Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
M_o_g_y_i #30975 üzenetére
ja, csak polírral meg az a baj, hogy a nikkel a talp elszíneződése ellen is van. téli szünetben ha lesz időm, akkor nekem is időszerű lesz lekapni bordát és rézpucolóval letisztítani, pont a polír miatt.
emiatt se vagyok nagyon híve a direkt heatpipeos megoldásoknak, egy talpat le lehet pucolni, nade a bordákat?
-
Madn!ght
addikt
válasz
M_o_g_y_i #30243 üzenetére
Coolink Swif2 120P-t. A gyári adatok szerint 0.33A.
-
Prison85
senior tag
válasz
M_o_g_y_i #30235 üzenetére
Nem is rossz ez a Noctua és az ára is elég kedvező. Figyelve Daert észrevételére ez legalább elférne a házamban is, plusz az oldallapra mehetne hozzá egy venti. Mennyire hatásosak ezek a "fekvő" hűtők? Hőcsőből nincs hiány, de a Noctua súlya (550g) pl elmarad a toronyhűtőkétől. A venti egy az egyben cserés lenne
Találtam egy, a Noctua-hoz hasonló hűtőt: Alpenföhn Gotthard (persze a venti ezen is "kuka") Talán Merlin tudna is szerezni, elvégre már volt nála
[link]
Szerk: írtam is neki
-
Prison85
senior tag
válasz
M_o_g_y_i #30228 üzenetére
Csak nem Thermalright hr-02? Netán eladó? Korábban már szemezgettem egy ilyennel.
Daert: ezért biztosan elkérnek néhány ropogós ezrest. Azt hiszem olcsóbb, ha a garázsból lopok 70cm damilt a horgászfelszerelésből.
Karesz85: egyre inkább hajlok arra, hogy magamnak vegyek valami ütősebb hűtőt - az árát meg majd megspórolom mások karácsonyi ajándékán
A házam Rebel9 Pro Economy. Alsótápos, felül egy 14es ventivel. Ettől függetlenül mindenképp olyan hűtőt szeretnék, ami a ház elejéből szívja a levegőt.
Szerk: korábban kapható volt a Megahalems fekete színben. Úgy tűnik már nincs forgalomban. Amúgy sem találtam róla AMD-s képet
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
M_o_g_y_i #29766 üzenetére
szerelhetőt mondtam, nem jól szerelhetőt
anno pár éve kb arról voltak ismertek, hogy légen kb az elérhető legjobb teljesítményt tudták, de cserébe általában kellett nekik egy polír és a szerelésüktől szó szerint idegbajt lehetett kapni.
valamelyik venti hozzáér valamelyik kábelhez a ház tetejében, de konkréten le kéne bontani a ház felső harmadát, hogy mindenhez hozzáférjek a lap fölött. egy hete 5Vn járnak a ventijeim, mert nem volt se erőm, se két órám a célra. viszont ahogy néztem a Silver Arrownál mind a ventik, mind a hűtő felfogatását cserélték, jó okkal.
HR02 megintcsak neccesnek néz ki, de amekkora egy batár hűtő, valahol a dolog érthető.
-
(á)dinka
csendes tag
válasz
M_o_g_y_i #29258 üzenetére
de a 22dB, amit írnak zajszintnek neki, nem hangos kicsit? nincs ilyen 10dB körüli, vagy kisebb? (vagy rosszul vagyok informálva, és a 20dB az jó?)
egyébként tényleg, ha már itt vagyok, had kérdezzem már meg, úgy mindenkitől, hogy van tesómnak egy acer laptopja, és annak, mikor bekapcsol a venti, szép halk hangja van. az hány decibelles lehet? csak h tudjak mostmár mihez viszonyítani
-
proci985
MODERÁTOR
-
-
Zotya984
senior tag
válasz
M_o_g_y_i #28846 üzenetére
ÁÁÁ
Kész vagyok. Van egy aerocool Gt-1000-sem. Fel akarom rakni egy am3-as procira (Athlon II X4 630) de nem tudom hogy passzol-e rá. Kísérletezni nem merek. Viszont 9mm mértem amire Te 13mm meg 24mm-ert.
Meghát le kell vennem egy Z600-at róla ami nekem nem kis mutatvány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest