Hirdetés
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Ez csak egy elméleti felvetés, de azért gondoltam megkérdem hogy lenne-e valaki vevő egy új 17-es oly objektívre és ha igen, akkor milyen áron kb? Kicsit felkeltette ez az ep5 kit az érdeklődésem.
-
.mf
veterán
válasz
Milán13
üzenetére
"azért ide írtam, mert"
Mert off téma és off gép.
Van külön állványos topik is, itt szerintem nem sok ember használ ilyen állványokat (mikróhoz elég kisebb és könnyebb), hogy össze tudja őket hasonlítani. Én egy Weifeng 6615-öst használok, mert ~32 cm-re összecsukható és ~1 kg, viszont ~1.4 m-re nyitható max. Nekem ez motoron tanktáskába pont befér úgy, hogy gép és obik meg pár kiegészítőt még tudjam cipelni. S messze nem 100k volt. Még a Benro eredetije sem, aminek továbbfejlesztett másolata. Ha hátizsákkal mész és kevésbé vagy méretkorlátos, akkor ezeknek pár számmal nagyobb verziója is jó lehet. Nem kell egyből 100 k-ra menni.---
Milyen témák mennek itt közben, agyameldobom. Én is rossz helyen nyaralok.
És hogy ilyen szövegekkel össze lehet valakivel jönni, meg egyeseket lányok kergetnek, hát kapjátokbe 
Igaz, lányok engem is szoktak kergetni... de inkább csak az őrületbe
Nem, Dr. Csernus, nemakarokrólabeszélni, de ha mégegy lánytól a szokásos "tök jó veled beszélni, kár, hogy a barátom nem ilyen" mondatot kapom, az nem teszi zsebre, amit kap... -
jmakk
őstag
válasz
Milán13
üzenetére
Itt kompromisszum kell. Mert ami stabil, az általában nehéz és nem annyira a hordozható kategória. Nekem pont ezért kettő van. A kisebbet utazásra használom. A Velbon Ultra sorozata pont erre lett kitalálva. Jól bevált.
-
Freddy76
addikt
válasz
Milán13
üzenetére
Ez így van. Ha eldől az állvány, valószínűbb, hogy a gép, ami rajta van, az megy tönkre, nem az állvány. Egy állvánnyal több gép is összetörhető.
Viccet félretéve, könnyű géphez nem kell nagyon masszív állvány. Érdemes elgondolkodni azon is, hogy mennyire lennél hajlansó cipelni, mert az állványok általában baromi nehezek.
-
Milán13
tag
Sziasztok!
Egy Samsung NX 300 as MILC-cel és két obivan (18-55 és 50-200) A manfrotto 055 és a 190-es széria közül melyiket ajánljátok és milyen fejjel? (Gömb, 3D)? Felhasználási terület, túrázás, városnézés (este is), kevés makró. A keret cca 100e Ft a kettőre.
Köszönöm,
Milánu.i.: azért ide írtam, mert látom, hogy sok tapasztalt kolléga fordul meg a topikban

-
törölt tag
válasz
Freddy76
üzenetére
De csak ezüstben , és nem sokkal szebb mint ez az e-p2

-
Mr.Csizmás
titán
uraknak megajánlom, mielőtt publicba felrakom.
Mir-1 37/2.8 legritkább GP'59 Bruxelles ezüst kiadás, tokkal kell valakinek? videózni frankó, 270° fókuszgyűrű, fokozatmentes rekesz (előhatárolóval), 10 lamellás rekesz.
-
törölt tag
Vannak új mintaboltos akciók
-
madgie
titán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Majd szegény lurkó megkérdezi, hogy anyuuu, hol ismerted meg aput? Hát, gyermekem, a kocsmában

Erről jut eszembe, van egy cimborám, akivel annak idején együtt nyaraltunk Görögországban, ott ismerte meg a feleségét. Szóval megy a lagzi, a vőfély bedob egy játékot, aminél előkerült az a kérdés, ahol a feleségnek meg kellett válaszolni, hogy a kedves férj első mondata mi volt, amit hozzá intézett. A mi asztalunk elkezdett röhögni, mint az állat, a menyasszonyka meg nézett ránk könyörgően, hogy ki ne mondjuk már a násznép előtt.
Hát az volt az első mondat, hogy "jössz b*szni"? Csak kimondtuk

-
erzol
őstag
válasz
hunderbörd
üzenetére
Kb. fél éve rendeltem ebay-ről az első találatok közül egy 3 db-os noname-t ezeré. Csodák-csodája elsőre sikerült felrakni bubi mentesen. Azóta sem jött le, pedig napi szinten nyúzom. Lényeg, hogy semmi ne kerüljön alá.
-
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Oly Epl-5-re tudtok valami kijelző fóliát ajánlani ami jól bírja és nem kell cserélni 2 havonta?
HB
-
törölt tag
-
need
addikt
thx

én a múlt héten és az előtt is azzal példálóztam hogy milyen jó lenne ha pl. volna egy 50-200 swd-m milyen szépen le lehetne fényképezni a madarakat az eresz alatt..mert hát ezzel a 12-40 szinte alig láthatóak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nincs mese aprólékosan kell véghez vinni amit az ember akar
-
jjeahh
nagyúr
jesszus, ez a sorozat mehet az aranyköpésekbe

-
ezisjo
tag
...fogkefével hónaljt vakarni?

-
madgie
titán
De tényleg, megláttam ezt a képet, a kaján kis vigyorit a huncut szemeivel és már beindult a száúndtrekk a fejemben

-
-
-
-
need
addikt
válasz
HollyBoni
üzenetére
ugyan ezt a szitut eltudnám képzelni amikor felhívja a srác a nemi beteg gondozót..
tulajdonképpen nem ő neki van hanem a ismerősének ő nem tudja vagy is nem ért hozzá..csak azt látja hogy olyan nagy piros OTT..az ismerőse szerint..valami nem stimmel de nem vele hanem az ismerősével..

-
need
addikt
válasz
Freddy76
üzenetére
thx

azért azért elárulom hogy én lányt akartam míg az assszzzony fiút..persze ha őszinték akarunk lenni akkor teljesen mindegy..csak semmi gond ne legyen vele..
nagyjából kb. 1 ivásúak vagyunk emlékszel volt régen régen olyan pálinka aminek az alsó 1/3 be volt fonva vesszővel..volt benne gyümölcs..szilva..meg talán körte..na szóval nekem van 1 ilyenem a szilvás..és szerintem kurva régi pálinka..beraktam a hűtőbe egy 1996 tokaji szomorodnival..és holnap este iszunk 1et a gyerek egészségére a jövendő keresztapjával..
-
HollyBoni
veterán
Újabb gyöngyszem a kompaktos topikból: [link]

-
Freddy76
addikt
Gratula!
Irigyellek, mert ez nagyon jó. Ha az első, akkor hajrá, és ne higgyj egy okoskodó p.csnek sem, hasfájással, fogfájással együtt is óriási kaland ez!
Bár én könnyen pofázok, nekünk egyik sem volt.Aztn ne búslakodjál, legközelebb talán sikerül a kislány is!

Tejfakasztó mikorhol?
-
Gondwana
addikt
Így kell ezt! μ4/3-ot venni, ha meg fogytán a fotóstéma, asszonnyal egyeztetve összehozni egy gyerkőcöt! ( II. Kisgondwana június 11-én született, 14-én meg már égett is a szabadkai kórház mosodája, szóval ki mondott olyant, hogy császár után, sokkszoba után egy nappal nem lehet futni)
Szerk.: OFF, fütyikukucskálás - ma, amikor már mindenről ennyire előre és részletesen lehet tudni, nem voltam elég gyors, hogy szóljak a dokihavernak, hogy a nemét majd csak akkor, amikor már felsírt. Ez legalább a bátyjánál, az I. Kisgondwanánál működött így.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van külön állványos topik is, itt szerintem nem sok ember használ ilyen állványokat (mikróhoz elég kisebb és könnyebb), hogy össze tudja őket hasonlítani. Én egy Weifeng 6615-öst használok, mert ~32 cm-re összecsukható és ~1 kg, viszont ~1.4 m-re nyitható max. Nekem ez motoron tanktáskába pont befér úgy, hogy gép és obik meg pár kiegészítőt még tudjam cipelni. S messze nem 100k volt. Még a Benro eredetije sem, aminek továbbfejlesztett másolata. Ha hátizsákkal mész és kevésbé vagy méretkorlátos, akkor ezeknek pár számmal nagyobb verziója is jó lehet. Nem kell egyből 100 k-ra menni.
És hogy ilyen szövegekkel össze lehet valakivel jönni, meg egyeseket lányok kergetnek, hát kapjátokbe 

én fehér NX ről jövök, egész jól fejlődök, és megvettem volna a kék fujit is

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)