- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Léghűtés topik
- Milyen videókártyát?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Csak mert a 14-54 II úgy tudom azon kevés FT obik egyike ami viszonylag szépen elvan mFT-n vázon is.
A 25/2,8 viszont tipikusan azaz obi amit utoljára tennék E-M5-re.

Egyszerűen nincs értelme. A 17/2,8-nál lényegesen nagyobb lesz adapterrel, a 20/1,7-nél meg minden szempontból sokkal rosszabb.A ZD 50/2 egy megfontolandó darab, mert egy nagyon jó obi. Viszont ma már szerintem ennek is csak akkor van értelme, ha korábbról már eleve van egy ilyen obid, ebben az esetben megfontolandó lehet alá egy adapter.
Máskülönben hiába jó optika, már FT gépeken se volt valami gyors az AF vele. És hát mFT-re most már van 45/1,8 - PL 45/2,8 valamint még az idén érkezik az M.Zuiko 60/2,8 is. E-M5-re én inkább ezek közül válogatnék.
Szerk.
Na mire megírtam már átírtad..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest