Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
BullKoxa
üzenetére
A Tunngle-t kb ugyanúgy kell használni mint a hamachi-t, csak még jobb

Lényeg, belépsz, és megkeresed a listából azt a játékot, amivel játszani akarsz. Ez esetben a NFS Shift szobába lépsz be a Sportjátékok közül. Ott általában van 10-30 ember, tudsz csetelni stb.
Ha játszani akarsz, annyi a dolgod, hogy elindítod a játékot, főmenüből Online, majd Helyi hálózat. Ha már létező játékba akarsz becsatlakozni, akkor Keresés, ha épp nincs játék, vagy éppen futnak és nem tudsz becsatlakozni, akkor te is létrehozhatsz egyet. Akkor beállítod a cumókat, majd vársz hogy jöjjön valaki versenyezni.
Ha nem látsz futó játékot, és hozzád se lépnek be akkor ellenőrizd hogy mindent jól csináltál e. A hálózati csatalók között a tunggle csatolója kell hogy az első helyen legyen. Valamilyen játék amúgy szinte mindig fut, max nem tudsz belépni mert zajlik a verseny

A héten akkora versenyek mentek éjfél és 2 óra között hogy az valami elképesztő.

-
-
válasz
BullKoxa
üzenetére
én láttam valami új Patch-et Atihoz + Nv 295 höz az mikor lesz elérhető?December 2 ?Remélem jó lesz ez a Patch 2 és fel is fog menni a játékra!
Egy patch-et láthattál(mármint az első 13 megás után), és ha figyelmesen olvastál volna, akkor láthatnád, hogy arról beszéltünk...

PC SPECIFIC
- Improved ATi graphics card support / Ez most akkor mi???/Nem értem/Én nem értem, mit nem értesz.. Dec 1.-én jön egy patch, ami rengeteg mindent javít, fentebb linkelve is volt a leírás, és abban van benne ez is, hogy javították az ati kártyák használhatóságát.
-
-
-
pincehely
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ki melyikkel nyomja/nyomta ezeket?