Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PLC programozás
- eGPU tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Számomra a fényképezőgépnek a kinézete nagyjából az utolsó szempont, őszintén szólva nem igazán agyaltam rajta, hogy tetszik vagy sem. Max a piros feliratok, amit zavarónak tartok a többi nem igazán érdekel, gumírozott jónak tűnik a fogása.
rrbmirgamid: optimista vagy
nem mondtam, hogy Parcinak vagy neked lenne jobb ízlésed csupán arra akartam rámutatni, hogy az is egy erősen szubjektív dolog, hogy egyáltalán mi a jó ízlés./off
Hajlamosak az emberek egy nagyobb tekintélyű másik ember ízlését jónak elfogadni, ami lehet igaz, vagy épp hamis kép is.
Ráadásul többféle jónak vélt ízlés is többször ütközik. Van egyrészt a többség által elfogadott közízlés, ami valamit jónak tart azzal teljesen ellentétes lehet egyes magát szakértőnek (divat, irodalmi, akármilyen) titulált ismert személy jónak tartott ízlése. Gyakori probléma, hogy sokak szerint a közízlés alapvetően rossz, tehát amit a közízlés jónak tart az valójában nem is jó.
/on
Most akkor a gh2 ízléses, vagy nem?
Kérdezzük meg Victoria Backham-et!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Könyvajánló
- Ingatlanos topic!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem mondtam, hogy Parcinak vagy neked lenne jobb ízlésed csupán arra akartam rámutatni, hogy az is egy erősen szubjektív dolog, hogy egyáltalán mi a jó ízlés.