Hirdetés
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Marseille199
üzenetére
Én sem estem hasra tőle elsőre, aztán elkezdtem kicsit húzgálni a csúszkákat LR-ban, mellette párhuzamosan a GF1-ét is (ugyanaz a téma). Nem mondom, hogy excellent, kicsit jobbra is számítottam, de igazán magas érzékenységen rendesen odaver ez a 16-os Pana lapka a réginek.
A GH1-nél a banding miatt nem mentem ISO 1000 felé, a GF1-nél a zaj jellege miatt ISO 1600-nál már bőven stop volt, a G3-nál meg egész barátian szűrhető az ISO 3200 is (ami a régi lapkánál kb 2000-nek felel meg).Alacsony érzékenységű dinamika jó kérdés, nem tudtam még rendesen megvizsgálni. Az biztos, hogy a LR4 Beta-ban a GH1-féle több, mint 1 Fé plusz csúcsfény bravúr itt nem jön össze, de messze nem tűnik kevésnek a dinamika, csak előbb meg kell tanulni, milyen beállításokkal (képstílus, kontraszt) lőjek és hogyan mérjek fényt, hogy a rawban minél több részlet legyen (GH1 határokon lépked, nem szabad kiégetni, a GF1-et viszont kicsit túl kell engedni, mert még a Smooth -2 beállítás után is majd' fél félértéknyivel sötétebb képem lesz a Lightroomban).
Ja, a WB. Szerintem is rapszodikus, de majd elválik pontosan, egy nap után még csak az tűnt fel, hogy kicsit több idő kell neki az alkalmazkodáshoz, mint a GF1-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest