- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Felmerült bennem egy kérdés a korábban már felvázolt NAS-sal kapcsolatban.
Mekkora az a legnagyobb VGA, amit még érdemes lehet egy első generációs Atom mellé betenni, illetve mekkora az a legkisebb, ami szükséges, hogy legalább filmezésre/netezésre zökkenőmentesen lehessen használni.
Jelenleg két koncepció él. Az egyik, hogy egy AMD APU kerül a gépbe, a másik egy Zotac NM10-DTX.
-
HookR
addikt
-
Benőke
őstag
THX.
Ilyen 18,75mm magas modulokra gondoltam.
PDF - Kingston KVR1333D3N9K2Ha nem igazán jelentős a különbség akkor maradok a 1333 -nál.
Ne hogy ne férjen el a proc hűtő alatt a memória. -
Benőke
őstag
Low Profie Memóriából van 1600 -as?
Kingstont találtam de az csak 1333...
Egy 8gb -os kittet keresek de nem lelek...
Sebességben nagy a különbség a 1333 vs 1600 között?
-
HookR
addikt
válasz
Laybee #12277 üzenetére
Noha nem áll módomban kétségbe vonni az állítást, azért kérdezz rá, hogy ez csak a külső vezérlőkre vonatkozik, vagy a chipsetben lévőkre is? Mert pl. az Intel H77-es és Z77-es chipset-je már támogat 4db USB3 portot is. És akkor mindjárt lenne is választék alaplapokból bőven:
- ASRock H77M-ITX
- ASRock Z77E-ITX
- Asus P8H77-I
- Asus P8Z77-I Deluxe
- EVGA Z77 ITX
- Intel DH77DF
- J&W MINIX Z77M-USB3
- MSI Z77IA-E53
- Sapphire Pure Platinum Z77i
- Zotac H77-ITX WiFi
- Zotac Z77-ITX WiFi(Még nem mind kapható)
-
Pista0001
addikt
válasz
jilian #12278 üzenetére
Még csak nemrég mutatták be a 450-es Silverstone SFX (ez a méretszabvány neve, 100*125*63,5 mm) táp moduláris változatát, de nem túl valószínű hogy 30K alatt lesz az ára.
Más modulárisról nem tudok. Illetve volt régebben egy másik is, de az nem úgy volt moduláris ahogy az ember elképzeli. Egy bazi nagy kanóc lógott ki belőle egy bazi nagy csatlakozótáblával, oda lehetett bedugni a kábeleket.
-
jilian
addikt
Mini tápot szeretnék. Ide ahogy mértem kb.:11X6 cm -es.
A két baloldali képet kell figyelembe venni.Szeretném ha nagyon csendes, teljesen moduláris kábelezésű, jó hatásfokút tudnátok ajánlani.
3-400W 30 ezer körül. -
HookR
addikt
Nini! Most lám csak, hogy a P8H67-I és P8H67-I DELUXE mellett akad egy harmadik H67-es deszka is Asus-éknál. Ha minden igaz, a Deluxe-nak a Wi-Fi és Bluetooth nélküli változata.
Asus P8H67-I PRO - [link]
-
HookR
addikt
válasz
Laybee #12274 üzenetére
Éppensággel van nekik H67-es mini-ITX lapjuk is: Gigabyte H67N-USB3-B3
De azon meg Renesas D720200 van.Amúgy ennek mi a jelentősége?
-
HookR
addikt
Sneakpeak készülő újdonságokról:
- Norco-tól NAS féleség mini-ITX alapon, 8db 3.5"-es hot swap fiókkal. - [link]
- Közepes méretű Thermalright CPU hűtő - [link](#12271) Laybee: Pl. a Gigabyte H55N-USB3
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Létezik minitx alaplapok közül Nec vezérlős usb3.0-ás? Köszi előre is.
-
HookR
addikt
Silverstone SG05 mod passzív ATX táppal és HD7750-nel, Antec H2O 620-szal, SSD-vel. - [link]
-
SQX_Barto
addikt
Ez a gép (meg a konfig is nagyjából) tetszik nekem
Olcsó AMD-s konfignak nem lenne rossz egy ilyen, főleg ugyanilyen moddinggal, mert az alap előlap tényleg botrányos...
Bár kíváncsi leszek jön-e majd valami újabb AMD-s mITX lap...
Vajon egy Llano CPU kihajtana egy 7970-est? (későbbi tervekhez kapcsolódóan) -
Goose-T
veterán
Fentebb írtam egy konfigot, vinyót helyettesítsd be SSD-vel, és jó lesz. Ennél sokkal olcsóbban nem lehet szerintem kihozni. Az ASRock lapon van HDMI és optikai kimenet, a Z5500 pedig tud fogadni digitális jelet szerintem, szóval a hangkártya minősége ebben az esetben teljesen irreleváns.
-
Zoty@
aktív tag
Hali srácok!
Szeretnék majd összeállítani egy ITX gépet, ami internetre, Hd-s filmek lejátszására kellene, hogy alkalmas legyen.
Ami fontos lenne: wifi, ssd, hdmi, jó integrált hang. A hang azért lenne fontos mert van egy Logitech Z5500-asom.
Nagyon sokat nem akarok rákölteni, de ha kell nem gond.Köszönöm a segítséget előre is.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Serricon #12262 üzenetére
Én is meglepödve láttam az IPCOP ban, hogy vannak próbálkozások, ha a routert használom, mint ahogyan most is, mert nagához tért, fogalmam sincs, hogy elakad-e benne, vagy esetleg eljut a gépig / nas ig.
És tetszet benne külön, hogy fogta, ahogy a win "hazatelefonál", amit a router nem.
Ráadásul a mostaninak be sem lehet állítani, hogy mely portokat tiltsa le teljesen.
pedig nem egy olcsó router.Ha én csinálok egyet, akkor abban wifi nem lesz, mert van egy Accespoint, és ha kell akkor azon lesz, de jobb szeretem a kábelt, megbizhatobb, gyorsabb !
tetszik a kis házikó, én nem biztos, hogy költök ilyenre. feltéve, ha megvan még a pincében a régi gépem háza
-
Serricon
senior tag
Unatkozunk..
(de komolyan.. szeretek szerelgetni, meg új dolgokat kipróbálni..)
Akivel közösen csinálom, ő jelenleg egy régi gépet használ hogy azon tesztelje, pár napja van neki beállítva, és amióta bekonfigolgattuk a védelmeket naponta legalább 5-10 behatolási próbálkozást blokkol nála, úgy hogy csak az asztali gépe elé van kötve, szerver nélkül.
Nálam nem volt eddig semmi észlelhető, de sosem lehet tudni..Ezen túl a nagyszerű felügyeleti lehetőség, hogy az összes gép forgalmát szépen grafikonozva, táblázatban, akár időre, weboldalakra bontva, bárhogy lehet nézegetni, rengeteg kiegészítő létezik.
Valamint sajnos a jelenlegi routerem a sok prioritásvizsgálat, meg egyéb miatt nem bírja lekezelni a torrentforgalmamat,(ha ezeket kikapcsolom akkor meg nekem nem jut net.
) hamarosan még nagyobb netcsomagom lesz, úgyhogy ideje nyugdíjazni wifi AP-nak, és valami erősebbet ültetni a trónra.
-
Serricon
senior tag
Hmm, ezt a hosszabb pdf-et még nem olvastam, kösz.
Ha meglesz tudok majd mérni fogyasztást SSD-vel.Ez csak tűzfalgép/router lesz, semmi más. Erre jön be a net, és egy swich lesz a másik oldalán, azon lesz majd a jelenlegi router ami a wifit adja, szóval ez a gép kezeli a teljes netforgalmat, mindenféle aktív védelemmel és egyéb okossággal ellátva.
-
tlac
nagyúr
válasz
Serricon #12258 üzenetére
közben én is megtaláltam az inteles pdf-ben
táp vesztesége nélkül kb. 13W, 80%-os hatásfokkal reális a 17Wwifi lesz benne?
mert akkor az még növeli a fogyasztást -
-
Serricon
senior tag
válasz
Core2duo6600 #12252 üzenetére
-
toldy
őstag
válasz
Serricon #12247 üzenetére
Szia, atomból ez intel d2500cc lap nem jó, ha már magatok akárjátok összerakni, atom, és dupla net, és "csupán" 25 pénz, nem 140.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
lord.lakli #12250 üzenetére
Fáradt voltam már tegnap elfelejtettem, hogy ebbe a topikba már írtam
-
lord.lakli
őstag
válasz
Core2duo6600 #12246 üzenetére
Nem szeretek trollkodni, de fentebb adtak több megoldást is. Azok nem jók?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
DiceBlade #12245 üzenetére
Igen az ilyesmi nagyságrendekkel olcsóbb.
Egy CM ház előlapját szétvagdosni nem lenne célszerű
Úgyis oldallapra lehet lesz majd valami méhsejtrácsos modding (ha tényleg ez a ház lesz a végső választás) Lehet valami ugyanolyan jó lenne az előlapra meg az 5.25"-os helyre is.
Majd kitalálom, ha ott lesz az ideje... -
Serricon
senior tag
Eddig nem találkoztam vele, mert leginkább atomos lapokat kerestem.
A célra szerintem meg kell hogy feleljen egy 2x 1.86GHz-es atom, olvasott tapasztalatok alapján, bár a teszteken nem használtak egyszerre 3-4 féle csomagot, és ennyi aktív ellenőrzés mellett nem kis teljesítmény a 120mbit/sec átvitel, de bízom benne hogy megbirkózik vele.A havernál ennek töredéke az elvárás, hiszen neki kb tizedannyi a netsebessége, így a teljesítmény csak nálam probléma. Ha nem lenne elég, akkor megcserélem a jelenlegi x2-es amd szerveremmel, fogyasztás meg.. ígyis úgyis mennie kell mindkettőnek nem?..
Nem hiszem hogy probléma lesz ilyen téren, kisebb finomhangolásokat meg lehet oldani a csomagoknál, vannak lowpc beállítások is.De köszönöm a tippet, feljegyeztem, a jövőben jól jöhet egy erősebb szerverhez.
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Egy router/switch feladatkörre keresek valami megoldást , egy minimális rendszerigényű linux distró dolgozna rajta.
2 LAN kell, tehát ha van integrálva egy, akkor egy másik is kell bele, a kártya megvan, amennyiben normál pci port van hozzá.A célom az lenne, hogy minél kisebb fogyasztású gépet rakjak össze, ehhez passzoló tápegységgel.
A fogyasztás egy router fogyasztásával kellene, hogy vetekedjen, amennyiben ez lehetséges.
Mit ajánlotok erre ? -
DiceBlade
aktív tag
válasz
SQX_Barto #12244 üzenetére
vagy rendelsz pl. innen rácsot, és meghajítod hogy optimális legyen az elejére
-
SQX_Barto
addikt
Linkeltek tesztet a CM Elite 120-ról, hát amitől én is féltem, hogy kevés a légnyílás az elülső ventinek. Moddinggal esetleg egy másik CM házból kivágni az előlap megfelelő részét és betenni a szürke előlap helyére.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Core2duo6600 #12239 üzenetére
5k-ért már N-es routert lehet venni ami sokkal evesebbet fogyaszt és kisebb hleyen elfér, ha nincsenek extra szolgáltatás igényeid, akkor nem látom értelmét 3-6X ennyit rákölteni a dologra
-
tlac
nagyúr
válasz
Serricon #12241 üzenetére
ezt néztétek?
intel DQ77KB
drágább, de
LGA1155, thin mini itx, integrált táp, dupla gigabit
sokkal erősebb gépet lehetne köré építeni -
Serricon
senior tag
válasz
Én is pont erre készülök, egy barátommal közös projekt. Sokat utánaolvastam már és az a nehéz ebben, hogy ha nincs a lapon 2 integrált lan (BSD hardvertámogatás miatt intel chipes előnyben) akkor nehéz helyzetben vagy.
2 kártyával, vagy egy dupla kártyával bármilyen lappal elérheted ezt, viszont a dupla intel lanos kártya asszem valami 40k korul van, ketto egyeset meg nem tudsz betenni egy itx lapba.Szóval ezek után olyan lapot kerestem amihez nem kell semmi kiegészítő, és 100%-os hardverkompatibilitással rendelkezik a kinézett rendszerhez (mi a pfSense OS-t választottuk, és teszteljük már virtuális gépen egy ideje)
Az egyik megfelelő rendszer egy Supermicro atom szerver lap, amit lehet kapni készre szerelt 1U-s rack házban is, viszont mivel ezt nem otthoni felhasználásra terveztek, csak a lap 60-70k-ba kerül, készen itthon 140k
A végső megoldást egy új Intel lapban, az INTEL D2500CC-E -ben találtam meg. (23k körül van) 2x integrált Intel gigabit LAN, Atom proci, 4gb ram.
A pfSense fórum szerint erre "out of the box" gond nélkül fel lehet tolni a 32-bitest, valamint VGA probléma miatt vak telepítéssel, de a 64-bites is felmegy. Ezt a konfigot bedobjuk egy M350-es házba egy 60gb-os SSD-vel (a squid proxy miatt kell a hely) meg egy picoPSU-val, +4gb ram, és az egész megvan kb 300 dollárbólól, míg a supermicro duplája ennek.
Az ottani tulajok szerint 17-22watt körül a fogyasztás attól függően hogy pendrive-ról, vagy HDD/SSD-ről fut a rendszer, és hány csomag van telepítve.
Azt viszont ne hidd, hogy bármin elfutnak ezek a cuccok, kell a kraft neki. Ha csak nagyon alap gyári beállításon használod, akkor vígan elvan, de pfSense-ben pl pluginek telepítésével többszörösére nő a hardverigény. Gondolok itt olyanokra hogy snort, squid proxy, ip blocklist, antivirus, stb.. ezeket már kiválasztottuk, hogy felmennek.
A lényeg hogy az áteresztőképességnek nem szabad 120mbit/sec alá esnie, hogy ne fogja vissza a netem. alapból assszem valami 600-700megabitet tud, de az aktív csomagszűrés bekapcsolása önmagában felezi ezt, és még a többi..Egy biztos, hogy ez az összeállítás működik, és az egyik legolcsóbban kivitelezhető minőségi ITX tűzfalgép. Pár hét múlva rendeljük meg, aztán nekiesünk az éles tesztelésnek, ha nagyon bejön lehet a torrentes gépet is lecserélem egy ilyenre.
Többiek esetleg tudnak-e ehhez hasonló webshopot, ahonnan mindent egyben meg lehet rendelni? A minibox-ot néztük először, de a szállítás duplázná az árat kb. Előny ha dollárban is lehet fizetni, úgy nekünk olcsóbb.
-
Pista0001
addikt
válasz
Valami régebbi VIA lap szerintem neked bőven elég, apróban pár ezerért szoktak lenni. Akad köztük dupla LAN-os is.
Szerk.: Ha nem találsz dupla LAN-ost akkor is ott a PCI foglalat 2. LAN-nak.
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Egy tuzfal / router gépet szeretnék összerakni, most hogy kimult a routerem, a cél, az, hogy a lehető kegkevesebbet fogyassza, mert nagyjából 24 órán keresztül menne ! Más funkciót nem kell ellátnia, torrrentre ott a NAS !
Mit javasoltok ?
IPCOP-ot tennék rá, 2 lan kari szükséges ennek minimális a hardverigénye, konkrétan 286 oson is elszaladna. -
HookR
addikt
A 90W-os AC adapter bizonyosan nem. A paneltáp 12V-on folyamatosan 5A-rel terhelhető, ami 60W. Ebbe kell beleférnie a procinak és az alaplap 12V-ra eső fogyasztásának (nem tudom, hogy az mennyi). A 2,5"-es HDD (és gondolom az SSD is, de az amúgy is nagyon keveset fogyaszt) az 5V-ból táplálkozik. A proci 65W-os TDP besorolás csak annyit jelent, hogy jellemző programok jelentette maximális terhelés nem haladja meg a 65W-ot, illetve hogy magasabb, mint az alatta soron következő TDP osztály (35 vagy 45W
) maximuma. A tényleges fogyasztást méréssel lehet kideríteni. Keresgélj teszteket!
Ennél combosabb - azonos architektúrára épülő és gyártástechnológiával készülő - processzorok is vannak ugyanabban a TDP osztályban, ezért gyanús, hogy nem a felső határhoz áll közelebb a maximális fogyasztás. Az anadtech-es linken láthatod, hogy i7-2600S, meg A6-3500 volt róla táplálva.
Persze, ha biztosra akarsz menni, választhatod a drágább, gyárilag kiválogatott 35W TDP-s példányt is, de akkor már jobban jársz, ha inkább azt nézed meg a kiszemelt alaplap tesztjeiben, hogy támogatja-e az alulfeszelést.2db SATA adatkábel jár az Asrock B75M-ITX-hez, illetve minimum 1db SATA tápkábel a paneltáphoz (szabvány írja elő). Legrosszabb esetben - 2db 2,5"-es meghajtó - kell venned egy '4pin Molex - SATA táp' átalakítót.
-
Mattanyahu
tag
új (?) gigabyte deszka: ga-h61n-d2v
sajnos csak pci van benne, de irodai géphez pentiummal tökéletes lehet -
CBool
tag
Eddig ez az Antec ISK 110-es tetszik a legjobban. A 90 wattos tápja nem lenne nagyon kihajtva? Talán jobb lenne ha egy Pentium G630T-ast választanék, aminek a max TDP-je 35 W, viszont csak egy picit gyengébb?
Mercutio_: Már régóta szemezgetek ezzel a 830-as SSD-vel, erről olvastam a legtöbb jót. Ha netán meg mégis kevésnek bizonyulna, akkor még mindig mehet bele egy 2,5"-os vinyó. Amúgy a Samsungból a desktop verziót néztem (beépítőkeret miatt), azért 24ezer, a basic viszont 20ezer alatt van, csak nincsenek hozzá kábelek. Na ebbe az Antecbe amúgy sem kéne a keret hozzá, így elég ha veszek egy rövid sata és egy sata tápkábelt?
-
Goose-T
veterán
Felvetettem egy érdekes kérdést az oldalamon, kíváncsi lennék minél több ember véleményére!
Szerintetek érdemes lenne alacsony fogyasztású mini ITX-es konfigurációkat árusítani?
-
Goose-T
veterán
válasz
szabi__memo #12232 üzenetére
Az aláírásában.
-
Freel
tag
Thx mindenkinek, sinen vagyok...
-
buca84
őstag
Szerintem ezekbe a mini itx házakba nem mennének bele.
Max egy régebbi dvd vagy videó házába.
Van valahol moddingos topik, ahol ilyenekkel foglalkoznak. Azt hiszem ez az a topik.
Talán így még költséghatékonyabb lenne a dolog.
Meg ha szeretsz barkácsolni, akkor meg még jobb...
Viszont akkor HDMI kimenetet kell vhogy faragnod, vagy olyan videókártya kell, amin van. -
Freel
tag
válasz
buca84 #12226 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ.
Még egy kérdésem lenne: össze tudnék gányolni egy olyat, hogy ilyen mini házba beletenni valami régi P2-es vagy P3-as lapot? Van itthon sok ilyen szétszedett gépem komplett memória, proci, videókártya, 40gb vinyó minden. Szóval össze lehet rakni egy szép köntösbe valami elavult fost?
Thx. -
Freel
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves. A 'normál' PC-t kenem vágom, de a minikhez abszolút nem értek és össze kellene raknom egy mini PC-t csak és kizárólag Facebook-ozásra/netezésre.
A lényeg, hogy azért gondolok AMD-t, mert olcsóbb. A HDMI kimenet lenne a fontos, mert egy 32"-os képernyőre lenne rákötve HDMI-vel, illetve a Wi-Fi, mert a lakásban az van. Tehát kb. mi pénzből jönne össze egy mini PC?
Vagy mit ajánlanátok alternatívát ennyi pénzből, vagy olcsóbban? Tabletet, vagy netbookot?
Ezekhez sem értek...
Köszönöm előre is. -
Ediva8
tag
-
HookR
addikt
Antec ISK110 VESA
- Gyártó oldala
- anandtech.com - Egy AMD-s és egy Intel-es konfigurációval összerakva.
- hardwarereview.net reviewKicsit drágább ugyan (Elvileg 24000.- Ft), de cserébe pont akkora, amit a kiszemelt alkatrészek feltétlenül igényelnek. Jól szellőzik. Jár hozzá passzív paneltáp + AC adapter kombó. Szabványos VESA felfogatással monitor hátuljára is rakhatod. 2db 2.5"-es meghajtóhelyre később HDD-t is rakhatsz az SSD mellé, ha úgy alakul.
A ház magasabb árát kompenzálandó:
- 64GB-os Samsung 830-at vehetsz hardverapróról is 20000.- Ft-ért, 3év garival.
- G840 helyett a G620 is elegendő a feladatra 15500.- Ft-ért, sőt a G530 is 11000.- Ft-ért. -
Goose-T
veterán
válasz
DiceBlade #12214 üzenetére
ASRock B75M-ITX
Másik alaplap, amire ráment
Rajta is vanÉn úgy látom, hogy rámegy az LP is.
-
Goose-T
veterán
válasz
DiceBlade #12212 üzenetére
Ez alapján a teszt alapján az Alpine 11 PLUS bőven elegendő a 65W-os TDP-vel rendelkező i3-2100 hűtésére, ráadásul kicsi is, az ára meg egyszerűen nevetséges. Kicsit hűvösebben tartja a gyári hűtőnél és jóval kisebb hangja van. Mostanában mindenki heatpipe-os toronyhűtőket és ezerwattos tápokat akar venni, pedig túl vagyunk már azon az időszakon, amikor ezekre tényleg szükség volt, manapság a gyártók már jobban odafigyelnek a komponensek fogyasztására.
-
Goose-T
veterán
válasz
DiceBlade #12208 üzenetére
Ezek közül bármelyik elviszi, vannak köztük egész kicsik is, az Arctic pedig sosem volt árban elszállva.
-
Goose-T
veterán
Vannak ám laposabb és szélesebb ITX-es Chieftec házak is, nézz csak itt szét! Az áruk is hasonló a BT-02B-hez, táp is van bennük.
-
DiceBlade
aktív tag
hello mindenki
egy Asrock B75M-ITX lapban lesz egy i3-2100, GTX460 1Gb TOP kártya, és 2*4Gb Corsair Dominator low profile memóriák
ehhez a konfighoz kellene egy viszonylag lapos hűtő, ami nem lóg a vga magassága fölé, vagy csak nagyon minimálisan
azért írtam le a konfigot mert erre a lapra nehéz olyan hűtőt találni ami nem lóg a pci-e slot fölé
árban mindenképp 10ezer alatt, de legjobb 5-8ezer forint környékén lenne
én scythe kozutira, vagy antec kühler h2o-ra gondoltam
előre is köszönöm -
CBool
tag
Kicsit változtattam akkor:
LAP: ASROCK B75M-ITX 25.154 Ft
CPU: INTEL Pentium G840 2.80GHz 19.482 Ft
RAM: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz KIT 6.477 Ft
SSD: SAMSUNG 830 64 GB 23.178 FtHáz nélkül így összesen: 74.289 Ft
Most már csak azt nem tudom pontosan melyik házat válasszam. A laposabb szélesebb lenne jó. Van akkor a CHIEFTEC BT-02B 180W és néztem most ezt a COOLERMASTER Elite 120-ast (ami nagyon tetszik de így, hogy nem teszek bele se VGA-t, se még plusz HDD-ket, túl magasnak tűnik). Vagy jobb ez így mert legalább szellőzik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- 27% számlával! MSI PRO Z690-A DDR4 Alaplap
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest