Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enjoy018
tag
válasz
Barthezz2 #1021 üzenetére
Na ez úgy néz ki bejött!
A komatibilitási móddal sikerült elérnem, hogy az új beállításokkal induljon a game! Végre sikerült megvennem az első autót! Viszont találkoztam én is a sokak által már itt a fórumon is említett fagyásos dolgokkal! Nem nagyon tudok versenynél tovább menni, mindig lefagy a következő verseny töltése közben, és így ez játszhatatlan számomra, mert egy versenyt vagy 8-10szer kell végigcsinálnom, mire el tudom menteni a megnyert versenyt fagyás nélkül! :S Nem emlékszem, hogy ezelőtti NFSeknél ennyire bugos lett volna egyik rész is! Amúgy jó lenne a játék, meg nagyon szép is, nem unalmas, viszont a driftet azt nagyon elk*rták, IRÁNYÍTHATATLAN (jobb híján billel nyomom), egy S2000essel és egy viperrel is próbáltam, egyszerűen lehetetlen.. messze eltér a valóságos drifteléstől (vezettem már drift autót). Tudom, nem a reklám helye, de a Gridben ezt nagyon eltalálták, haverral nagyon sokat drifteltünk onlányban, és az inkább hajaz az eredetire!
Na szal, kicsit eltértem az eredeti problémámtól, nem tud esetleg valaki valami megoldást ezekre a fagyásos dolgokra? Juteszembe EREDETIben van meg a játék, ezért is csodálkozok az ilyen problémákon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest