Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
E-M1-ben sincs AA filter.
Amúgy kukkolom, de csak a felbontás miatt látom, hogy 16MP-ben azért mégiscsak kevesebbet lehet croppolni, de amekkorát én szoktam vagy kell, azt itt is meg lehet tenni ugyanúgy, mint a D800-on, erősebbet meg a 800-asnál is csak akkor lehet croppolni, ha az üveg, az expó, stb. és minden egyéb úgy összeáll, hogy az élesség megmarad. Egy 36MP-ből erősebb crop-hoz már oda kell figyelni, a "spontán crop"-ra (amikor nem tudod, hogy ebből crop-olni akarsz később, aztán mégis úgy döntesz..) bőven elég a 16MP is.Engem amúgy ez az üveg nyűgöz le. Annyira de annyira tetszik a bokeh-ja, ez egy mocskos kis hülye krémgép, atom kontraszt, borotva éles.. Aaaah megyek is ki lövök még minden fiszfaszt, míg be nem sötétedik

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy kukkolom, de csak a felbontás miatt látom, hogy 16MP-ben azért mégiscsak kevesebbet lehet croppolni, de amekkorát én szoktam vagy kell, azt itt is meg lehet tenni ugyanúgy, mint a D800-on, erősebbet meg a 800-asnál is csak akkor lehet croppolni, ha az üveg, az expó, stb. és minden egyéb úgy összeáll, hogy az élesség megmarad. Egy 36MP-ből erősebb crop-hoz már oda kell figyelni, a "spontán crop"-ra (amikor nem tudod, hogy ebből crop-olni akarsz később, aztán mégis úgy döntesz..) bőven elég a 16MP is.