Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PLC programozás
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen TV-t vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabber01
üzenetére
mondjuk

Amugy az elején tök örültem, hogy végre egy olyan játék, ahol pályaversenyek vannak, és nem team autókkal(szériákkal) kell menni, jó a pontozásos rendszer, meg ugy az egész. Ekkor még azt is lenyeltem, hogy 3 napot szívtam, mire végre el tudtam indítai, hogy játszak vele.
Most viszont, hogy többet toltam vele, egyre jobban fel tud idegelni ilyen szarságokkal. Komolyan, azt pl rohadtul nem értem,az mért fáj neki,ha netezek kicsit mielőtt indítanám, hogy akkor már nem képes elindulni. És nem egyszer, vagy kétszer volt ez, hanem mindig
Ez az agyament csúszkálás meg.. plafonra mászok tőle. Bekapcsolt blokkolásgátlóval egyszerűen nem tudok kanyarban fékezni,mert a legkülönfélébb módokon képes elcsúszni, az meg külön vicc, mikor a spa-i pályán a hátsó részen a sikán előtt van egy kicsit nagyobb ívű kanyar, amit az ideális ívet jelző szerint padlón vehetném(de persze, hogy nem), ennek ellenére fékezek picit, egyet visszaváltok, majd gáz, és úgy csúszik meg a hátulja, mintha tövig rántottam volna a kéziféket
Az rendben van, hogy esetleg nagy tempóval próbálom, de akkor sem így csúszik meg. Így meg egyszerűen nem tudom úgy bevenni, ahogy kellene..Na jó, majd jövőre

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi