Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BIOS topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tailor
őstag
válasz
barnam_ #14780 üzenetére
Mágus nem vagyok, de kértem infót a Perplexitytől:
"A Mercedes W124 esetében a 673-as opciókód valóban a nagyobb kapacitású akkumulátorra utal, azonban a pontos méreteket és specifikációkat nem találtam meg a keresési eredményekben kifejezetten erre az opciókódra vonatkozóan. Ennek ellenére, a W124 sorozathoz általánosan ajánlott nagyobb kapacitású akkumulátorok jellemzői a következők:
: 95-100 Ah
: 353 mm hosszú, 175 mm széles, 190 mm magas
: 830-900 Ah
: Körülbelül 21-23 kg
Fontos megjegyezni, hogy ezek a specifikációk a W124 sorozat nagyobb teljesítményű vagy dízel modelljeihez (például 300D, 400E, 500E) ajánlott akkumulátorokra vonatkoznak. A "high-capacity" jelző valószínűleg erre a kategóriára utal, de a pontos adatok modellenként és évjáratonként eltérhetnek.
Ez alapján az Exide EA1000 befér... -
barnam_
nagyúr
Van olyan mágus aki kép alapján megtudja mondani, mekkora akku fér el a tálcán?
'93-as W124 300D:(2018-as kép, azóta kiszedtem a tálcát és kezelésbe vettem)
Egyszer lemértem, de a fene se emlékszik már rá...
Kellene bele vennem másik akkut de pár száz km-re vagyok az autótól most.
VIN alapján nagyobb akku volt benne gyárilag (673 - HIGH-CAPACITY BATTERY), 80 Ah-s volt mikor én vettem az autót.
Ezúttal 100 Ah-t raknék bele de nem vagyok benne biztos, hogy el fog férni. -
Vesa
veterán
válasz
tibor.sz #14778 üzenetére
Létezik utángyártott olcsóbban, de még úgy sem kevés mindet megvenni, ez tény. Hacsak nincs valami kontaktod, aki X összegért lezongorázza az egészet és magyar rendszámmal átadja az autót, akkor én elengedném a helyedben. Kivéve, ha érzel arra késztetést, hogy saját magad pl. a cseheknél mókolj a honosítással és van ehhez idegrendszered.
-
Vesa
veterán
válasz
tibor.sz #14776 üzenetére
Ha az USA-ban került elsőként értékesítésre -tehát nem EU-ból vitték ki korábban-, akkor nincs jelentősége, hogy hol készült. Annak van jelentősége, hogy milyen piacra készült, mert ez határozza meg, mely szabványoknak felel meg. USA-ból hozott autót elég macera vizsgáztatni, barátom hozott onnan egy Dodge Challengert, és a cseheknél kellett az első EU-s forgalombahelyezést végeznie, mert ott könnyebb volt. Ha ott forgalomba helyezték, akkor már MO sem gond, csak nem biztos, hogy ezt mindenki végig akarja járni. Ha egy lámpacsere megoldja, akkor nem probléma, de ennek nem árt utánajárnod, mielőtt döntesz.
Alkatrész ma már nem gond, neten bárhonnan rendelhető, bármilyen autóhoz, bármi. Max. kicsit drágább, ha USA-ból kell rendelni, de még az sem feltétlen igaz.
-
tibor.sz
tag
válasz
tailor #14775 üzenetére
Értem, köszönöm!
Sógorom az USA-ban él és van egy 2016-os E osztályos (még W212-es) Mercedese (az előző képek is erről vannak), E350-es, értelemszerűen benzines, 4matic, AMG csomagos, teljesen sérülésmentes, 120.000 mérföld van benne, azt is gyakorlatilag szinte csak autópályán futotta 60-70 mérföld/órás sebességgel, végig márkaszervizben szervizelték. Képeket küldött róla, tényleg gyönyörűen néz ki. Vett egy újat, és ez már felesleges neki. Felajánlotta, hogy hazaküldi, ha engem érdekel. Sajnos nyilván nem ingyen ...
Van valakinek tapasztalata ezzel a modellel, ezzel a motorral? Vajon ezek az USA modellek már teljesen kompatibilisek az európai előírásokkal? Különös tekintettel arra is, hogy az autóban lévő tábla szerint made in Germany.
Volt, hogy régebben küldött már haza autót (azok mondjuk még öregebbek voltak), de volt amelyikben lámpákat kellett cserélni, hogy itthon forgalomba lehessen helyezni. Az egyik egy régi ML volt, amit viszont az USA-ban is gyártottak.
Ez a motor itthon (és Európában is) ritkább, alig lehet valamit olvasni róla.
Kíváncsi lennék a véleményetekre. -
tailor
őstag
válasz
tibor.sz #14773 üzenetére
Szia! Segédakku, az elektromos rendszerekhez.
A csomagtartóban az az "easy-pack" tároló
-
szilchi
őstag
Hmm..Találtam egyet 5200 Ft-ért...Novoszibirszkben
.
Valaki nem jár arra mostanában teljesen véletlenül -
szilchi
őstag
válasz
tailor #14765 üzenetére
Köszi,megnézem.
Cikkszám alapján rákerestem a díszlécekre és találtam Ebay-en 30K/db áron.Ez majdnem olyan meredek mint az alsó- középső díszrács ( AMG kit-es lökhárító) ami 100 ezer plusz szállítás.
Fészem sajnos nincs.De közel az osztrák határ,meglesem a Willhaben-t is,hátha ott akad valami.
Végső megoldás gyanánt esetleg egy 3D nyomtatást is lehetne próbálni...esetleg...
u.i: Bontóplázába se láttam de lehet leadok egy alkatrész igényt hátha lesz valami
u.u.i: A díszléc darabokat elviszem műanyag hegesztőshöz,hátha tud valamit kezdeni vele.Lehet az is egy opció..talán -
szilchi
őstag
válasz
szilchi #14761 üzenetére
Leszedtem a szenzorsort.Viszont a króm díszlécek nem úgy jöttek le ahogy terveztem.A díszléc egybe van csak a tartófülek törtek le.Hát..23 éves az autó. Meglátom ezeket fogom lefújni és valahogy normálisa felragasztani,ha lehet.Vagy nézek valahol újat.Már ha van még valahol ebből új.
Viszont a fényszóró mosó fedéllel bajba vagyok,nem látok csavart. Nem tudom,hogy ez be van e préselve vagy ragasztva.De inkább nem feszegettem.
-
szilchi
őstag
válasz
hadam98 #14762 üzenetére
Én cserélném.Így az le van tudva és évekig még csak gondolnod se kell rá.Csak a rendszeres, megfelelő minőségű olajcserére.
Haver a W203-s C200 Kompressorba nem cserélte vásárlás után,viszont hidegben mindig letekeri az ablakot indításnál hogy figyelje zörög e a lánc.Mondjuk ott a láncszett 130 ezer körül van viszont a két okoskerék meg 200 ezer/db.
A W204-s is okoskerekes?Én úgy vagyok,hogy jobb békesség.Le van tudva és ezzel egy lehetséges gond ki van húzva....Szerintem!
u.i:Ja és gratula! Nekem is tetszenek a 204-s Mercik,jól el lett találva a dizájn!
-
hadam98
senior tag
válasz
Eugene Roe #14757 üzenetére
Megvettem. Pénteken megyek az autóért. W204
5w40 van benne. Olyan kérdésem lenne, hogy 260 ezer van az autóban, szép hangja van a motornak és szépen is jár viszont vezérlés még nem volt cserélve. Azt mondták, hogy biztos rá néztek már arra is és nem rendeltetésszerű, hogy ki kell cserélni xy kilométer után. Azt olvastam 250-nél érdemes ránézni viszont arra lennék kiváncsi, hogy ha jó akkor is legyen csere? Láncos motor. Van aki megveszi az autót és ha törik ha szakad vezérlés cserével kezdi, kiváncsi lennék a véleményekre. -
tailor
őstag
válasz
szilchi #14758 üzenetére
Szia!
Szerintem mindent, ami nem az alap lökhárító része, le kell szedni: a króm díszcsíkokat, a tolatószenzorokat az ezeket tartó külön elemet, a fényszórómosó-kupakokat, különben ultragagyi lesz, ha egybefújják (össze is ragadhatnak száradás közben).
Konkrét árakat nem tudok, de egy normális, vállalkozást vivő fényező szerintem 60-80e/elem alatt tuti nem fényez (és lehet, hogy még így is nagyon alálőttem). -
atee_13
őstag
Üdv!
Asszonynak kellene majd valami városban, környéken szaladgálós. A osztály fennakadt a szűrőn az 1,5 95LE motorral. Jókat olvasok róla ami necces a vezérléscsere ahogy látom. Ki kell venni a motort. Ez mennyire macera, nehéz rá szerelőt találni, költségben sok? És úgy általánosságban mi a konklúzió a típusról? (2. generációs 169 amit nézegetek)
-
szilchi
őstag
Szép napot.
El kellene vinnem a Merci első lökhárítóját újrafényezni
Nincs is nagyon a környéken fényező,így azt is keresnem kell először.
De kb. mennyi most egy elem teljes újrafényezése?
Meg esetleg valamit még ki kellene szedni vagy így mehet? -
Eugene Roe
őstag
+1 Subset
Ha ki is hajtod néha magas fordulaton (erdei, vidéki utacskák) + nyári pályázás 140-150-nel 200+ km-en, akkor 0W40 (Motul XMax, Mobil 1). Ha csak csak közlekedsz meg 120-130-cal csordogálsz, akkor 0W30
-
subset
senior tag
válasz
hadam98 #14755 üzenetére
Az elő szám a hideg oldali a második a meleg oldali viszkozitást jelöli.
Az első legyen 0-ás - hidegben hígabb, hamarabb jut el oda az olaj ahova kell.
A második szám, hogy mennyire bírja tartani nagy melegben az olaj a tulajdonságait.
Itt most ne csak a környezeti hőmérsékletre gondolj hanem hogy milyen terhelést kap a gázpedálon át a motor. Képletesen: ha 40 fokban pályanapozol a verdávalakkor a 40-es olaj fog kelleni.
Esetedben talán a technika kora miatt ajánlottabb a 40-es, ha "normálisan" közlekedsz vele jó lehet a 30-as is, talán pár decivel kevesebbet fog fogyasztani, viszont az olajfogyasztás nőhet valamennyivel - ez a motor állapotától/kopottságától függ. -
hadam98
senior tag
Sziasztok,
W204 C200 Kompressor 2007 autóba 0w40 vagy milyen olaj kell?
-
Vesa
veterán
válasz
barnam_ #14748 üzenetére
Van pár lesifotó a 206 facelift-ről (topik alján), mondjuk az ég világon semmi nem derül ki belőlük. Nagy változásra nem számítok ezek láttán, de akármi is lehet még belőle. Van ott AI fantázia render, amit a letakart vonalak alapján próbáltak szimulálni, ennek alapján az E-Class lököse köszönne vissza.
-
norrberth
addikt
😁
Egy kèpen a dicső múlt ès a hanyatló jövő. -
Vesa
veterán
válasz
barnam_ #14746 üzenetére
2022-ben jött ki a 206, lassan valóban esedékes, bár én jövőre vártam. Merciben nem vagyok otthon annyira, ez az első autóm, előtte BMW-k voltak, abból több is, de már ott is egyre hamarabb jönnek a facelift verziók. Régebben 4 évente jöttek. Mercinál nem tudom, hogy a 3 év mennyire reális, lehet, hogy az. A formára leszek kíváncsi, mert nem vitték túlzásba a 205 után. A segge mondjuk nekem sokkal jobban tetszik a 206-nak, de az eleje már so-so. Nyilván ez ízlés dolga. Arra is kíváncsi leszek, hogy belül lesz-e változás.
-
barnam_
nagyúr
Idén új CLA lesz, azt már beharangozták év elején.
Szerintem a nagyobb típusok jövőre várhatóak.Pontosan, én az összeszerelési hibáktól tartanék, meg akármi ami új alkatrész. Azért mert a motor ugyanaz, cserélhetnek bármit rajta
Személy szerint én a C W206 modellfrissítésre várok, lassan időszerű lesz.
-
KillerATi
tag
Sziasztok!
Megkérdezem itt is, hátha:
Olajcsere előtt állok, és gondolkozom mit vegyek. 2003 Mercedes E220CDi, OM646-os motor, Euro3 DPF nélküli. A mostani Merci szabványok közül az MB229.51-es olajak jók bele, azt írják. Nyilván kézenfekvő lenne, van gyári Merci olaj, 5W30, de 6,5 liter kell bele, azért így már szabad szemmel is jól látható összeg az ára
Illetve, valamiért nekem szimpatikusabb lenne az 5W40-es olaj bele. Ezt a szabványt tudják 0W30, 0W40, 5W30, 5W40 olajak is. Most 5W40 LiquiMoly van benne, ezzel vettem, szóval nem tudok semmi tapasztalatot róla.
Fuchs Titan GT1 Flex3-at gondoltam bele, szerintetek? Van más ajánlás?
Szűrőkből mann megy majd bele szerintem. -
Kleroo
veterán
válasz
barnam_ #14739 üzenetére
Elég 1kaptafa már lassan márkákon átivelően is 1-1 rendszer, nemhogy márkán belül.
Amelyik modellel behoznak rengeteg újdonságot egy márkában, na azoktól kell tartani pár évig. Mercinél pl a w204 jut most eszembe ahol talán először jött be egy friss beltér-világ ami után a belső lámpák, klima szabályozó, ablakemelő, stb stb stb rengeteg modul hosszú évekkel később is ugyanaz volt a legnagyobb modellekben is. (Vagy Fordnál pl a "James Bond" Mondeo volt ahol minden létező alap-kezelőszerv új volt, és 10évig minden Ford ugyanabból épitkezett) -
Vesa
veterán
válasz
barnam_ #14739 üzenetére
Én sem tudok biztosat, csak már szinte az összes többi modellből jött ki új, pl. a sedan E-class AMG is már a HyperScreen-es verzió.
AMG GLC 63S-ből is van újabb (ha jól emlékszem, 2024-től kapható). GLS és GLE van még hátra ha jól látom. Ha idén nem is jön, 2026-ban szerintem bizonyosan.Igazad van, hogy az elejéről nem szerencsés venni, bár alapvetően a rendszerek, motorok, egyebek gyakorlatilag azonosak a már gyártásban lévőkkel, nagy gebasz talán nem lehet, max. összeszerelési problémáktól tartanék.
-
Vesa
veterán
DC fedélzeti töltőt kérj rá! Az autó árához képest nem tétel, de nagyon bánni fogod, ha nincs. Főleg hosszabb utakon, ha netán töltenéd néha. Az AC-je is 3 fázisú szerencsére, de DC-ről 20 perc alatt telemegy, az AC-n még így is órák.
Meg nem tudom, de szerintem ebből a modellből idén jön új, mert már szinte az összes többi cserélve lett. Ez mondjuk lehet előny is meg hátrány is, ha netán megvárnád.
-
Rá tapintottál a lényegre
olaj fogyás javult. Most úgy néz ki 1800 km alatt fogy el 0,5 dl. Meglátjuk mi lesz, ha valami csoda folytán be áll marad a kocsi, ha nem és pöcsösködni fognak , hogy mi legyen a megoldás, akkor valszeg elenegedem és kinéztem a helyére egy ilyet
Ez úgye teljesen más motor, napelemről tudom itthon tölteni is, szóval ezzel még teszek egy próbát de ha nem válik be, akkor többet nem veszek mercit.
Igazából már most is szívem szerint mennék bmw x5 40d de asszonynak meg gyerekeknek nagyon tetszik a merci meg igazából nekem is, de bosszankodni nem akarok... -
norrberth
addikt
Sziasztok
W204 c osztály 200cdi 136 le
2014 évjEzt a hibakódot nem lehet törölni.
Szerintetek mi lehet?
Valaki találkozott ezzel a hibával? -
Vesa
veterán
Nem eleve GLE-d van? Vagy jött ki újabb és azért váltasz?
Olajfogyasztás megoldódott?Egyébként ahogy a kolléga mondja, itt elsősorban a rendelésszámtól, és az alkatrészek meglététől függ a határidő, nem a gyártás helyétől. Ma már jobb a helyzet, de 1-2 éve még brutál várakozási idők voltak, ráadásul számos autót úgy szállítottak le, hogy hiányoztak belőle extrák a chip hiány miatt. Rendszeresen futok bele emberekbe fórumokon, akiknek hiányzik a Wireless telefontöltő, vagy a csomagtartó nyitó láb szenzor, USB portok, másoknak kimaradt a Burmester HiFi (ezt egyébként pár hónapig rendelni sem lehetett a chip hiány miatt, vagy csak tetemes csúszással a kiszállításban), de pont pár hete konfigoltam egy kocsit és hiányzott a konfigurátorból 2 féle felni is, ami korábban még volt (most ismét van). Kicsit zötyögnek az ellátási láncok még mindig, de már sokkal jobb mint volt.
-
barnam_
nagyúr
Valószínűleg Sindelfingen, mivel az E is itt készül.
Pár évvel ezelőtt voltam a gyárban, ettem a melós kantinban -
barnam_
nagyúr
Vélhetően bármi miatt is történt, az nem nálad kezdődött, csak nálad jött ki
Sajnálom, mert képek alapján korrekt "kis" autó ez... ha valakinek van kéznél egy motor plusz esetleg némi ismeretség papírozásban, sec-perc alatt lábra lehetne állítani.Viszont eladni így nehéz lesz. Legtöbbet úgy kapnál érte, ha darabokban kiárulnád az alkatrészeket, a vázat meg leadod bontóba.
-
Azt nem tudja véletlenül valaki, ha össze konfigol az ember egy új autót a merci oldalán azt kb mennyi idő mire át tudja venni?
Azt tudom BMW nél kb 6 hónap, mivel a merci Kecskeméten gyárt bár biztos nem minden modelt ott gyártanak az csak kevesebb idő, nem? -
qdak
addikt
válasz
barnam_ #14716 üzenetére
Sajna csalódtam.
Valamikor megbontom, motor nem fordul átt, olajat kinyomta a nívópálcán, 99% hogy valami tört aztán megszorult.
(Bár fémtörmlék nem volt mikor megállt.)Így még nem jártam, nem füstölt, megkapta olajat, mindent, nem gyilkoltam, szerintem 5000Km nem ment bele.
Ennél sokkal de sokkal borzalmasabb füstölő autók nem állnak be, midegy ilyennek is kell lennie.Megvételkor még más szelek fújtak, én használtam nagyon ritkán, ott a céges, talán látszik is valamelyik képen.
Gyerek letette a jogsit, inkább vettem 1 Puntót neki, mert csak feszkó lett volna belőle...
Aztán behalt a Puntó, nem tudták megjavítani hónapokig.
Mivel normálisan vezet gondoltam Mercedest használja addig, hát nem ment sokáig...
Úgyvolt mind2 kuka, vettem 1 első tulajos Toyotát, abba most nagyobb reményem van, meg asszony is jogsizna, még a toyotat is nagynak érzi...(Lupót akart, hála isten még neki is gyenge volt)
Közbe megcsináltam a Puntót, így sajnos a Merci huzta a rövidebbet
Asszony nem vezetné, nekem abba az 1% ba mikor nem a cégest pusztítom mindegy mivel megyek.
Jó lenne, de anyagilag értelmetlen, csak azért mert én szeretem a csillagot. -
qdak
addikt
Sziasztok, W210 2.0 benzin, manuális.
Nincs agyonrohadva.
Már régebben említettem, hogy a motor beállt.
Kérdésem, érdemes motort cseréltetnem ?
Eladnám... Visszajönne a befektetett ár ?2 ajtó "gátló" kopog nyitásnál zárásnál...
Belső világításokba bele égett a műanyagba az izzó helye -működnek csak látszik-
Váltót előző össze pillantragasztózta...
Visszapillantó becsukás után nem áll vissza, ha nem használod megáll a helyén.
Fűtőventilátor kapcsoló kontaktos, de működik.
Üléseket cserélni akartam bőrre, ültem már jobba is...Új gyújtás, ami átkerülne az új motorba.
Elektromos csomagtartó nyitás (javítottam, működik)
(Kézifék jó, csak nem akartam berohadjon, azért van kiékelve)
Garázsban állt, ahogy látod nálam is.
Megvétel után átnézettem 100K+, már nem tudom mikket cseréltek rajt.
+ 1 garnitúra felni gumival.
Vonóhorog.Ennyi jutott hirtelen eszembe.
Ha valaki lát benne fantáziát, így is vihető.
Mennyit érhet ? -
Eugene Roe
őstag
Sziasztok, tudja valaki, hogy 1,6-os benzines M270 motoron mikor kell vezérlést (láncot) cserélni?
Illetve tud valaki pest környékén megbízható automataváltó karbantartó helyet 724.0 7G-DCT váltóhoz?
-
Vesa
veterán
Igen, a kocsiban is van egy segélyhívó, az mondjuk angolul beszél és elsősorban talán balesetnél hasznos, de van magyar üfsz, vagy appból is lehet bejelentést tenni. A leggyorsabb felhívni őket. Nekem a nyáron Szlovéniában kiírt valami hibát (bár semmi problémát nem éreztem a kocsin, de persze besz*rtam mert még a 2500km-es utunk elején jártunk), felhívtam a szerviz hotline-t, diskuráltam egy sort egy emberrel, aztán abban maradtunk, hogy újraindítanak távolról valami modult, én pedig indítsam újra a kocsit és meglátjuk. Utána nem jött elő többet az üzenet és gond nélkül letoltuk az utat. Azt mondta, hogy lerobbanás esetén van valami helyszíni gyorsszerviz is, vagy ha nem sikerül megoldani a problémát, akkor trailer a Mobilo-val a legközelebbi szervizbe.
-
Köszi, Igen a szervíz csomagról azt tudtam csak a kopó alkatrészért kell fizetni, csak azt hittem magába foglalja ezt a Mobilot is. De a lényeg új autóhoz jár. Szuper.
És ilyenkor ha gáz van és pl lerohadok az út szélén hogy tudom ezt a Mobilot aktiválni? Van mercinek SOS szám amit hívni kell? -
Vesa
veterán
A Mobilo jár a kocsihoz, amíg időben viszed kötelező szervizre. Az integrált szervizcsomag annyit tud, hogy a kötelező szervizekért nem kell fizetned! Tehát 4 évig -ha itthon vetted- gyakorlatilag nem kerül pénzbe az autó. Fuvarozzák, ingyen szervizelik, nagyobb baj esetén pedig ott a garancia. És persze csereautó is jár, más kérdés, hogy nem feltétlen Mercit adnak. Azért oda renéljük nem jutunk el, hogy erre szükség lenne.
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Automata klímánál, hogy működik a klíma kompresszor? Beállított hőmérséklettől függően ki-be kapcsolgatja, vagy folyamatosan megy és csak a ráengedett meleglevegő mennyiségét változtatja?
(2021-s V osztály)
-
Vesa
veterán
BMW-ben is extra szerintem. Nem vagyok benne biztos, hogy jobban jártál volna, apámnak egy 2023-as 530d Xdrive van, már kétszer volt Check Engine (aztán pánik szervizjárat), és van az autóban 16k km.
Nem véletlenül vettem még +3 év garit a kocsimra, innentől ha gond van, oldják meg. Ugye ott van az ingyenes Mobilo tehát ha lerohad, akkor ingyen trélerezik, a szervizben ingyen javítják, innentől nem nagyon érdekel.
Szét vannak bonyolítva a mai autók. Mindegyik. Nem kell ehhez német prémium, nekem a második autónak használt Hyundai Ioniq EV-ben, 3 évesen elment nyaralni a hajtómű, javítási költség 1,7M (csak anyag), szerencsére garanciális volt így nekem az sem került semmibe.
Konklúzió: vagy garis kocsit kell venni és akkor tök mindegy, vagy valami régi akármit 4-5M-ig, és javítgatni okosban. Minden egyéb egy kiadós GT-vel egyenértékű jelenleg. Esetleg lovaskocsit, bár lovat tartani sem olcsó/egyszerű.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #14706 üzenetére
2019-ben (legalábbis nekem akkori az S205) meg már úgy gondolták, majd észreveszi a paraszt mikor már nem működik...
Jártam így tavaly télen: szorgalmasan töröltem a mocskot a szélvédőről, majd pár óra vezetés után megszűnt spriccelni. Úgyhogy vettem a benzinkúton aranyárban (nem néztem mennyi amit kiírtak cseh koronában)...
És a full üres tartályba nem ment bele teljesen az 5 literes kanna tartalma. -
Valszeg azert nem jelzi mert nem üres.
Az ugy derult ki, hogy mondom feltöltöm, mert a bajusz kapcsolo gobjat hiába nyomtam nem spriccelt a szelvodore, neztem a hatsora sem... akkor biztos kifogyott, feltöltöm, erre bele ment durvan 1,5 L gondolom azert ettol nagyobb a tartája.
Szóval a lényeg eddig müködött de már ez is összefosta magát. Komolyan vicc 0 Km-es augusztusi autó. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest