Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
BullKoxa #4704 üzenetére
A Tunngle-t kb ugyanúgy kell használni mint a hamachi-t, csak még jobb
Lényeg, belépsz, és megkeresed a listából azt a játékot, amivel játszani akarsz. Ez esetben a NFS Shift szobába lépsz be a Sportjátékok közül. Ott általában van 10-30 ember, tudsz csetelni stb.
Ha játszani akarsz, annyi a dolgod, hogy elindítod a játékot, főmenüből Online, majd Helyi hálózat. Ha már létező játékba akarsz becsatlakozni, akkor Keresés, ha épp nincs játék, vagy éppen futnak és nem tudsz becsatlakozni, akkor te is létrehozhatsz egyet. Akkor beállítod a cumókat, majd vársz hogy jöjjön valaki versenyezni.
Ha nem látsz futó játékot, és hozzád se lépnek be akkor ellenőrizd hogy mindent jól csináltál e. A hálózati csatalók között a tunggle csatolója kell hogy az első helyen legyen. Valamilyen játék amúgy szinte mindig fut, max nem tudsz belépni mert zajlik a verseny
A héten akkora versenyek mentek éjfél és 2 óra között hogy az valami elképesztő.
-
-
válasz
BullKoxa #4566 üzenetére
én láttam valami új Patch-et Atihoz + Nv 295 höz az mikor lesz elérhető?December 2 ?Remélem jó lesz ez a Patch 2 és fel is fog menni a játékra!
Egy patch-et láthattál(mármint az első 13 megás után), és ha figyelmesen olvastál volna, akkor láthatnád, hogy arról beszéltünk...
PC SPECIFIC
- Improved ATi graphics card support / Ez most akkor mi???/Nem értem/Én nem értem, mit nem értesz.. Dec 1.-én jön egy patch, ami rengeteg mindent javít, fentebb linkelve is volt a leírás, és abban van benne ez is, hogy javították az ati kártyák használhatóságát.
-
-
-
pincehely
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest