- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Aham,jol emlekeztem akkor hogy te Alfa hivo vagy. Nezegetem neha neha, hogy mit lenne erdemes venni es most kepbe kerult az Alfa is. Bar en inkabb a 147-es kategoriaban keresek, mint pl. ez.
Mondjuk ez epp egy kicsit gaz,mert irjak is,hogy a 3-ast kicsit trukkosen veszi..ha tudja,hogy szar, miert nem csinaltatja meg?
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #6296 üzenetére
Alfa Romeo 156 2.4 JTD,öthengeres,(136LE papíron
)[link]
Szerintem iszonyat brutál.Egyszerűen imádom,gyönyörű szép,sportos,jól fogyaszt,stb.Sajnos a "jó" magyar utak tönkre teszik a futóművet de cserébe iszonyatos a kanyar sebessége.Eddig még nem volt vele nagy gondom,bár kellet már rá költenem amikor megvettem.Nálam ha nem hajtom akkor 7L eszik,nem betartva a szabályokat felmehet 8,5-9L is.Viszont a haverjaim szerint egy traktor és hátul elég szűkös 3 embernek,a csomagtartó is kicsi főleg a 400W bandpass láda miatt
.
Ja és még egy kép a márka miatt:[link]
Van akinek nem jön be az Alfa,de akit egyszer ráérez az "Alfázásra" az nem szabadul a vírustól.
-
Balinov
titán
Pyros, neked Alfad van, nem? Melyik tipus is?Mi a velemenyed a markarol? Megbizhatosag? Anyagminoseg? Fogyasztas? Minden erdekelne.
-
Balinov
titán
na,ez mar jobban nez ki,mint az utobbi idok pingjei nalad.
Egyebkent ez a 89ms nemetbe sem 100%-osan mervado,mert ugye ki a franc tudja, helyileg hol van dojcslandban benne a szerver. A masik meg, hogy nekem a nemet NYEV-es szerora, meg BW-T-ek nemet szerojara is olyan 40-60 kozotti pingem van, mig ha Frankfurtot valasztom a speedtesten 70-80 alatt nem lattam meg pinget oda.
-
ovecs
senior tag
Bomfunk Mc's kicsit másképp: [link]
-
Balinov
titán
este egy kis barati lovoldozkodes? magyar ido szerint fel kilenc korul mar raerek szerintem.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6281 üzenetére
Most erre mit mondjak
.
Durva.Bár ez rajtam nem segít
,de azért irigykedem eléggé
.
Amúgy igen,a ping a lényeg a képemen
.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6281 üzenetére
brutal az uploadod vazze, de azert a diginek a kulfoldi savszelessege...haaat...
-
PyroS
senior tag
A pics@ba,pedig még csak 16 óra van:
Thanks Mr.Tonline
-
Balinov
titán
hat, 62k-bol vehetek par ilyet is... Vegulis a vinya adott,csak a haz ill. a vezerles/hw resze az,ami hibadzik.
-
Balinov
titán
-
PyroS
senior tag
Most próbáltam újra a speedtest-el a külföldi szervert pinget.Igaz most csak a laptopról néztem melóba de ugyan azt a netet használom wifi antennával.
Most persze a tűrhető a ping: -
Balinov
titán
Fiuk, BW-T honlapon fennvan a tegnapi eredmenyunk, csoportmasodiksag. Viszont az nem derul ki, kovetkezo meccs(ek) mikor lesznek. Van errol valakinek valami belsos infoja?
-
booz
senior tag
huááááááá uraim sok sikert a ma esti war-hoz
-
PyroS
senior tag
Szedem lefelé és én is kielemezem
.
Viszont sajnos nálam is fennt áll az mint Sipinek.200 fölött van a NYEV-es szerón a pingem
.Már beszéltem a T-Home Ügyfélszlg,de ők sem tudtak megoldást.Újra indították a netemet de még szarabb lett mint volt.Próbáltam a Hunor féle trükköt de semmi változás
.
-
athomi
veterán
Úgy látom a tegnapi ellenfél kielemezte a demomat, megnézték rajta a nagy semmit és elfogadták az eredményt.
-
ovecs
senior tag
Gyerekek Nunder fórumtársat valamikor elhívhatnánk egy warra
Ma este is lemossuk az ellent
-
-
athomi
veterán
Sima győzelem az esti waron. Az ellen kicsit elégedetlenkedett, a war végén a demómra azonnal igényt is tartottak.
Elvileg ma este az SN klánnal játszanátok, de eddig még egyik warjukon sem jelentek meg, és valószínűleg a ma estin sem fognak. Tehát a =NYEV= klán biztos továbbjutó.
-
Balinov
titán
este kijon? 10kor igaz magyar idoszerint?
-
booz
senior tag
este jövöt a mecsre 1000fps és a többi dolog
-
athomi
veterán
Beszélem a BWT-sekkel, Gerus rajta a dolgon.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #6219 üzenetére
Ebben tökéletesen igazad van. Mindig lesznek olyanok, akik MINDENT megtesznek, hogy nyert WAR-juk legyen. Mi Fun Game-erek vagyunk, szerintem ez nem is fog változni. Nyomjuk a gépünkhöz mérten legszebb beállításokon és élvezzük....!!!
Ami a tegnapi ellent illeti..... sokkal jobb játékosok voltak, mint mi. Speciel én nem távoztam keserű szájízzel a warról.
Utána istenit söröztem a barátaimmal!!
Ha ma estére nincs ki az ötösfogat, akkor elképzelhető, hogy a rendelkezésre állok, mint golyófogó!
Ami a PB-t illeti, egy picit értetlenül állok a kinevezett serverek konfigurációihoz. Hisz FUN Kupaként hirdették meg. Véleményem szerint be kellett volna állítani, legalább a CB szabályainak megfelelően. De ettől függően üdvözlöm a kezdeményezést és vállszélességben támogatom. Csak gratulálni tudok a szervezőknek!
-
Sirandrish
legenda
persze..biztosan számit valamit..egy szroros waron akár a győzelmet is eldöntheti az hogy ő már 300méterről lát téged a fűben..de egy olyan waron ahol 8pont dönt ott nincs jelentősége..és PCW warokon sem...
Engem is dühit de miután kipróbáltam énis ilyen cfg-ket csak sajnálni tudom azokat akik használják mert a játék ocsmány lesz..
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #6216 üzenetére
Így már értem, és legalább nem fogunk elbeszélni egymás mellett.
Szóval, a tegnapi waron eléggé kikaptunk. Azt egy szóval sem mondom, hogy az ellenfél játékosai butították a grafikát, de az tény, hogy az ilyen mértékű butítás hozzájuttathat egy-két plusz nyert körhöz. Azt gondolom te is érzed, hogy nem ugyanolyan 6/14-gyel fordulni, mint 8/12-vel. Egyrészt nem reményvesztetten fordul a csapat, másrészt a szorosabb eredmény több izgalmat nyújt.
A tegnapi ellenfél jobb volt nálunk, akár használtak butítást, akár nem, a war végeredménye ugyanaz lett volna. Jobbak voltak nincs ezen mit túlragozni. -
PyroS
senior tag
Tényleg jó volt a tegnap volt az egymás közti war
.Bár nem sok siker élményem volt
.
Hunor: azt nem tudod,hogy mi okozhatta azt,hogy olyan nehezen haltak meg a tegnapi ellenfelek?
Ovecs: a ma esti ellenfél csak azért nyert 40-0-ra mert nem jelent meg az ellenfelük.
-
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #6214 üzenetére
"Skillel kell lenyomni őket nem látvánnyal...ennyi..vagy saját szerveren kell játszani..."
Ezt kicsit bővebben vagy egyértelműbben is kifejthetnéd, mert nem egészen egyértelmű mire gondolsz, épp ezért nem is reagálok egyelőre.
Egyébként ez még csak nem is a max. butítás.
-
athomi
veterán
=NYEV= klán!
Mivel nyitva van a BWT szerver, így gondoltam megnézem a PB konfigurálásukat. Sajnálattal kell közölnöm, hogy tulajdonképp semminyire sincs bekonfigurálva a PB a szerveren. Tulajdonképp a cvar-ok szabadon állíthatóak, még FPS korlát sincs. Tudom, hogy ez csak egy fun játék, de szerintem erre ügyelhettek volna. Ugyebár nem mindegy, hogy az ember EZT látja vagy EZT, illetve egy kicsit erősebb konfiggal a 2. képen látható grafikán megvan a 333 FPS, ami szintén előnyhöz juttat (több golyó talál, kevesebb ér, helyenként hangtalan mozgás).
-
ovecs
senior tag
Ma csak 10 előtt nem sokkal érek amjd haza, este van egy kis dolgom, de remélem lemossuk a mai ellent
Bár ahogy látom az előzőt 40: 0 ra nyerték
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6207 üzenetére
-
Balinov
titán
Uraim,nagyon koszonom a mai jatekot.Egy elmeny volt.
-
Nunder
őstag
válasz
Sirandrish #6202 üzenetére
Gondoltam abból amit olvasgattam. Anno mikor még a PH! klán indult ent-el meg veled meg stb. akkor párszor felnéztem a szeróra de sose volt senki. Most gondoltam írok hátha van lehetőség játszani mert nagyon kevés olyan hely van ahol lehet normálisan. És nyugodtan szólj bele csak azért címeztem valakinek hogy témába vágjak
-
Balinov
titán
ts-t melyiket hasznaljuk? ja,megvan.
-
Sirandrish
legenda
én ugyan a PH-n alakult másik klán tagja vagyok de 99%ban együtt ugyismondhatnám vegyitve nyomatjuk minden nap és csak warokat..általában még sokan is vagyunk szóval nemtudom..persze gyakran megoldható lenne két csapat is hisz vagyunk annyian de nah
Mindenesetre a kérdésedet nem nekem címezted így nemis szólok bele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows Insider Program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest