- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
#10726912 #33808 üzenetére
Flexibilis? Na ugye hogy nem
Egyebkent nem tudom milyen meret kell neki, de a Bosoko flexibikis lapatja 1k/db ar korul mozog, olyat erdemes venni, van akinek sokaig jo. A Bosch lapatja is kijon 8k korul ha jol emlekszem, bar most meretet nem tudok mondani, de ennyiert szokott lenni emlekeim szerint, es az nagyon jo. Nekem is Bosch van, kb. 1 eve, de tokeletes.
Mondjuk en nem is vagyok az reggeltol estig ablaktorlos, akkor torlom ha tenyleg kell, jegre vigyazok, porra vigyazok. 1 ev alatt 3 L szelvedomost hasznaltam el, es megis mindig tiszta az ablak. Az elozo Focus-on 7 eves volt a gyari lapat amikor eladtuk, es meg jol torolt
Persze hasznaltunk gumiapolot is
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest