- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
Ne haragudj, de te vezettél már életedben igazi autót? Bár ehhez még igazából az sem kell. Köze nincs az autók viselkedésének a valósághoz. Mondom ezt úgy, hogy én magam is szeretem a NFS-eket. Régen nekem is volt saját kormányom, tehát ahhoz is van viszonyítási alapom. Egy Richard Burns Rally, vagy F1 '99-02, Nascar, vagy GTR 1/2 igen nagy élmény kormánnyal, de ezeket bill-en is lehet élvezni, mert attól hogy bill-en van az irányítás még nem változik meg a fizika, és nem válik vezethetetlenné, csak nem lehet olyan pontosan, finoman irányítani. Ezeket elfogadja az ember, mert tudja hogy ezek szimulátorok és ezekhez tényleg szükség van kormányra.
-
gabber01
addikt
válasz
Barthezz2 #4501 üzenetére
Mondom hogy bill-ről birkatürelem kell hozzá. Kormánnyal meg még nem volt hozzá szerencsém. Nagyon kíváncsi lennék rá hogy úgy milyen, hogy az összes tesztelő összefossa magát a gyönyörtől, mert sztem a fizika elég távol áll a valóságtól ebben a cuccban. Ezek a versenyverdák hétszentség hogy nem így viselkednek az életben. Úgy kell terelni őket mintha vmi bivalyerős, de 10 tonnás dobozt vezetnél. Kanyarodni alig akar, de ha mégis akkor aztán nagyon. Bill-ről gyakorlatilag a legenyhébb kanyart sem lehet csúszás nélkül bevenni, ami azért több mint röhej. A másik meg, hogy még nem ültem ilyen kocsikban, de a visszaváltás tényleg ilyen picsa lassú? Esküszöm én gyorsabban visszaváltok a kis puntónkban mint itt a játékban. Az elindulás meg szintén katasztrófa.
Na mindegy. -
gabber01
addikt
válasz
dangerzone #4496 üzenetére
Kapcsold ki a Tempomat-ot.
Sztem az szabályoz le.
-
gabber01
addikt
Elsőre tök megörültem, végre egy NFS a PU után amiben van fizika...de kiderült hogy nincs új a nap alatt, még ha a Slightly Mad Studios is csinálta. Bill-ről katasztrófa! Egyszerűen irányíthatatlan és élvezhetetlen!!! Miért nem lehet megcsinálni úgy mint a PU-t??? Tudom, vegyek kormányt, de könyörgöm, a PUban miért lehetett megcsinálni, hogy bill-ről is hasonlóan jól lehesenn irányítani...és az sem volt kevésbé sim, mint ez...mert hát, ez sem az, nagyon nem, csak próbál annak látszódni. Nem tudom kormánnyal milyen, biztos jó, de már úgy el vette a kedvem, hogy nincs kedvem kormányt venni, pedig eddig tervezgettem. Erről ennyit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Revolut
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- BestBuy topik
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest