- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Androidos tablet topic
- Autóhifi
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
Adjon Isten, Nyevesek!
de rég jártam erre
megy még a warozás? -
athomi
veterán
válasz
Balinov #7291 üzenetére
Asus-t én már megtanultam, hogy nem szabad venni. Felesleges kacatokkal teledobálják a dobozt, amiért egy nagycsomó felárat elkérnek, magán a hardveren az alakatrészeket meg olcsó szutykokra cserélik.
SipiBcs: Ha csak 150-es lett volna a pingem az hagyján, de sokszor félpercekre 500+. Amúgy 150 és 150-es ping között komoly különbségek lehetnek. Egy időben nekem 150-es pinggel szinte semmit nem késett a lövésem, mígy CoD2-ben annyit késett, hogy lehetetlen volt bárkit is lelőni.
-
Balinov
titán
Sracok, soha tobbet Asust...szarfos 70-esen megint megallt a venti, most epp Pentek este, epp masztam volna fel X-re....ujabb kb 1 honap,mire legariztatjak...mergemben vettem egy Force3D HD4850-est, amin gyarilag accelero twinturbo van,csak nem szarik be...amint megjon a garbol a 70-es, megy a 3.14csaba a haztol...
-
SipiBcs
őstag
Nem is kell takaróznod! Nincs miért. Ahhoz képest, hogy az elmúlt félévben elenyészően keveset toltad a CoD4-et...
Persze azt már láttuk, hogy aki tud, az tud 150-es pingel is!Speciel én ma este a vízparton leszek, ha minden igaz. Húzom.... a halat meg a páleszes butykost!
-
SipiBcs
őstag
Jót játszottunk este... ideje volt már!
Megszorítottunk egy MED csapatot, 150-es pingel... nem volt az rossz a vereség ellenére!
-
ovecs
senior tag
hétvégére megint eltünök, hétfőtől leszek
-
PyroS
senior tag
Sajnos ma este sem tudok játszani,most szólt a haverom,hogy vihetem az Alfát olajcserére
.
-
athomi
veterán
Két napja felkeresett Fromy és azt mondta, hogy Ovecs meg Vostok megy vmi lan party-ra velük szeptemberben Gyomaendrődre. Hívott engedm is. Mi is van akkor ezzel a lan party-val és innen ki megy?
-
Balinov
titán
en is raernek ma,de csak olyan fel 10 fele otthoni ido szerint. lehet megint csak pubolas lesz belole?
Ovecs mester. Mikor jottok pontosan Timivel es hany napra? Gepetek mikor erkezik?
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt mindenkinek.
Megint le ült a topic
.Mostanában megint nincs időm játszani
.Talán ma este ha sikerül akkor benne lennék egy kis öldöklésbe
.Kipróbáltam ezt a ingyenes Online Fps-t:[link].A Cod4 után nagyon furcsa de tetszik a fegyverek személyre szabása.
-
booz
senior tag
kedves kollégák barátok játszótársak
itt hagylak benneteket és majd csak valamikór karácsony elött térek vissza nagyon jó vólt veletek gamelni röhögni beszélgetni
S!pi: sok szerencsét a horgászathoz és vigyázz a családodra
Pyros:neked is sok szerencsét és kivánom hogy legyen egy saját benzinkutad
ovecs:sürübben mosd meg a lábadés vigyázz Timire
kiflee:ha veszel valami mocit valami durvát vigyázz nehogy összetörd magad
gyerpi:fözz még sok pálinkát és sok sikert az életben
pauli: te is vigyázz magadra örültem hogy meg ismerhettelek
hunor: temeg öcsém igazgasd a fotiakatsok szerencsét
balinov: te nyuszineked is sok szerencsét vigyázzatok magatokra
remélem nem hagytam ki senkit vigyázzatok magatokra még találkozunk pacsi mindenkinek
ÜDV:booz alias vostok -
SipiBcs
őstag
Jót játszottunk, de rettentően érezni, hogy ritkán járunk össze!
-
SipiBcs
őstag
Végre.... Ez az este jól indul!
-
Boci_83
őstag
Én is, én is!!
-
ovecs
senior tag
Este várhatóan war képes leszek
-
PyroS
senior tag
Hello.
Este ki ér rá egy kis öldöklésre?Remélem nyolc körül sikerül a gép elé jutnom.
-
ovecs
senior tag
Hétvégén nem leszek
-
g@bo
nagyúr
üdv
nem birok csatlakozni egy szerverre se.
van rúter, 1,7 patch, 0 -> kidob konzol -> connect 000.000.000.000:0000
eddig ment, most semmi, új a gép.
tipp?
-
SipiBcs
őstag
Lebarnulva, szétsörözve, kipihenve jelentkezem.... de még mindig nem otthonról! Megnyújtottuk 1 picit a nyalalást Isaszegen a rokonyságnál
Itt is strand, gyalogtúra a feeling, de legalább már van kivel pálinkáznom.... no meg van net a háznál
Szerintem vasárnap este jelentkezem, már ki vagyok éhezve egy kis hentelésre!
-
PyroS
senior tag
Üdv mindenkinek.
Este ráér valaki warozni?
A héten már nem nagyon tudok mert este 20-21-ig melózok a Motoros Találkozó miatt. -
Boci_83
őstag
Én is jöhetek?
-
PyroS
senior tag
Hello.
Hazaértem,este ha még életképes leszek akkor waroznék én is.
-
booz
senior tag
este belecsapnék a lecsóba mert már régen waroztunk ugyhogy ha lehet akkor legyen ott mindenki HA KÉRHETEM KÖSZÖNÖM
-
ovecs
senior tag
Pénteken rendeztem a szervert
10940 forint, a befizetők pedig:
pyros
sipi
paul
gyerpi
kifli
ovecs
booz
ez 1562 ft/fő
Bali sajnos mostanában nagyon keveset játszol velünk, így tőled nem lenne fair pénzt kérni.
Hétfőn küldöm mindenkinek a privit a bankszámlaszámommal, de most rohadt másnapos vagyok -
PyroS
senior tag
Hello.
Ovecs:küld el privibe az adatokat.
Lassan lehet gyűjtögetni a MW2-re
: Modern Warfare 2 - Prestige Edition gyűjtőknek
-
ovecs
senior tag
Na akkor skacok 10940 a szerver 3 hónapra, írja meg az aki szeretne hozzájárulni a dologhoz, hogy hány felé osszam. Eddig 4-en vagyunk: Piri, Sipi, Booz, én, de szerintem van aki még szeretne benne lenni a listában, csak várom az ő megerősítésüket is
-
SipiBcs
őstag
Az nem lehet, mert én nem tudom!
Sztem csak későn este érkezem, akkor már a jómunkásemberek letipliznek szunyálni!
Ovecs, írd meg kérlek, hogy mennyi az annyi... csatlakozom... az előzővel együtt! Lassan már szokásommá válik, hogy kettőt utalok....
Igazából anyukám évente kétszer enged utalni a bankon keresztül!!
-
ovecs
senior tag
Srácok megjöttem a nyaralásból, este ts, szerverügyintézés
És pár segget is szét kéne lőni -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #7237 üzenetére
mennyé repülővel oszt nem kell útlevél, ráadásul csak 1.5 óra az út
-
Sirandrish
legenda
Énis megyek idén nyaralózni..anyám azt mondta menjek egyiptomba..
Véleményem: "oh majd nyáron a 70fokba megyek a sivatag közepére homokot nézni"
Görök melett döntöttem erre kiderült hogy lejárt aza kurva utlevél ugyhogy balcsi lesz belőle ha minden igaz..de ha elkészül az a fos akkor lehet hogy meglátogatlak TUTÁN C'MON-nál vagy hun a faszomba -
booz
senior tag
ja én nem most megyek fén faxok már megint nagyot hallotok
jövő hét után ha mindem igaz
-
booz
senior tag
szevasztok lehet eltünök 2hétre most voltam orvosnál nincs semmi baj kaptam 3féle oltóanyagot ami elvileg 7féle kórokozotól véd meg mert egyiptomban sok a vész
megyek a piramisokhoz teljesült életem egyik nagy vágya -
Boci_83
őstag
Most ez van fent nektek. PunkBuster Server (v1.740 | A1407 C2.193
Ezen működi ka frissítés, mert a miénken 180-van. Ott úgy tűnik nem működik.
Nah majd jobban belenézek, most hulla fáradt vagyok, aztán ha úgy ljönne ki a lépés játszhatnánk is , mert 2-3 hete nem si lőttem.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Eléggé kihalt a topic
.
Sajnos mostanában később tudok edzeni ezért nem nagyon szoktam játszani.A jövőhéten meg megyek egy hosszú hétvégére nyaralni.Utána meg kezdődik a Siroki motorshét szóval kb augusztus lesz mire tudok majd rendesen játszani.
-
SipiBcs
őstag
-
Balinov
titán
hat salynosch, igy jartam. 3x mentem vissza, mindharomszor fel percen belul kidobott. Nem vagyok benne biztos, de van egy olyan erzesem, hogy a promodlive baszik be a PB-nek. Felmentem utana a Playgrounds S&D-re, 5 perc alatt semmi, majd kb 1 orat jatszottam a 1PARA angol S&D szeron, mondanom sem kell, pb uzenettol mentesen.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Tegnap este kipróbáltuk Bali-val a win7-es PB a szerón.Sajnos kidobta őt is
,szóval egyenlőre nem megy.
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7208 üzenetére
Bali:
A war szervernél szokott gond lenni a PB miatt.Van akinek nincs vele gondja de van akiket meg kidob.De amíg nem 100%-ig jó a Pb addig nem raknám fel az asztali gépemre a Win7-et.A laptopon már azt nyúzom és bevált.Hunor:Látod majd ha fennt leszünk Xfire-n írj rá valakire és nyomhatjuk.
Ma este úgy is lesz egy kis időm warozni.
-
SipiBcs
őstag
Előferdül.... Van egy kipárnázott hely a részedre, két feles pálesszal és 1 sörrel!
Más: Felugrottam 1-2 serverre.... hajigálja ki a kiskölyköket violation hack üzenettel a PB. Úgyhogy dolgozik az új verzió!
Kislányhangú teenagerek még hisztiztek is a voice chat-en, hogy ne 'má.. most rakhatom fel az újat, azt nem fogja felismerni a PB.... a guta majdnem megütött. Persze admin a közelben nem volt!
-
athomi
veterán
Szoktatok hétköznapokon warozni?
-
SipiBcs
őstag
Van új PB a CoD4-hez! Halleluja....
Tudom nem szűnik meg a cheat, de egy iciripiciri reménysugár, hogy nagy része egy időre eltűnik a cheatereknek. Legalábbis a butábbik része tutti!
Boci!
Ha szépen megkérlek és lesz rá időd, frissítsd a NYEV-es szerver PB-jét.
THX!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Diablo IV
- Androidos tablet topic
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ALIENWARE Area-51 R5
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest