Hirdetés
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- OLED TV topic
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
gabber01 #4502 üzenetére
Sajnos kormánnyal is csúszkálnak, bár a GRiD-hez képest valósabb a vezetés. Egymás után mentem a GRiD-del, a SHIFT-tel, az STCC-vel és az LFS-szel.A vezetés élménye, a valós kormányozhatóság is ebben a sorrendben alakul.
Nem olyan rossz a SHIFT kormánnyal, mint bill.-vel, de bizony vannak nála jobbak, mint az iménti felsorolás mutatja. -
trémobil
tag
válasz
gabber01 #4502 üzenetére
Én is kormánnyal nyomom(tam), de egy kalap fosch az egész! már majdnem szétküldtem az egész gépet miatta! Biztos bennem van a hiba, de szerintem, szinte irányíthatatlan a játék! Kivéve ha a segítségek be vannak kapcsolva, de úgy meg a fun faktor nulla! Eddig minden nfs-t bill-el nyomattam végig, ezt lehetetlen, kormánnyal meg nem találom az ideális beállítást, hol túlkormányzott, hol meg alul, tisztesközépút nincs!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest