- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
A kicsit felspécizve szerintem enyhe kifejezés!
Azt se feledd, hogy ez egy online autós játék! Hiper grafika lassú gépen óriási laggot okoz.
Na! Megnyertem mindent amit fellehet pakolni egy kocsira a gyorsulást növelve és a végsebességet!
Olyan gyors így a játék, hogy szinte nem is látod már merre mész!
Jaaa és ez a kocsi még csak 1-el a legjobb kocsik alatti! Azokkal milyen lehet a sebesség?
Na de nem sokára ezt is megtudom mert már csak 5 verseny és 9-es szintre lépek, az meg megnyitja a legdurvább autókat!ITT egy észveszejtő sebességü szálguldás tőlem.
Elég rossz minőségü! Pedig én 720p-ben töltöttem fel. Nem tudom mi lett vele. -
SylarHUN
senior tag
Erős a gyanúm, hogy igen!
Amúgy az első benyomásaim nagyon felemásak! Tetszik is meg nem is! A Project Torque-t nem fogja leváltani nálam.
A táj grafikája nagyon szép lett az autóké kicsit kevés, érzésem szerint, bár nem azt mondom, hogy csúnyák, csak lehetnének jóval több poligónból.
Az irányítás totálisan arcade, de nagyon!
A Most Wanted és a Carbon pályáira épül csak iszonyatosan felturbózva.
Van benne, rendőrös üldözés, mehetünk egymás ellen, vagy csak kocsikázhatunk az óriási területen.
Az autók festése maximálisan kiaknázott, gyakorlatilag olyan színt adhatunk a járgánynak amilyet csak akarunk, viszonylag sok a vinyl.
Nagyon úgy éreztem mintha nem is egy béta játékkal játszanék, véleményem szerint ez már szinte full.
Sajnálom, hogy nincs benne belsőnézet, csak a szokásos arcade.
Biztosan elfogok benne tölteni néhány hetet, talán hónapot, de annyit mint a PT-ben (több mint 2év) soha.Akiket érdekel, itt megnézhetik az álltalam készített shootokat!
-
szab.tam
nagyúr
-
Silencer83
addikt
A kiegészítő február 16-tól lesz elérhető és tíz meseszép járgánnyal bővíti a kínálatot. Egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy Xbox360 exkluzív lesz. Hogy csak időlegesen vagy egyáltalán nem tervezik a PC-s, PS3-as megjelentetést az még nem derült ki biztosan, de feltehetőleg ez utóbbi lesz.
en ebbol indultam ki
-
Működik az, csak nincs akkora hatása, mint az előző NFS-ekben volt. Meg itt nem elég megnyomni a nitró gombot, hanem nyomva kell tartani, és úgy adagolja. A nitró ikonja a kilóméteróra mellett jelzi.
De ha beépíted egy kocsiba, amit utána átépítésre küldesz, akkor a nitrót kiveszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Netflix
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest