-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
válasz
TurboK0 #63063 üzenetére
nemtudom pontosan mitörtént, kaptam sorra a bsod-okat (ami elvileg ssdre hivatkozott) aztan siman else indult.vettem masik ssd, de amugy most epp azt hasznalom ami elvolt romolva, az elettartama lecsokkent de amugy most mukodik. valami más is gond volt ott, azutan am5 re valtottam és most lekopogom stabilabb de akkor is 60+ fok nem jó. (amugy van rajta egy hutopapir, azt felbevagtam , hogy ne közlekedjen a hő olyan egyszeruen és azota huvosebb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest