Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
theporcupine
üzenetére
A legujabb Marvel film felvetelere valoszinuleg komolyabb kell, de egy reklamra siman, vagy akar egy kisebb muveszfilm felvetelere is alkalmas lehet.
A fokuszlegzes kicsi, 10 korul talan nincs is, 25 eseten veheto eszre. Nem parfokalis, ez zoomkor eszreveheto, de ha lassan zoomolsz, es AF van, es nem feltunoen vekony a DoF, akkor vegig eles tud lenni a "celpont". A front lencse nem forog, es egy centivel nyulik meg cirka az obi. A T ertek csak akkor kell, ha komolyan szamolsz vele, es nem a helyszinen akarod beloni a dolgokat. Az apertura csendes, es gyakorlatilag folyamatos. MF modban a gyuru nekem kezre all, de en a fokusz seged irizalasat nezem, mert az azt is mutatja, hogy most eppen mekkora a DoF, igy hogy ugyanoda all-e vissza, azt nem tudom.
A fentiek kozul a tubus hossz valtozasa, tomegathelyezodese az ami gond lehet szerintem, kezbol, gimball tamogatas eseten. A parfokalitas lassu zoomnal nem gond, gors "rantasnal" lehet gond, de csak ha kicsi a DoF.A Pana szerintem ezeket az obikat a felprofi videosoknak keszitette, akiknek a 14-140 mar keves, de egy tobb millas Cine objektivbe nem fektetnenek bele. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest