Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
És akkor kezdődik a júzernek minden előlről; mert van ugyan egy fényerős fix-e, de kell még más is ugyi...
És eladni a "régi" cuccokat, főleg aki szépen felépítette a fix sorát, esetleg van egy 14-140-150-e is...folytassam?ÉN megálltam, nekem elég volt, persze a kinézet, a szerelem (amit régebben emlegettél) nem kis dolog.
De ha valaki két lehetőség közül kell válasszon:
1. Elad mindent, és vesz egy optikai keresős retró fílinges vázat obval, biztosnemolcsón, aztán vár és vár az obiparkra...
2. MFT obipark megtart, aztán vesz egy gx1-et (az es retro, még ha nem is ennyire)
Én biztosan jelen helyzetemben a 2. pont mellett döntenék...de ugyi nem vagyunk egyformák.ps: Mit tud ez a fudzsi? Valaki a fórumokat is teletűzdelte a képeivel. Áruljátok el nékem, mit tud ez amit mondjuk a gx1 nem? Jó tudom, ezen van (valamilyen) kereső. (Ha orális örömöket okoz, azonnal benevezek rá!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen program, ami...?
- Milyen egeret válasszak?
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest