Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HookR

    addikt

    válasz Mercutio_ #13760 üzenetére

    A végeredmény olyan steril biztos nem lenne, mint a szerkesztési nézet által generált képen. Inkább olyasmi, mint amit példaként linkeltem: E-Q5
    Gondolom vegyi maratásban (mintsem homokfúvásban) részesítették eloxálás előtt.

    (#13761) bignor: Én a helyedben még az elején eldönteném, hogy elegendő-e számomra az A10-5700/A10-5800K grafikus teljesítménye és nem gondolkodnék Dual Graphics-ban. Elméletben jól hangzik, de a gyakorlatban megkötésekkel jár és fogyasztás szempontjából sem feltétlenül előnyös.
    Ha nem elég, akkor inkább eleve egy 55W TDP-vel rendelkező single profile HD7750-et vegyél alapul (pl. Powercolor, VTX3D) és ahhoz válassz a fogyasztási keretbe illő processzort! Arra a kérdésre, hogy AMD, vagy Intel és konkrétan melyik modell, majd választ adnak valamelyik gépválasztós topikban.

    (#13763) tkesy: "hogy fog állni a ház?"
    Éppenséggel pont abban a hozzászólásban oszlattam el minden kételyt az orientációval kapcsolatban, amire válaszoltál. :) Álló minitorony volt a célkitűzés. De csavarkötés helyett például ragasztott talpakkal (mint az Abee Acubic E40 esetében) még a beüzemelés előtt eldönthető lenne (szó szerint :) ), hogy álló legyen, vagy fektetett, mint az E-Q5. A szellőzőnyílások és a belső elrendezés megenged ennyi rugalmasságot.

    "lehet, hogy megoldható a süllyesztés kb plusz 1 perc ráfordításával..."
    Lehet, de ezúttal különösen nagy hangsúlyt fektetek a megmunkálási igény minimalizálására, ezért is a dilemma a már látszólag ilyen egyszerű kérdésben is. Személy szerint nem tartom annyival rosszabbnak az oldallap illesztését, hogy ne gondolkozzak el a süllyesztés megspórolásán.

    (#13764) szabi__memo: "Jobb oldali. Es ezert mert oldalrol nem latszik."
    A jobb oldali változatnál pont, hogy oldalról látszik az illesztési hézag. :) Az íves, folytonos rész az eleje és teteje a háznak (legalábbis alapértelmezett, álló pozícióban).

    "Mibol lesz? Ha tetszik nekunk tudsz csinalni tobbet is? :-D"
    Ne szaladjunk ennyire előre! :) Még nem dőlt el, hogy csupán a szokásos tervezési kényszerem élem ki, vagy lesz is belőle valami... :)

    Köszönöm a visszajelzéseket! :)

    [ Szerkesztve ]

    ▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐

Új hozzászólás Aktív témák