- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
93.Szabi
aktív tag
Sziasztok.
Ha ajánlanom kéne én akkor a léghűtésekből ajánlanám ezt a bitang szépséget Thermalright IFX-14-én ezt ajánlanám nagyon jól hűt és nagyon halk normális 2x12cm ventikel agyon brutál.
Igaz azt hozzá kell tenni ,hogy méreteit nézve elég nagy és házat sem kőnyű találni hozzá aminek fel is megy az oldala de cserébe ha ezeket nem vesszük figyelembe akkor egy nagyon jó kis inkább nagy hűtőt kapunk.
Ezt azért írom csak mert én is boldog tulaja vagyok egynek és egy Intel® Core™ i7 920 -on nagyon jól teszi a dolgát úgy ,hogy ha az a kérdés,hogy milyen Cpu Cooler vegyen akkor ezt ajánlom bátran ! -
Daert
őstag
válasz
Speed limit #29193 üzenetére
A Sellaval is elszaladgálna,de inkább Nordwand ha belefér a keretbe,vagy:
Scythe Mugen2
Zalman CNPS10X Performa
Kicsit olcsóbban AC Freezer 13 pro 7K -
agressiv
addikt
válasz
Tothgera30 #29195 üzenetére
Nem javaslom a nordwandot, inkább a brocken-t.
-
válasz
Kicsit tegyél még hozzá egy vegyél egy normális Nordwand vagy Ninja3-as hűtőt, az biztosan elég lesz a jövőben is.
-
agressiv
addikt
válasz
Alpenföhn Brocken.
-
Speed limit
tag
Sziasztok,
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy melyik CPU hűtővel járnák a legjobban?
Egy AMD phenom 955-t kellene hűteni.
Nézegetem:
CM Hyper 212-t 9k-t kicsit sokallom érte
Alpenföhn Sella 5.5k egész jó vételnek tűnik de nem tudom hogy elég lenne a procinak.
Később valószínű hogy tuning is lesz.Mostanság melyik hűtő a legjobb ár/érték arányban.
Max. 10k szeretnék rááldozni.Köszi előre is a segítséget.
-
proci985
MODERÁTOR
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Tothgera30 #29177 üzenetére
Tothgera30 és DonThomasino:
Nekem nincs ilyen ventillátorom+hűtőm, csak megtetszett a venti kialakítása!
Én HR-02 + TY-140 "kombóval" hűtöm a procit.
Ha lenne ilyen ventillátorom, mindenképp leszabályoznám. -
Daert
őstag
válasz
buca84 #29185 üzenetére
Mindenképp valami alacsonyabb hűtő kellene.Ha jól látom a vinyó tartó tálca eléggé fölé lóg,és sajnos a ház szellőzése sem valami jó,ha nincs kiegészítő ventilátor ami kikergetné a meleget akkor csak kavarog a házban és tovább melegszik.Jó lenne ha le tudnád mérni mekkora a max magasság ami elfér és mennyi rá a keret.
Ha elfér a 130mm magasságú hűtő,akkor Alpenföhn Sella 5.5K
Ha nem:
Scythe Big shuriken 58mm magas 10K
Alpenföhn Panorama 5cm magas 6K
Vagy vízes hűtő: Antec H2O 620 17K ezt viszont fel tudod úgy tenni hogy a bordáról a házból kifelé fújja a meleget. -
buca84
őstag
Codegen MX31es házba FM1-es procihoz (100W v. 65W) milyen proci hűtőt ajánlanátok?
-
Merlinclub
senior tag
válasz
Tothgera30 #29183 üzenetére
Ez a világ jelenlegi iránya, ami nem valószínű, hogy jó, de ez már nem a "Milyen cpu hűtőt vegyek" topik témába vág.
-
válasz
Merlinclub #29180 üzenetére
Egy részről persze hogy hasznos, de azért nem tudom hogyan képesek napokat előtte b@szni. Ami a mai fiatalságra főleg igaz és ezzel csak ösztönzik őket, mert minden ott van fent leghamarabb.
-
bsh
addikt
válasz
csucsbicep #29181 üzenetére
-
csucsbicep
nagyúr
Arra lennék kíváncsi, hogy a sima Freezer 13 és a 13 Pro közt teljesítményben mekkora különbség van?
Illetve gondolom ezek közül 8-9k-ig a 13Pro a legjobb.
-
Merlinclub
senior tag
válasz
Tothgera30 #29179 üzenetére
A saját oldalamon lesz fenn. A facebook a mai világ szükséges része, nekem sem a szívem közepe, de mindenképp hasznos, van aki csak ott talál meg
-
válasz
Merlinclub #29178 üzenetére
Majd érdekelne akkor a végeredmény. Facebookot amúgy rühellem, jó lenne ha logoutra töltenéd fel.
-
Merlinclub
senior tag
válasz
Tothgera30 #29177 üzenetére
Ha alacsony fordulatú teszt érdekel, most kedjük az "ALL TIME FAVORIT" processzorhűtő tesztet.
Az első trió amit a Facebookon megszavaztak, az a Mattehorn-Noctua NH-D14- Corsair H70 vízhűtés, és Tanult Péter kolléga erősködésére a Brocken is bekerült.
500-1100-max fordulaton néztük őket
Az eredeményt többször ellenőriztük: MEGHÖKKENTŐ!!A poént nem akarom lelőni, jövő hét második felére szeretném a cikket az oldalamon publikálni.
-
-
válasz
Merlinclub #29173 üzenetére
Persze, ezt az oldalát ismerem, de mint látható az a teszt eléggé egyoldalúan vizsgálja a dolgokat. Szerintem már csak az is szembetűnő hogy a Freezer 13 és a D14 között alig van különbség a grafikonon, a valóságban pedig egészen más. Engem úgy is a 400-500-600Rpm-es tesztek fognak majd vonzani, így meg senki sem teszteli, mert azt hiszik hogy kell az 1500-2000rpm, közben pedig nem.
-
Merlinclub
senior tag
válasz
Tothgera30 #29168 üzenetére
Sajnos nem teheti meg mindenki, hogy tesztelgessen, sőt sokan egyáltalán nem engedhetik meg maguknak azt a luxust", hogy 10-15-20ezer forintért hűtőt vegyenek, mert napi megélhetési gondjaik vannak, de érdekli őket a technika, az IT világa. A teszteke talán nekik is szólnak......
-
Daert
őstag
Persze,írják is a Cooling Systemben:
Top: 120 mm fan x 2 (opcionális)
Elöl: 120/140 mm fan x1 (opcionális)
Hátsó: 80/90/120 mm fan x1
Side: 120/140 mm fan x 2 (opcionális)
Alsó: 80/90/120 mm fan x1 (opcionális)
befogadására a Hyper 212 Plus hűtő(gugli fordító)
ElkéstemAsbee El kell hogy férjen.Nem fog a deszka fölé lógni.
-
M_o_g_y_i
őstag
Specifications
Available Color Black
Material Steel Body ; ABS Plastic
Dimension (W / H / D) 190 x 424 x 481 mm / 7.5 x 16.7 x 18.9 inch
Weight Net Weight:4.7 kg / 10.3 lbs
Gross Weight: 5.8 kg / 12.78 lbs
M/B Type ATX/Micro-ATX
5.25" Drive Bay 3 Exposed
3.5" Drive Bay 1 Exposed, 5 Hidden
I/O Panel USB 2.0 x2, Mic x1, Audio x1
Expansion Slots 7
Cooling System Top: 120 mm fan x 2 (optional)
Front: 120/140 mm fan x1 (optional)
Rear: 80/90/120 mm fan x1
Side: 120/140 mm fan x 2 (optional)
Bottom:80/90/120 mm fan x1(optional)
Accommodates to Hyper 212 Plus cooler
Power Supply Standard ATX PS2(optional)Tehát igen.
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
CM Elite 370 házba amd konfigon lenne egy freezer 13 hütő (venti vga felé néz). Szerintetek felülre befér főlé egy ház venti? -
válasz
Merlinclub #29156 üzenetére
D14 és SA kb. egy szinten vannak. Van ahol tesztek szerint is ezt írják, van ahol azt. Mint ahogy írtam, én ezeknek nem hiszek, ha a kezemben lesz akkor már másképp fog festeni a dolog, addig meg hülyeség tesztekkel bombázni s népet, aminek kb. a fele sem igaz.
-
oxox
addikt
Ave
EVGA Superclock CPU Cooler-ről mi a véleményetek....???
sajna hiába vettem asrock lapot, a zalmimat nem arra találták ki (az alsó rögzitő műanyagot megkéne hajlítani, hogy a csavarok elérjék rendesen...merthogy a proci alatt van valami fém biz-basz)
oxox
-
Beretvás
veterán
válasz
Merlinclub #29163 üzenetére
Akkor valószínűleg egy ideig nem lesz K2-őm sajnos..
DE majd csak alakul valahogy...
-
Laci2277
senior tag
válasz
Merlinclub #29161 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek, és a K2 árára is.
Nálad kapható lesz ez a hűtő?
-
Merlinclub
senior tag
válasz
Laci2277 #29158 üzenetére
Nos a Matterhorn után már a Nocta NH-D14 harcol az i7 920-al!
A következő a Corsair H-70 vizes megoldása lesz.....
-
agressiv
addikt
válasz
TomiLi #29159 üzenetére
Nagyon nem mindegy, hogy milyen processzorra rakjuk a hűtőt, mert a processzor mag középen van és az alakjától függően eltérhetnek az eredmények, még, ha kupakos is a processzor, mert nem valami vastag a kupak. Nálam a Brocken két szélső hőcsöve épphogy langyos, a középső kettő pedig forró, mert középen van a mag és kb fele akkora, mint a hűtő aljának a felülete. Nem véletlenül készítik az új hűtőket réztalppal, ami naggyából elosztja a hőt a csöveken, mert egy széles HDC-s hűtő semmit sem ér, ha 6 csőből 3 kapja például a meleget.
A legjobb az ha az ember több hűtőt tud kipróbálni saját maga a saját konfigjával, de erre mindig kevés az esély, mert azért van áruk ezeknek a hűtőknek.
Van lehetőségem kipróbálni különböző hűtőket és élek is e lehetőséggel és olykor előfordulnak nem papír szerinti eredmények, de a k2-ben már csak ránézésre sem kételkedem, de ki fogom próbálni az biztos.
-
TomiLi
addikt
válasz
Merlinclub #29153 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam én is, hogy más és más konfiggal másképpen szerepelnek a hűtők. Ebből is látszik, hogy jól körül kell járni a témát, - bár nekem az első k2 tesztből a D14 még így is nagyon kilóg - amikor az ember hűtőt választ.... Hát még ha a képbe jön az is, hogy nézzenk ki....
A legjobb az ha az ember több hűtőt tud kipróbálni saját maga a saját konfigjával, de erre mindig kevés az esély, mert azért van áruk ezeknek a hűtőknek.... -
Merlinclub
senior tag
Érdekes, hogy az AMD konfigon az eddig királynak tartott D-14 minden formában kikapott a Silver Arrow-tól.....
Valamint megjegyzem, hogy itt a hőmérsékletek feleakkorák, amik ugye százalékosan emelkedve szintén 6-8 fok különbséget eredményeznének, de ezt a hőfokot ez az AMD processzor nem tudta, vagy nem akarták kihozni belőle.
Konklúzió: a K2 lényegesen jobb, ezt leszögezhetjük. Persze újabb konstrukció, és ezt is fogja nyomni valami hamarosan.Tehát továbbra is tartom azt a kijelentésem, hogy ahány processzortípus, arra annyi hűtő az ideális!!!
Én is le fogom tesztelni, a saját i7 konfigon. Majd publikáljuk azt is. [link]
Tesztkörnyezet, és kicsit lejjebb szavazás, ki mit látna szívesen.
Ezt rendszeresen frissítjük majd, és felállítunk egy ALL TIME FAVORIT listát is a tanácsolt hűtők eredményei alapján.
Jelenleg mint látod kezdeti fázisban van a dolog, de be is kell rá invesztálni nem kevés pénzt és időt, ami ugye szintén pénz...Lényeg a lényeg: meg fogjuk mi is "izzasztani" mindkettőt ugyanazon a platformon, és meglátjuk!
-
Gerisz
addikt
válasz
Merlinclub #29146 üzenetére
De ugye ezt te sem hiszed el, hogy 10°C-t ver a D14-re?
Mert ez vicc.Ez nem azt jelenti, hogy a D14 verhetetlen, mert nem az, simán jobbnak kell lennie a K2-nek, de ennyivel tuti nem.
A Dark Rock Pro pl. minden nagy oldalon a D14 mögött van jócskán és írják is, hoy az nem sikerült valami jól, itt meg hozza a szintet.
Nekem a 2500K-n Silver Arrow van azért azt is jó lett volna látni a sorban, mert 16K-ért hozza a D14-et. -
bsh
addikt
válasz
persze...
ez inkább hihető. -
Merlinclub
senior tag
válasz
TomiLi #29150 üzenetére
Szerintem is, viszont volt olyan teszt nekünk is, ahol a Brocken csúnyán elverte a többi Alpenföhn hűtőt, viszont máshol elvérzett. Valószínüleg ez a konfig, vagy cpu nem fekszik a D-14-nek. De ennél biztos jobb
Az általad linkelt tesztben lga1366-on teljesít, míg az általam linkelt egy Sandy Bridge.
Talán kicsi neki a cpu felülete? -
TomiLi
addikt
válasz
agressiv #29151 üzenetére
Igen ebben igazad van, ezt már több helyről is hallottam, hogy a teljesítmény csak másodlagos volt a noctua ventik tervezésénél.
Viszont itt ez a másik teszt, ahol a Genesist lenyomja a D14. Az Alpenföhn K2 tesztben meg nagyon lemarad a D14, viszont a Prolimatech Genesis a K2-t szorongatja....
-
TomiLi
addikt
válasz
Merlinclub #29149 üzenetére
Én a Thermalright-okat hiányolom a tesztből! Remélem lesz majd olyan teszt is, ahol szerepel majd egy Archon, meg egy Silver Arrow is....
Az első K2 teszt eredményeknél nekem az NH-D14 volt a meglepő... pontosabban furák azok az adatok! Szerintem jobb ez a hűtő, mint ahogy itt "szerepelt"...
-
TomiLi
addikt
válasz
Ez nagyon jó! Szépen odavert a népnek! A teszt értékeléssel nem értek viszont egyet. Oké, hogy ez a legdrágább hűtő, de még új, az első teszt alapján jelenleg úgy néz ki nincs ellenfele. És! KÉT hőcsővel több van benne! Amit ugy nem adnak ingyen.
Még egy szereplőn meglepődtem: Prolimatech Genesis. Ez tényleg ilyen jó? Nekem soha nem jutott volna eszembe, hogy ez a fura hűtő ennyire jó teljesítményű lenne. Az jutott róla eszembe, hogy jó nagy össze - visszaságot okoz a légáramban...
-
agressiv
addikt
válasz
Tyhű józsi a k2 rendesen rászámolt a többire.
-
Merlinclub
senior tag
válasz
Tothgera30 #29142 üzenetére
Azt hiszem ez az első teszt, ahol találkozik a két hűtő:
Nh-D14 contra K2 -
Merlinclub
senior tag
Kis nosztalgia LGA775-re:
Mit is tud a híres-nevezetes: EKL Cold Tower
-
XaraX
addikt
válasz
Merlinclub #29107 üzenetére
Várhatóan mikor lesz belőle kézzelfogható?
Vettem egy Mugen 2-öt ideiglenesen, mert a gyári borzalmas volt.
Mindenesetre figyelni fogom, mikor érkeznek. -
-
kahva
tag
Sziasztok az alábbi konfigurációhoz keresek egy komolyabb processzor hűtőt.
Ház: COOLERMASTER RC-370-KKN1-GP Elite 370
Alaplap: ASROCK Z68 Pro3
Processzor: INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOXA tuningolást egy darabig hanyagolom csak amiatt akarok jobb hűtőt a gyárinál mert nem igen bízok benne meg hangosnak is tartom.
Főleg játékra lesz használva.
A lényeg hogy elférjen az említett házban.
Kb. 10-15 ezer forintot tudok rászánni és nem nagyon akarok várni a vásárlással ugyanis sürgős lenne a gép és már rögtön új hűtővel akarom összerakni.Köszi.
-
foxboro
tag
válasz
banderasz77 #29133 üzenetére
Szia!
Külön színnel párban vannak jelölve a slotok, megy szépen dual channel-ben, 2x4Ghz 1600mHz van benne. A lényeg hogy így 1. és 3. vagy 2. és 4. slotba legyenek a ram modulok. Akár benézhetsz a ram topicba is...
Üdv!
-
69er
csendes tag
sziasztok!
1155-ös foglalatra rámegy a 1156 kompatibilis cpu hűtő? (nincs feltüntetve a 1155, mert nyilván előbb jelent meg, mint az a foglalat) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
banderasz77 #29133 üzenetére
Hyper 212+ ne vegyél mert hangos a gyári ventije. Max ha van otthon elfekvőben vmi halk ventid.
Nem gáz, régi lapok háklisak voltak, a maiaknál már kb mindegy melyikben van.
-
foxboro
tag
válasz
banderasz77 #29130 üzenetére
Szia!
Nekem sima Freezer 13 van, az elfér a Corsair Vengeance ramjaim mellett. Igaz a 2. és 4. slotban vannak, az adatlapomon levő alaplapban.
Szerintem a Freezer 13 pro sem lehet szélesebb, mint a sima Freezer 13.Üdv!
-
Daert
őstag
válasz
banderasz77 #29130 üzenetére
Szia.
A Freezer szinte biztos hogy ütközne a ramokkal mert testes hűtő.
Szóba jöhet még talán a Corsair A50
Vagy a CM Hyper 212 Plus
Azért érdemes lenne méregetni:
CPU közepétől az első ram slot távolsága,ram magassága -
banderasz77
addikt
Sziasztok.
Lenne egy i5-2500k proci, ami tuningolva is van. A jó kis HyperTX3-at nyugdíjaznám róla mert, nem hűt eléggé és hangos is.
Íme amikre gondoltam:
Xigmatek Gaia vs AC Freezer 13 Pro árban 1k különbség sincs
ami fontos lenne, hogy elférjen a Corsair Vengeance magas ramoktól. Esetleg ebben az árkategóriában van olyan típus, amit nem vettem figyelembe?
Köszi.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Merlinclub #29125 üzenetére
Én szavaztam, nem mondom el, hogy mire, bár szerintem kitalálható
fenergie84: akkor ennyire egxértelmű lesz a szavazás?
-
S.Feri
őstag
válasz
Merlinclub #29125 üzenetére
Csináld meg egyben, nem kell ezt szétszedni 3 részre. Ennek mindenki nagyon örülne.
-
Merlinclub
senior tag
Ez itt mindenképp érdekes!
Négy ütős hármas vár megmérettetésre!
Szavazzatok ITT!
A teszalap: ASUS Rampage II Extrem + Cire i7 920
-
sortie
tag
válasz
Merlinclub #29123 üzenetére
Pont ez zavart meg, hogy vagy túl sokat olvastam vagy még túl keveset, de még nem látok tisztán, mert pont ez a bibi, hogy 1-2 old cool hűtő lehet, jobban teljesít, mint az új és még az ára is kedvezőbb?
Majd csak sikerül kiválasztanom a nekem való tutttit.
Addig meg csak olvasok és olvasok és olvasok... -
Merlinclub
senior tag
válasz
Buster17 #29121 üzenetére
Abba még a GrossClockner is belefér.....
-
sortie
tag
Rólam meg is feledkeztetek? Még én sem választottam eddig nem sikerált.
De lehet megveszem a legnagyobbat abból baj nem lehet, ha csak ki nem szakad az alaplapból. -
Buster17
addikt
válasz
Merlinclub #29120 üzenetére
7-8k , max 9k
-
Merlinclub
senior tag
Mennyit szánnál rá, az sem mindegy.....
-
Buster17
addikt
Hali!
AMD phenom2 x4 965 re milyen hűtőt vegyek ha fogom húzni? -
220volt
tag
válasz
Tothgera30 #29115 üzenetére
Akcióiban volt most és lecsaptam rá!
-
válasz
Merlinclub #29113 üzenetére
Ez nálam természetes.
#29114 220volt: kicsit hangos lesz, amúgy jó, bár én két Swif2-t operálnék rá, mondjuk két 1200-at vagy 120P-t.
-
220volt
tag
Ma rendeltem egy Thermaltake CL-P0575D Frio OCK hűtést I7 920-amra, szerintetek jó választás volt?
-
Merlinclub
senior tag
válasz
Tothgera30 #29112 üzenetére
Köszönöm a bizalmat!
-
válasz
agressiv #29106 üzenetére
Mivel én olyat nem mondtam hogy a WingBoost hangos, ezért elég furcsán érzem magam. Mint írtam 1500rpm-en bármelyik ventinek van hangja, a kellemes az 600rpm-ig van. Akkor egy tokba zárt HDD egy picit hangosabb és pont jó úgy. Este lehet mellette aludni.
#29107 Merlinclub: Várom, és majd lehet egyre vevő leszek. (Az lenne a harmadik vásárlásom tőled).
-
Merlinclub
senior tag
válasz
Tothgera30 #29105 üzenetére
Amint lehet, rendelem.
Október végére kaptam visszaigazolást rá. -
agressiv
addikt
válasz
Tothgera30 #29105 üzenetére
Én már kipróbáltam jónéhány ventilátort és elhiheteted, hogy a wingboost egyáltalán nem hangos és nem véletlenül kerül ennyibe. Ha azt a ventilátort felpörgeted, akkor nem akar kiszakadni a helyéről és nem is fog összevissza zörögni neked.
-
válasz
Merlinclub #29104 üzenetére
Fordulatszámokról még szó sem volt, ennek a kiadott dB(A) értékeknek meg nem hiszek. Szóval majd ha leteszteli valaki vagy én akkor már más képet ad a dolog, addig ez mind csak feltételezés. Viszont az 1500-as max. fordulat picit sok, egy 600-800rpm bőven elég. Nekem is most csak 400rpm körül megy, szóval felesleges több ha jól van kialakítva a házban a szellőzés.
-
Merlinclub
senior tag
válasz
Tothgera30 #29103 üzenetére
Miből gondolod, hogy hangos?
Alap fordulaton a zaj: 120 mm: 8 dB(A) noise levels, 140 mm: 10 dB(A).
Teljes fordulat: 25 dB(A), 120mm: 104m³/h míga a 140mm 108m³/h levegőt szállít.Ezeket a zajszinteket nem mondanám hangosnak.
A Wing Boost ventik nem olcsók, tény, de megérik az árukat! Nagyon csendesek, még teljes, 1500-as fordulaton is! -
válasz
Merlinclub #29101 üzenetére
Persze, de hát saját ventijeivel van hangja is, ahogy a D14-nek is. Aki már olyat vesz és szereti a halk gépeket, az tuti cseréli...
-
agressiv
addikt
válasz
Kissjeno #29100 üzenetére
Pdig van kép. Amúgy ez általában nem gáz, így legalább nem a lap görbül, csak a merevítő, mert csak középen fekszik fel a processzor alatt.
-
Merlinclub
senior tag
válasz
Tothgera30 #29099 üzenetére
Majd meglátjuk mit tud.
Az Alpenföhn szerint 4-6 fokkal jobb a D14-nél. Persze saját ventijeivel, de szerintem az is a mérvadó, mivel így van megkonstruálva
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- BestBuy topik
- EAFC 25
- SkyShowtime
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest