Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Számomra a fényképezőgépnek a kinézete nagyjából az utolsó szempont, őszintén szólva nem igazán agyaltam rajta, hogy tetszik vagy sem. Max a piros feliratok, amit zavarónak tartok a többi nem igazán érdekel, gumírozott jónak tűnik a fogása.
rrbmirgamid: optimista vagy
nem mondtam, hogy Parcinak vagy neked lenne jobb ízlésed csupán arra akartam rámutatni, hogy az is egy erősen szubjektív dolog, hogy egyáltalán mi a jó ízlés./off
Hajlamosak az emberek egy nagyobb tekintélyű másik ember ízlését jónak elfogadni, ami lehet igaz, vagy épp hamis kép is.
Ráadásul többféle jónak vélt ízlés is többször ütközik. Van egyrészt a többség által elfogadott közízlés, ami valamit jónak tart azzal teljesen ellentétes lehet egyes magát szakértőnek (divat, irodalmi, akármilyen) titulált ismert személy jónak tartott ízlése. Gyakori probléma, hogy sokak szerint a közízlés alapvetően rossz, tehát amit a közízlés jónak tart az valójában nem is jó.
/on
Most akkor a gh2 ízléses, vagy nem?
Kérdezzük meg Victoria Backham-et!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem mondtam, hogy Parcinak vagy neked lenne jobb ízlésed csupán arra akartam rámutatni, hogy az is egy erősen szubjektív dolog, hogy egyáltalán mi a jó ízlés.