- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabber01 #4510 üzenetére
Na ezaz.. Nem várom el egy NFS-től, hogy szim legyen, de ha már próbálkoztak valami hasonlóval, akor már úgy csússzon meg az a szerencsétlen autó, ahogy számítana rá az ember, ne random módon hihetetlen helyzetekben..
Csak maradva Spa-nál. Az utolsó sikán előtti bal ív, megyek előtte olyan 250-el, kanyar előtt kis fék, majd fordítom a kormányt, és kicsúszik a fara az eleje meg mintha leragadna egy pillanatra, és úgy "esik" át a kanyaron.. hát ilyen a világon nincs
Ekkora tempónál ha nem lenne elég a tapadás kanyarodni, akkor maximum hiába fordítm a kormányt, elmegy egyenesen, de hogy nem farral előre ez tuti. Igy meg úgy kell összeszedni a kocsit el ne szálljon.. És ez csak egy példa, nemcsak itt van ez.. -
fagy53
nagyúr
válasz
gabber01 #4502 üzenetére
Sajnos kormánnyal is csúszkálnak, bár a GRiD-hez képest valósabb a vezetés. Egymás után mentem a GRiD-del, a SHIFT-tel, az STCC-vel és az LFS-szel.A vezetés élménye, a valós kormányozhatóság is ebben a sorrendben alakul.
Nem olyan rossz a SHIFT kormánnyal, mint bill.-vel, de bizony vannak nála jobbak, mint az iménti felsorolás mutatja. -
trémobil
tag
válasz
gabber01 #4502 üzenetére
Én is kormánnyal nyomom(tam), de egy kalap fosch az egész! már majdnem szétküldtem az egész gépet miatta! Biztos bennem van a hiba, de szerintem, szinte irányíthatatlan a játék! Kivéve ha a segítségek be vannak kapcsolva, de úgy meg a fun faktor nulla! Eddig minden nfs-t bill-el nyomattam végig, ezt lehetetlen, kormánnyal meg nem találom az ideális beállítást, hol túlkormányzott, hol meg alul, tisztesközépút nincs!
-
válasz
gabber01 #4500 üzenetére
mondjuk
Amugy az elején tök örültem, hogy végre egy olyan játék, ahol pályaversenyek vannak, és nem team autókkal(szériákkal) kell menni, jó a pontozásos rendszer, meg ugy az egész. Ekkor még azt is lenyeltem, hogy 3 napot szívtam, mire végre el tudtam indítai, hogy játszak vele.
Most viszont, hogy többet toltam vele, egyre jobban fel tud idegelni ilyen szarságokkal. Komolyan, azt pl rohadtul nem értem,az mért fáj neki,ha netezek kicsit mielőtt indítanám, hogy akkor már nem képes elindulni. És nem egyszer, vagy kétszer volt ez, hanem mindig
Ez az agyament csúszkálás meg.. plafonra mászok tőle. Bekapcsolt blokkolásgátlóval egyszerűen nem tudok kanyarban fékezni,mert a legkülönfélébb módokon képes elcsúszni, az meg külön vicc, mikor a spa-i pályán a hátsó részen a sikán előtt van egy kicsit nagyobb ívű kanyar, amit az ideális ívet jelző szerint padlón vehetném(de persze, hogy nem), ennek ellenére fékezek picit, egyet visszaváltok, majd gáz, és úgy csúszik meg a hátulja, mintha tövig rántottam volna a kéziféket
Az rendben van, hogy esetleg nagy tempóval próbálom, de akkor sem így csúszik meg. Így meg egyszerűen nem tudom úgy bevenni, ahogy kellene..Na jó, majd jövőre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged