Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
E-M1-ben sincs AA filter.
Amúgy kukkolom, de csak a felbontás miatt látom, hogy 16MP-ben azért mégiscsak kevesebbet lehet croppolni, de amekkorát én szoktam vagy kell, azt itt is meg lehet tenni ugyanúgy, mint a D800-on, erősebbet meg a 800-asnál is csak akkor lehet croppolni, ha az üveg, az expó, stb. és minden egyéb úgy összeáll, hogy az élesség megmarad. Egy 36MP-ből erősebb crop-hoz már oda kell figyelni, a "spontán crop"-ra (amikor nem tudod, hogy ebből crop-olni akarsz később, aztán mégis úgy döntesz..) bőven elég a 16MP is.Engem amúgy ez az üveg nyűgöz le. Annyira de annyira tetszik a bokeh-ja, ez egy mocskos kis hülye krémgép, atom kontraszt, borotva éles.. Aaaah megyek is ki lövök még minden fiszfaszt, míg be nem sötétedik

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Horgász topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Warhammer 40.000
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy kukkolom, de csak a felbontás miatt látom, hogy 16MP-ben azért mégiscsak kevesebbet lehet croppolni, de amekkorát én szoktam vagy kell, azt itt is meg lehet tenni ugyanúgy, mint a D800-on, erősebbet meg a 800-asnál is csak akkor lehet croppolni, ha az üveg, az expó, stb. és minden egyéb úgy összeáll, hogy az élesség megmarad. Egy 36MP-ből erősebb crop-hoz már oda kell figyelni, a "spontán crop"-ra (amikor nem tudod, hogy ebből crop-olni akarsz később, aztán mégis úgy döntesz..) bőven elég a 16MP is.