Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
"Ha sokallod az árukat, hasonlóan kis méretben ebayen kapni "Holga" és "Pinhole" objektíveket is, azok is ám elég rövid objektívek."
Ennek azért utánnéztem (miután írtam) és nem is tudtam mire vélni a dolgot. A másik, hogy többek között azért is járok ide és kérdezek, mert itt nálam kb. mindenki jártasabb a témában => szinte bármit elhiszek, ami szakavatott kollega tollából származik. Igen, néhány dologgal nem vagyok tisztában (de folyamatosan próbálok utánaolvasni), de nem hinném hogy a legjobb és legelegánsabb módszer az okításnak a félrevezetés és a hülyítés.
Az infót köszönöm. Már csak azt nem tudom, hogy elhiggyem-e.
Mégegy dolog. Nehezen veszi be a fejem ezeket a dolgokat, de nem azért mert hülye vagyok, hanem mert nem profilom a matematika, sem a fizika, sem az optikai geometria. Másra vagyunk fogékonyak. Lehet, hogy Neked meg azok a dolgok mennének nehezebben, ami nekem könnyebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest