Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabber01
üzenetére
Na ezaz.. Nem várom el egy NFS-től, hogy szim legyen, de ha már próbálkoztak valami hasonlóval, akor már úgy csússzon meg az a szerencsétlen autó, ahogy számítana rá az ember, ne random módon hihetetlen helyzetekben..
Csak maradva Spa-nál. Az utolsó sikán előtti bal ív, megyek előtte olyan 250-el, kanyar előtt kis fék, majd fordítom a kormányt, és kicsúszik a fara az eleje meg mintha leragadna egy pillanatra, és úgy "esik" át a kanyaron.. hát ilyen a világon nincs
Ekkora tempónál ha nem lenne elég a tapadás kanyarodni, akkor maximum hiába fordítm a kormányt, elmegy egyenesen, de hogy nem farral előre ez tuti. Igy meg úgy kell összeszedni a kocsit el ne szálljon.. És ez csak egy példa, nemcsak itt van ez.. -
fagy53
nagyúr
válasz
gabber01
üzenetére
Sajnos kormánnyal is csúszkálnak, bár a GRiD-hez képest valósabb a vezetés. Egymás után mentem a GRiD-del, a SHIFT-tel, az STCC-vel és az LFS-szel.A vezetés élménye, a valós kormányozhatóság is ebben a sorrendben alakul.
Nem olyan rossz a SHIFT kormánnyal, mint bill.-vel, de bizony vannak nála jobbak, mint az iménti felsorolás mutatja. -
trémobil
tag
válasz
gabber01
üzenetére
Én is kormánnyal nyomom(tam), de egy kalap fosch az egész! már majdnem szétküldtem az egész gépet miatta! Biztos bennem van a hiba, de szerintem, szinte irányíthatatlan a játék! Kivéve ha a segítségek be vannak kapcsolva, de úgy meg a fun faktor nulla! Eddig minden nfs-t bill-el nyomattam végig, ezt lehetetlen, kormánnyal meg nem találom az ideális beállítást, hol túlkormányzott, hol meg alul, tisztesközépút nincs!

-
válasz
gabber01
üzenetére
mondjuk

Amugy az elején tök örültem, hogy végre egy olyan játék, ahol pályaversenyek vannak, és nem team autókkal(szériákkal) kell menni, jó a pontozásos rendszer, meg ugy az egész. Ekkor még azt is lenyeltem, hogy 3 napot szívtam, mire végre el tudtam indítai, hogy játszak vele.
Most viszont, hogy többet toltam vele, egyre jobban fel tud idegelni ilyen szarságokkal. Komolyan, azt pl rohadtul nem értem,az mért fáj neki,ha netezek kicsit mielőtt indítanám, hogy akkor már nem képes elindulni. És nem egyszer, vagy kétszer volt ez, hanem mindig
Ez az agyament csúszkálás meg.. plafonra mászok tőle. Bekapcsolt blokkolásgátlóval egyszerűen nem tudok kanyarban fékezni,mert a legkülönfélébb módokon képes elcsúszni, az meg külön vicc, mikor a spa-i pályán a hátsó részen a sikán előtt van egy kicsit nagyobb ívű kanyar, amit az ideális ívet jelző szerint padlón vehetném(de persze, hogy nem), ennek ellenére fékezek picit, egyet visszaváltok, majd gáz, és úgy csúszik meg a hátulja, mintha tövig rántottam volna a kéziféket
Az rendben van, hogy esetleg nagy tempóval próbálom, de akkor sem így csúszik meg. Így meg egyszerűen nem tudom úgy bevenni, ahogy kellene..Na jó, majd jövőre

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Pánik a memóriapiacon
- Okos Otthon / Smart Home
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XPS 14 9440 13.4" 3K OLED érintő Ultra 7 155H RTX 4050 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest