Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz #22145024 #14211 üzenetére

Az előlap mögött neki vinyó van, nem venti :K , és ilyen rögzítésről van szó:

Ennél nincs fémes kapcsolat egyáltalán a vinyó és a ház között.

Két vinyó között szerintem 3 mm már elég lehet. A nyák felőli oldal úgyis be van sűlyesztve és a nyák csak kb a felét fedi, a többi részen nyugodtan garázdálkodhatnak a légáramok.

HookR: Érdekesek ezek a vinyó általi rezgetések. A korábbi házi házamban (hehe :) ) simán fémesen volt az 5 éves Samsung - amik tényleg bármilyen házat be tudtak búgatni - rögzítve és nem rezgette be, egyáltalán nem volt hangja.

És még egy kicsit ITX-hez kapcsolódó téma. Nemrég olvashattunk egy Seasonic tápról ami általában nekünk túl erős és túl drága. Létezik azonban 450-es, szintén moduláris kicsit olcsóbb (~85 €-ért láttam), és 360-as nem moduláris változata egész jó, 62-65 € környékén. Utóbbit meg is rendeltem, remélem hamar megérkezik és beszámolhatok a tapasztalatokról. DC-DC kapcsolású, tehát úgy működik mint egy külső+panel/pico táp, a 12 V-os ága egyben van, mellesleg akár a teljes teljesítményt is le tudja rajta adni (30 A). Ha valakinek csak a hatékonyság és a csendes üzem miatt kellene külső+panel/pico táp, de az ATX méret nem probléma akkor kiváló alternatíva lehet, akár csúcs VGA-hoz is.

Új hozzászólás Aktív témák