Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Ti milyen kocsit használtatok a Tier 2-ben?
Én RS4-el vágtam neki, jó is volt eleddig, mert jól kanyarodik és a 4x4-nek köszönhetően könnyű vezetni, de most, hogy belepakoltam 600LE-t, kissé kezd irányíthatatlanná válni.
Nézegettem a Skyline-t, ez is 4X4-es, ugyanolyan szépen vezethető, vagy még talán szebben, csak jobb kormányos, és belső nézetnél ez kicsit szokatlan.
-
volvoguy
addikt
Üdv. Hard-on nyomom, és van egy olyan "bajom", hogyha pl. a Tier 1-ben megveszem a TT-t, nyomok rá egy kis tuningot, szinte nem is marad ellenfelem........de tényleg, rajtnál elhúzok, és 30 méteres előnnyel nyerek úgy is, hogy minden segítség ki van kapcsolva. Persze logikus lenne választani egy gyengébb járgányt, de hát ez akkor is érdekes nem?
-
volvoguy
addikt
fenn van a legújabb patch, nyomtam egy 5 köröset Silverstone-ban, de amikor kiakartam lépni, már be sem töltött, hanem fekete képernyő....
ennyit a patch-ről..sztem ez az 1.02-es peccs nem is tartalmaz semmi javítást, csak az extra játékmódot és a pár extra autót...
pedig nem indokolt a gépigény, mivel egy szinten lehet a GRID-el...az meg simán futott...szal nem értem
-
volvoguy
addikt
Nemtom mi ez...de a játék egyes helyeken random kifagy..kilép...miért? benéztem Off-ba, ott azt tanácsolják, hogy le kell szedni a patch-et...ez akkor a játék hibája, hogy kilépked?
-
volvoguy
addikt
van vmi mód hogy kikapcsoljam, hogy nagy sebességnél ne mosódjon el a műszerfal, mert egyrészt hülyén néz ki, meg zavaró is, mert pont a belső nézetben az a lényeg, attól jó, hogy lárod a műszereket...de a kurva EA még webbe is belepiszkál, ne mtom miért nem tudnak a hülye elmosódás-effekttől megszabadulni marhák
-
volvoguy
addikt
üdv. jó játék a SHIFT, elég szimulátoros, de valamit nem értek..
itt van a STEERING ASSISTANT..ha kikapcsolom, akkor a kocsi jól beveszi a kanyarokat, tehát tövig tudom tekerni a kanyarban a kormányt, viszont írányíthatatlanabb a kocsi, érzékeny egész egyszerűen...ha LOW-re állítom, akkor meg nem tudom bevenni a kanyarokat gyors sebességgel, mert egész egyszerűen le kell hozzá lassulnpm, addig a többiek meg elhúznak...
mégis milyen beállítást ajánltok hogy szimulátoros, reális legyen a vezetésem? miket kapcsoljak ki, be?
és az normális, hogy enyhe kanyarban is 200-al csikorognak a hátsó kerekek? ez nem csak iylen árkád-os baromság? és mit gondoltok az MI-ről? nem az hogy csal, csak mintha az MI az autókat könnyebben vezetné, nem szenvedne annyit, mintha én szemvednék a szimulátoros részével, az MI meg mintha árkád stílusban vezetne...nem hibáznak, nem lassulnak be...
-
volvoguy
addikt
válasz
CHIPman #1314 üzenetére
"milyne beállítást használjak, hogy reális szimulátoros legyne a vezetése a kocsimnak, viszont ami zavar, hogy még az enyhe kanyarban is füstöl a hátsó kerék...gondolom azért mert lassabban kéne bevenni, de ez hülyeség, mert a SPA-i utolsó egyenesben van egy enyhe kanyar, és ott is füstöl meg csikorognak a gumik...ami egy picit fura...próbálgattam skálázni a beállításokat...mit érdemes ki illetve bekapcsolni..."
ez a ki és bekapcsolható vezetési segétletekre vonatkozik..hogy miket használjak, hogy szimulátoros legyen a vezetés, és ne csikorogjanak a kerekek enyhe kanyarodáskor is..kissé zavaró
-
volvoguy
addikt
jó, elismerem, nem rossz a SHIFT....sőt, azt is megmerem kockáztatni, hogy a GRID-nél sokkal szimulátorosabb, már ami a vezetést, tehát a kormánymozdulatokat, a fékezést érinti...DE!!!! - a fizika viszont rosszabb sztem...mármint az autókra ható erők..pl milyen már, hogy koccanáskor az előttem lévő kocsi, amelyikbe belemegyek szaltózik egyet...ez azért kicsit lelombozó..szóval, én azt hiszem hogy az autók még mindig nem kapták meg a "reális súlyukat", még mindig túl könnyűek, ezért nicns rendes fizikai erőhatás ütközéskor...
A grafika összességében nálam a GRID-ben jobb...nem csak a törésmodell, hanem a roncsolódás, lefoszló festék és matricák, szebb pályakivitelezés stb...a belső nézek kivételével azt hiszem hogy jobb a SHIFT-nél
de nem is a látvány afontos, hanem a játékélmény, és hát...abban azért a SHIFt sem rossz
egyvalamit mondjatok meg...
milyne beállítást használjak, hogy reális szimulátoros legyne a vezetése a kocsimnak, viszont ami zavar, hogy még az enyhe kanyarban is füstöl a hátsó kerék...gondolom azért mert lassabban kéne bevenni, de ez hülyeség, mert a SPA-i utolsó egyenesben van egy enyhe kanyar, és ott is füstöl meg csikorognak a gumik...ami egy picit fura...próbálgattam skálázni a beállításokat...mit érdemes ki illetve bekapcsolni...
-
volvoguy
addikt
nosemberek, kipróbáltam a játék demó változatát. egész egyszerűen ez a játék elég gagyira sikeredett. szándékosan nem ahsználtam a sazr szót, mert nem szar, de kritikán aluli.
kezdeném a grafikával. közelébe sem érhet a GRID látványvilágának...a GRID még a HDR-el is köröket ver erre....mi lett a Need For Speed-ekkel? régebben ezek voltak a legjobb grafikájó autós játékok...senki sem ért látványban a közelükbe, és ha a játék szar is volt, a grafika mindig ütött...de ez valami borzalom...
a belső nézet biszont tetszik, jobban mondva semmi különös, csupáncsak élvezetesebb belső nézetben vezetni, mint a GRID-nél...node a külső nézet..a kocsi rázkódik fel-le, a kamera is imbolyog....valami katasztrófa....
a közönség és a pályák megvalósítása meg pocsék..2009-ben SPA-ban papírerdők, meg papírfák a távolban? ugyanmár....
szóval, én ez ta játékot ne mfogom megvenni, letölteni pedig hacsak nem azért, hogy összehasonlítsam a GRID-el...mert bárki bármit mond az ötlet a Codemasters-től jött...csak éppen ez pocsék..így még mindig a GRID a király...
amúgy sztem afejlesztők megint nem sok szimulátorral játszottak, mert mielőtt még megköveztek, nyomtam SIMBIN játékokkal...és azok nem ilyenek...sztem a legrosszabb, amikor egy árkád játékokat gyártó cég megpróbál SIM-et csinálni, vagy vmi aszerűt...de ez...
sztem a sok magazin is aki9 pont körül értékelte, meg kiemelték a látványt, hát azoknak is landolt némi pénz a zsebükben....oké hogy demó, de sztem sokat ne mfog változni a véleményem a teljestől...
-
volvoguy
addikt
"üdv. letöltöttem a demot, de nem jó...kicsomagolnám, de az utolsó, nissan 350Z vagy miylen fájlt nem tudja, CRC hibára hivatkozik......corrupt file....mit lehet tenni?"
-
volvoguy
addikt
üdv. letöltöttem a demot, de nem jó...kicsomagolnám, de az utolsó, nissan 350Z vagy miylen fájlt nem tudja, CRC hibára hivatkozik......corrupt file....mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest