- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Mihez képest és milyen értelemben?(fizikailag, a látható kép, mittomén)
Kulcslyuk érzés. Egész rá kell tolnom a kis műanyag ablakra a szemgolyóm és egy csőbe nézek aminek a végén ott a kijelző. Szerencsére ez az egy gépem van. Így pár hét-hónap múlva megszokom.
iISO/autoISO erre nem jó? Előbbi már a gm1-ben is elég jó (de a legtöbbször az ősöreg G3-ban is jól dogozott) így mehet másik paraméternek a +/- kompenzáció.
És milyen jó lenne, ha nem kéne pöcögtetni. Vagy be tudnék állítani egy minimális rekeszt. Mert tudom pl., hogy honnan tud biztonságosan fókuszálni és épp nem kell extra fényerő. Beállításokat elraknám C módokba és csak nyomnám az exponáló gombot mint süket a csengőt.
Olyan érzésem van, hogy Konosuke Matsushita 1966-ban elment egy vidéki fotós szakkörre és az ott hallottakból írt haikuját kifüggesztették a fotó tervezőrészleg falára 67-ben és még most is mindenki ez alapján dolgozik.Ha már E-M 10 II: Ahhoz képest jpg és raw képminőség milyen?
Mivel sajnos nincs itthon EM10 II, így ezt bajosan tudom megmondani. Szubjektív véleményt majd írok a kép és videó minőségről, de még fotót nem is csináltam vele
A 4K 24p viszont letaglózó. A nyakpánton földig lógatva sétáltam egy nagy fekete bogár után. Smooth 
Mi ez a megoldás? Vagy melyik módot szánja a pana a fix 1/60s záridős videóra?
A fix záridő nyilván megoldott. Én arra gondolok, hogy megadom a minimális és maximális értéket. Az autoISO manuál videó módban leginkább firmware frissítéssel oldható meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 4K 24p viszont letaglózó. A nyakpánton földig lógatva sétáltam egy nagy fekete bogár után. Smooth