- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FRENK1988 #4667 üzenetére
Erre a "gyári" élsimításra én is kíváncsi lennék
Amugy lehet elég lett volna akkor, ha a graphicsconfig.xml-t törlöd csak a mentés mappájából. Ha megvan még a "legjobban kivitt" mentésed is, próbáld, hogy csak ezt a fájlt törlöd belőle.Amúgy tényleg említhetted volna,hogy 3-4 pályákat tudsz játszani, mert én azt hittem rögtön indításnál hibát dob
(#4669) FRENK1988: az nem élsimítás, hanem textúraszűrés
Dobd fel 16x-ra, és úgy a jó
Ja meg tényleg, ha van tuning a gépen, az is simán okozhatja, ahogy a kollega is mondta
-
válasz
FRENK1988 #4658 üzenetére
Hát sajna nincs ötletem..
Azért kérdeztem a részleteket, mert vga driver hibával, vagy akármivel ha kilép, akkor is lehet shift.exe leállt hibaüzenet, csak akkor a részleteknél mást jelez, de mint látom itt egy az egyben a shift-el van a gondja..
Próbálj meg, hogy a játékmentés mappájában a graphicsconfig.xml fájlt törlöd, vagy lemented máshova a mentést, az eredeti helyéről meg törlöd(és majd ha létrehozza a profilt első indításkor, utána visszamásolni és felülírni), vagy egy reinstall a komplett játéknak, és ügyelj rá, hogy uninstall után a maradék fájlokat is törölgesd le kézzel, aztán telepítés után legfrissebb DX, Physx, vga driver.
Ezek csak tippek, de hátha..
-
válasz
FRENK1988 #4656 üzenetére
okok, de ha lenyitod a hibaüzenet részleteit, ott is a speed.exe-t írja?
- = Zk = -: nekem a underground 1, meg a most wanted zenéi jönnek be legjobban, a prostreet-be is van pár jó, undercover kimaradt az életemből, meg nekem ebben is van ami bejön. Őszintén megmondva a Carbon zenéire nem emlékszem, meg meg nincsenek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest