- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
És akkor kezdődik a júzernek minden előlről; mert van ugyan egy fényerős fix-e, de kell még más is ugyi...
És eladni a "régi" cuccokat, főleg aki szépen felépítette a fix sorát, esetleg van egy 14-140-150-e is...folytassam?ÉN megálltam, nekem elég volt, persze a kinézet, a szerelem (amit régebben emlegettél) nem kis dolog.
De ha valaki két lehetőség közül kell válasszon:
1. Elad mindent, és vesz egy optikai keresős retró fílinges vázat obval, biztosnemolcsón, aztán vár és vár az obiparkra...
2. MFT obipark megtart, aztán vesz egy gx1-et (az es retro, még ha nem is ennyire)
Én biztosan jelen helyzetemben a 2. pont mellett döntenék...de ugyi nem vagyunk egyformák.ps: Mit tud ez a fudzsi? Valaki a fórumokat is teletűzdelte a képeivel. Áruljátok el nékem, mit tud ez amit mondjuk a gx1 nem? Jó tudom, ezen van (valamilyen) kereső. (Ha orális örömöket okoz, azonnal benevezek rá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Sony DSC-HX 300 50x zoom fényképezőgép
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest