Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
totálkezdő
üzenetére
Nekem a lyukacsos van, jött az obival, de nem nagyon használom, mert megnehezíti a sapi használatát, valamint mivel a szűrőmenetes rész a lencsével együtt mozog ezért külön vigyázni kéne rá, hogy kárt ne tegyek általa. A sima cső amúgy szimpibb, kisebb, egyszerűbb.
Megújíthatnák, korszerűsíthetnék ezt a 20-ast, szétszedtem és belül csak egy nagy doboz, biztosan meg tudnák csinálni olyan kicsire mint a 14/2.5 és még gyors is lehetne. Lencse tökéletes.asdf_: jól mondod, m4/3 előnye az objektívek kínálata, ára, mérete, súlya, a vázak széles választéka, ára, kidolgozottsága, jó minősége, szenzorméretből eredő lehetőség felhasználása, jó részt az hogy 'könnyen' (más rendszerekhez képest) és tág határok között mozgatható, valamint a vázak nagyjából folyamatos fejlődése. Bár az a 12mp-es szenzor nem volt túl jó, biztos csinált a Pana belőle egy hajónyit sokáig tartott mire elhasználták.
Még azért van hová fejlődni, hogy mondjak egy példát, videósoknak egy 10-szeres motoros videó zoom, amire nekem nem lenne szükségem, de ilyenje még nincs a rendszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple Watch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- AMD FX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest