Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz MrChris #67234 üzenetére

Obicsere szerintem annyira nem gond, mert én inkább nagylátóval használnám több okból is (ahogy elnézem más sem telézik velük :) ), abból meg csak egy van :D . Fókuszálás sem gond nekem, lehet sokan lenéznek ezért majd, de a g6-ot a Came-Mini gimbal-al folyamatos af-el használtuk, és nagyon jó lett az eredmény szerintem. Videó alatt picivel lassabban fókuszált, de cserébe szépen lassan, folyamatosan állt rá a témára, egyetlen egyszer sem huntolt-keresgélt :)) Persze vannak korlátai a dolognak, de a manuális fókusznak is, és utóbbit egy ilyen mini nebulán macera is lenne megoldani. Esetleg le lehet rekeszelni az obit, belőni a fókuszt manuálisan egy adott pontra, oszt mehet a móka. Nagylátóval minden bele fog esni az élességi síkba... De valamennyire sokszor úgy is az automatikára kell bízni a dolgokat, mert ha nagyon mozogsz meg váltogatod a témákat full manuális videóval néha ki fognak égni-be fognak bukni a dolgok, ha a gimbalon van a kamera, nem tudsz rekeszelni, korrigálni a záridőn, vagy a varind-n...

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák