Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Biztos jobb lesz az új szenzor, de a 16-20 váltásnál én közel sem láttam drasztikus változást, vsz. most meg kb. az 1/3 Fé a reális nagyon max 2/3 Fé. Ennél több az álom (korábban sem volt példa rá).
Egyszerűen itt túl közel vannak a fizikai korlátokhoz (nem ez a szegmens miatt, hanem a mobil meg autós/biztonsági kamerák miatt, ahova öntik a pénzt a fejlesztésre).Egyébként nekem sosem a zajjal volt bajom, hanem azzal amikor szétesnek a színek, mert a zaj miatt nem megy már olyan jól a demosaic.
Jó lenne, ha szenzorban meglenne egy fullos fázis AF és gyors kiolvasással meg feldolgozással tényleg sok mindennel lehetne itt még nagyot alkotni.A fókusz rontott, bemozdult kép szinte mindig helyből kuka, más hibákkal még tip. menthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Hálózatokról alaposan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest