Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Ide is BÚÉK!
-
Boci_83
őstag
Én felraktam, lehetne lőni....!
-
Boci_83
őstag
Szevasztok Huligánok!
-
Boci_83
őstag
Uff ALL!!
-
Boci_83
őstag
BÚÉK!
-
Boci_83
őstag
Egyél sok krumplit, sok hússal, banánturmix kakaóporral, rengeteg gyümölcs, bejgli. Itt vannak az ünnepek.!!
Reggelire sok szénhidrát, napközben sok fehérje. Túró mehet magába is, vagy joghurttal, de legjobb hússal!
Világ életemben kákabélű voltam, de 65Kg-ról felmentem 108-ra. Most gizda 90Kg vagyok csak, egy 2 hónapos diétával mentem le 85kg-ra, innen jött vissza a +5 kg.
Kondiba sajnos nem voltam fél éve, idő hiányában... -
Boci_83
őstag
Hadjad már....
Azt azért csak érzed, hogy van e köztetek valami kölcsönös szimpátia?
Ha igen, akkor tök mindegy ki után futkorászik... lehet csak csinálja a picsáját. Ilyenek ezek. Ezt nem növik ki.
Ha nincs semmi közös, akkor cseszheted valóban. Év végi bulit kell csinálni, nagyobb társaságot kell össze röffenteni, és akkor az esetleges kikosarazás sem gáz, betudod magadnak azzal hogy a bulit hagyta ki...Ám sok szerencsét!!
Szerintem munkahelyen jó ismerkedni, szinte a való életben ismered meg ebben az esetben, látod miylen a munkájában, milyen a reggele, milyen ha fáradt... mondjuk azt nem tudod meg hogy főz, milyen gyakran takarít...
-
Boci_83
őstag
-
Boci_83
őstag
No háj! Hónap' Nyóc' felé legyen má' valami géjm!
-
Boci_83
őstag
Vén trotyliknak is írom, ha van még köztetek aki tudja használni az egeret, tolhatnánk valamelyik este egy war-t.
-
Boci_83
őstag
Isten éltesse Pyros urat!!!
-
Boci_83
őstag
Elmentek most már mindannyian a csába! Itt nálunk sohanemlesz ilyen, most a max sávszél 5 mega ADSL-en, úgy hogy tiszta fos a netem, mert 2Km-re vagyok a központtól.
-
Boci_83
őstag
Gyerpi: Néztem [link] a cuccot amit vettél, barátságos kis kütyü, tetszik nekem is, kár hogy nem lehet belerakni egy saját belső winyót...!
-
Boci_83
őstag
Ide is egy hölgy!
-
Boci_83
őstag
Majd egy jogosult tag csinálhatna egy resit a szerveren!
-
Boci_83
őstag
Igazából megvárom a cod6ot, aztán megnézem ott hogy viselkedik..? Aztán ha ott még tudok jól játszani, és meglesz a fix 125, akkor valószínűleg nem cserélem, de ha nem adja a fix fps.-t akkor komolyabban elgondolkodom rajta. Másik megoldás, ha szar lesz a játék, akkor úgysem játszok vele majd, és akkor az lesz a legolcsóbb megoldás..
Hunor: Ezt nem értem, mi nem bírja alap feszen?
-
Boci_83
őstag
Én is, én is!!
-
Boci_83
őstag
Én is jöhetek?
-
Boci_83
őstag
Most ez van fent nektek. PunkBuster Server (v1.740 | A1407 C2.193
Ezen működi ka frissítés, mert a miénken 180-van. Ott úgy tűnik nem működik.
Nah majd jobban belenézek, most hulla fáradt vagyok, aztán ha úgy ljönne ki a lépés játszhatnánk is , mert 2-3 hete nem si lőttem.
-
Boci_83
őstag
Nah mégis van újabb PB! Ha van panasz lehet jelezni!
-
Boci_83
őstag
Booz/Vostok!
Nem találok újabb pb file-t...
Bali: Punton kinyomó csapágy is lehet!
Athomi: Bowden sosem tol, csak húz!
-
Boci_83
őstag
Boldog Születésnapot Pyros !!
-
Boci_83
őstag
Hello all!
Úgy látom itt is hasonló a helyzet mint a szomszédba... -
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #6697 üzenetére
Van pofád vissza kérni?
Majd ha nagyon megszorulsz adok kölcsön!
-
Boci_83
őstag
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #6682 üzenetére
322!
-
Boci_83
őstag
Szerintem meg Ne fizessétek ki! Ott a miénk, az még 5 hónapig rendezve van, és az is játszható már! De ahogy gondoljátok..!
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #6658 üzenetére
488
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #6654 üzenetére
Na b+ engem is lenyúltál!?? Nyazsgem ám!
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #6522 üzenetére
Egész biztos!
-
Boci_83
őstag
Majd nézzetek be a Blizz topicba szavazzatok a mocimra!!!
-
Boci_83
őstag
-
Boci_83
őstag
B.Ú.É.K!!!
-
Boci_83
őstag
Kb 5 K ért tudok én is
De nem ismerem a forrást annyira, fogalmam sincs mennyire okés a dolog. -
Boci_83
őstag
Nyevéknek is feltettem a szerverre a promod v4.02-t de nem indítottam el, mert nem tudok belépni az szerver adminotokba. Ha szeretnétek átkapcsolni a szervert akinek van jogosultsága lépjen be az Obinet oldalán, és a játékmodnál irja be hogy
promodv4.02 majd szerver restart. És az ismert parancsok miniadminba..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest