Hirdetés
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedydb23
senior tag
válasz
baluka6 #55391 üzenetére
Mondhatni most már én is Renault párti vagyok, de az biztos, hogy a 2008-tól bevezetett 3.szériás típusok a legjobbak, innentől nevezhető megbízhatónak a Renault, az én véleményem szerint.
A M2 és a L2 sajnos nem nevezhető jól sikerült típusnak, ezt pedig minden Renault fannak be kellene ismernie...
Én soha nem vettem volna M2-t, vagy L2-t, de a M3 vagy L3 már olyan autó amit bármikor megvennék, jelenleg egy M3 1.5dci-m van (bár most pihen szegény), és eddig minden gond nélkül tudtuk le az elmúlt 7 hónap 23e km-t. Tudom ez a km és idő még nem nevezhető soknak, de nekem elég volt ahhoz, hogy megalapozza a jó kapcsolatunkat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest