Új hozzászólás Aktív témák
-
Edween
őstag
válasz
bakosgabor57 #4299 üzenetére
mind két videód Brands Hatch, nagyon ütös!
-
Edween
őstag
válasz
bakosgabor57 #4016 üzenetére
teljes képernyős megjelenítésnél nem megy a printscreen, próbáld meg ablakos módban
-
Edween
őstag
válasz
DerStauner #3836 üzenetére
ezért nem játszom, hasonlóan viselkedik nekem is a játék, de lehet betudható a konfigomnak is, evvan
-
Edween
őstag
válasz
bakosgabor57 #3823 üzenetére
Ámulok és bámulok, nézem a videókat eszméletlen jól nyomod, az utolsó amit feltettél a legjobb szerintem, gratulálok!
-
Edween
őstag
Márka szerint Logitech-et ez eddig oké, típus az mind egy? Már csak azért kérdezem, mert nem nagyon vágom a témát, viszont mellé nyúlni sem akarok, a billentyűzetből régen nagy fogyasztó voltam, amelyik nem úgy muzsikált játék alatt úgy szét vertem elég volt a gombokat összeszedni.
Max 10e ig gondolkoznék!
Platóról engem is meg sérthetnének egy ilyennel!!! -
Edween
őstag
Üdv!
Azt kérdezném a jelen lévőktől, hogy melyik gém padot ajánlanátok a shift-hez, mert eddig elvoltam billentyűvel, de egyszerűen nem vagyok képes normálisan végig menni egy körön sem, állandóan kapar és sodródik a sok gáztól, ha nem nyomom neki akkor olyan lomhán indul, hogy kezdem nagyon elveszteni a türelmem. thx előre is!ui: megnéztem egy-két linkelt videót, döbbenetes hogy mentek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Túra és kirándulás topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest