Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- eGPU tapasztalatok
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
A következő években egyre olcsóbb lesz az FF és Sony esetén is van egy-két elég jól árazott FF fix objektív, de nem a kivételekből érdemes ezt levezetni. Összességében drágább és nehezebb, mint az MFT. Meg ugye milyen objektíveket hasonlítunk össze? Borotvaéles MFT-ket "egynek elmegy" FF-el?
A Canon RP nekem nem jön be (főként a videó miatt, meg nincs IBIS, az már mellékes, hogy szerintem elképesztően bután rusnyán és ostobán néz ki). Viszont olyan pofátlanul lett árazva, hogy szinte biztos, hogy a többi gyártó válaszcsapása is érkezni fog rá, szóval tök jó, hogy van.
Btw ennyi erővel a még mindig forgalomban lévő első generációs Sony A7-et miért nem vesszük a kalapba? Láttam már kitobjektívvel együtt is 300k alatt újonnan 3 év garival. Majdnem lecsaptam rá a G80 kit helyett, de nem bántam meg, hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest