Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Na így 3 nap után végre játszani is volt lehetőségem, nemcsak szenvedni vele :D
    Vélemény:

Nekem nagyon bejön. Végre okosan kell menni a kanyarokban, nem a közepén töviggáz, vagy padlófék, mert akkor meg is kapjuk a "jutalmunk" érte. Rá kell érezni, hol szabad még fékezni, vagy mennyire kell nyomni a gázt. A hangulat is nagyon ott van, végre ellenfél az ellenfél, és rendesen feltudja b@szni az agyam, mikor ahelyett, hogy megelőzne, kilök 200-nál :DD Versenytípusok is bejönnek, igaz még csak 1 szinten vagyok, de nagyon lehet élvezni szvsz :))

Amit negatívumként mondhatok(most a 3 nap kinlódást, hogy végre menjen ne nézzük),hogy marha sokat tölt, megtöri az ember lendületét. Ehhet kapcsolódva szerintem oltári hülyeség volt, hogy az első részen nem lehet kilépni, akkor állítgatja be az ember a grafikát, az irányítást, meg minden, és szerintem emiatt megdöntöttem a ctrl+alt+del nyomkodás világrekordját, ráadásul így megnéztem vagy 300x a bevezető videót, amit ugye átugrani nem lehet.. Baj az, hogy a későbbiekben ugyan már kilépni kienged, de hogy az options minek van a pause menüben, azt nemtudom, mert lényegében semmi hasznosat nem lehet állítani, gondolok én itt a vezérlésre mondjuk.
    Ha már ennyire azt akarták, hogy ne lehessen kilépni, akkor lett volna ott kezdetektől a gyorsverseny opció, pause options-ba betenni a graf és kormánybeállításokat, és akkor mindenki boldog.. ez így hülyeség volt.

De mindent összevetve maga a játék nagyon cool. Már csak egy jobb vga kellene, hogy fullon tudjak nyomulni, és tökéletes lesz :)

Apropo így offban, a 4850 ellenfele(vele egytudású) mi nvidiában?

Új hozzászólás Aktív témák