak gipszelni, úgyhogy csak erőltetem a röhögést!
2 hétig tutti nem tudok játszani...... gondolom én.....
-
booz
senior tag
megint vettem 1 uj kártyát
xfx gtx285 jujj bocsi -
PyroS
senior tag
válasz
SipiBcs #7046 üzenetére
Jó reggelt.
Sipi ilyeneket meg se kérdezz itt
.
Ovecs ezt most találtam,nagyon jó áron van a Logitech MX518 Batman Edition.
-
ovecs
senior tag
Booz mé nem dugtad be neki? Egy gyors francia... már metélve lennél
-
booz
senior tag
szavanna hórgásztó
-
booz
senior tag
nos megérte kimennem hajnali 4kor pecázni és 1m csuka és 9,80kg lett az eredmény
-
tucsike86
tag
Sziasztok!
Linuxos szerver installban tud nekem segíteni valaki? A szerver megy gyönyörűen, egyes emberkéket azonban nem enged fel.. ... ... PÜ jellegű lenne a dolog.
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm! Ha menni fog, akkor várunk mindenkit szeretettel a szerverre, laza kis délutáni TDM partikra, 16 sloton. Csak menne már...
-
booz
senior tag
gyerekek ez a ph már olyan mint a bolha piac mindenki alkudozik ha felteszel valamit eladni x összegért tuti -10000ezerrel kinál érte kevesebbet kész röhej
-
booz
senior tag
-
booz
senior tag
˙´`˛°˘^ˇ~€¤§Ä|ä|\
\
\
\/ -
Dashes
őstag
-
Balinov
titán
azt tudom, de gyakorlatilag ennel minden halkabb..Emlekezz csak vissza, mindig panaszkodtatok a turbina alapzajra TS-en....CCC-bol lehet szabalyozni a ventit, 20% a legkisebb ertek, ekkor idle 50C korul van a GPU...ja, es GPUZ szerint meg igy is 2kRPM korul teker az a fos 8centi koruli venti...50-60%-tol felfele meg max fordulaton, valami 2600-al....
-
Balinov
titán
Nem mondtam? Penteken hivtak, hogy megjott a zsuga, mehetek erte. El is hoztam izibe. szeriaszam alapjan kaptam egy masik kartyat. Viszont ez is kurva hangos. Amit hallotok TS-en hatterzajt, az a hiros Anusz fele nem referenciahutes. Most kajtatok valami epkezlab, halkabb, szabalyozhato, hatekony es megfizetheto vga hutes utan....
Perszehogy rakok fel kepeket,
-
PyroS
senior tag
-
ovecs
senior tag
Rohadt unalmas ma is a meló..... Legalább az ablaknál ülök, így stírölhetem a kolleginákat odakint
Nagyon örülök a jó időnek, mert végre előkerültek a miniszoknyák
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7009 üzenetére
Ezek a szemét légitársaságok... mikor már fizetnéd a jegyed még mindenféle szarság költséget rápakolnak
Végülis 41.459 forint lett kettőnknek oda-vissza, úgy, hogy nem adunk fel poggyászt.... Mondjuk nem is viszünk sok mindent, kint szeretnék inkább venni 1-2 jó cuccot a charity shopokban, mert az a városnézés szerves része
Október 22. én 22 :25 re érkezünk
Reszkess DUBLIN
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #7001 üzenetére
Az irodám ablakai pont keleti és déli irányba néznek. A nap munkaidő kezdettől a munkaidő végéig folyamatosan besüt. Meg lehet dögleni a melegtől.
Arról nem is beszélve, hogy 1 hónapja csinálják az ablakom alatt lévő főutat, így állandó jelleggel ütnek, fúrnak és mocskosul büdös van. A türelmetlen autósok mocskolódnak, verekednek, karamboloznak. Nem a legjobb feltételei a munkának,de nyomni kell, mert tele vagyok ügyiratokkal, amiket a szocpol miatt nagyon rövid idő alatt el kell intézni. Monjuk azokat is szeretem, akiknek most jut eszükbe építési engedélyt kérniük az utolsó pillanatban.
-
Balinov
titán
hat, szvsz nem rossz. Persze, csak ha eleg arra a par napra a kezipoggyasz. 55x55x40cm-be belezsufolhato cuccost. Lehet erdemes lenne 1 checked baggate-t befoglalnotok, ugyis megeri szvsz.
Osszehasonlitaskent:
tavaly novemberben, AerLingussal helyjeggyel, 1-1 checked baggageval volt 312€ kb 1 honappal elotte foglalva. Tel vegen ugyanugy Lingus-szal volt vagy 450 a retur, igaz repules elott 2 nappal foglaltam. Utoljara 2 hete Ryanairrel 1-1 checked baggage-val 251€ volt, cakkpakk. Az a 36 rupia egy laza 270-es arfolyamon is 130€ korul van, annyiert szvsz ajandek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hegesztés topic
- Magisk
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest