Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
Bazsee71
üzenetére
"kijelző mennyire karcálló?" Nekem fél éve van e-m10-esem, fóliázás nélkül, vigyázva, egy pici karc sincs rajta.
"EVF sötétben sem laggol különösebben, erről mi a tapasztalat?"
Kétféle beállításal is használhatod: Teljes felbontással: nappal szerintem nem zavaró a lagg-ja, azért gyengébb fényviszonyok mellett kezd zavaró lenni, viszont egy bizonyos beállítás mellett csökkenti az EVF felbontását cserében kevesebb lesz a lagg (Sport módban így használom)Obik: m4/3-as egyik leggyengébb obiját az oly 14-42 EZ palacsintát hasonlítottam össze egy nikon 18-105VR-el, pixel kukkolva mondjuk úgy hogy képközépen egy kicsit erősebb az oly, képszéleken sokkal erősebb az oly. Ha nem a 14-42 EZ-t veszed hozzá, hanem más kitobit akkor további képminőség javulást fogsz tapasztalni.
Nemrég hasonlítottam össze az oly 25mm F1.8-at a nikon 35mm F1.8 Dx-et egymással. ugyanaz mint amit előbb írtam a zoom esetében "képközépen egy kicsit erősebb az oly, képszéleken sokkal erősebb az oly" icipicit kevesebb a CA az oly-ban, viszont peremsötétedésben rosszabb az oly.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest