- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Én teljesen megértem, hogy az enyémen feljön, mert tényleg szinte mindig jön velem, és mivel függőlegesen van a kiscuccban, ezért berakásnál és kivételnél is dörzsölődik a sarka. Azonban míg a PL3-on talán 1x cseréltem fóliát bő 1 év alatt, addig az EM5-ön 3x 5 hónap alatt. Annyi különbséget látok, hogy a PL3 teljesen síkban volt.
Mazsi: nem az a párszáz forint a hatdarabos kiszerelésért, hanem az, amikor útközben veszed észre, hogy basszus már megint jön fel, vissza tudom-e még nyomni a buborékokat, hogy lássak is valamit; majd utána otthon lekaparni, letisztítgatni, előkeresni, óvatosan ráigazítani és felapplikálni...
Erősen gondolkoztam a GSS üvegen is (csak sehol sem találtam). Bár egyesek szerint még a táccs is működhet tovább, de igazából már az se zavar, ha nem, úgyse tapizom. Ha hozzáférek, akkor EVF (95%), a kijelzőt inkább csak a képek visszanézésére használom.Btw, "nyit a halpiac".. Mindjárt ránktöri az NSA az ajtót, hogy milyen kódbeszédet használunk

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest