Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Mercutio_
üzenetére
Nagy az, de ezen majd ráérek gondolkozni ha meglesz
Egyébként G3-at választanám ha lenne rá fHD 50fps hack. Tényleg, megnézem megint az a géhármat, hátha elég lesz az nekem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jjeahh: GX7 valószínűleg kicsit feljebb van a ranglétrán érzésem szerint, bár mondom, nem ismerem a Panasonic m4/3 palettát túl jól. Egyébként most nézem az összehasonlítás alapján, hogy iso3200-nál már elfogy a Samsung NX300-am előnye a GF6-hoz képest. A Pana ugyan valamivel zajosabb, de több részlet marad meg, Samu jobban mos, amit nem szeretek.
Nem röhög, de azért válok meg az NX300-tól, mert mint utóbb kiderült, nincs videó alatti digi zoom. És márpedig egy magamfajta fizetésből élő halandónak nincs pénze egy 18-200-as obira, így a 3x-os alap zoomobit ki kell pótolnom egy jól működő és kevés veszteséget produkáló 2x-es (minimum!), de inkább 4x-es digit zoommal.
Tudom, boszorkányüldözés megy a digitális zoommal kapcsolatban (állóképnél soha nem használnám), de ha jól van megírva a szoftver és úgy hozza a helyzet, hogy nagyon muszáj, akkor ki lehet pótolni az optikai zoomot videó alatt egy jól működő digitális zoommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként G3-at választanám ha lenne rá fHD 50fps hack. Tényleg, megnézem megint az a géhármat, hátha elég lesz az nekem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudom, boszorkányüldözés megy a digitális zoommal kapcsolatban (állóképnél soha nem használnám), de ha jól van megírva a szoftver és úgy hozza a helyzet, hogy nagyon muszáj, akkor ki lehet pótolni az optikai zoomot videó alatt egy jól működő digitális zoommal.