Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
én meg amúgy túl-komplikáltam
Építészként rögtön épületekben gondolkoztam (hiába volt ott az 1:1 - bár detaileknél mondjuk elképzelhető lenne
), szóval gondolom itt max a5-a4-a3 nyomatokról lenne szó, azaz 20-30-40 cm nagyságrendű tárgyakról, pontosan megmérhető méretben, néhány méterre a kamerától. Szóval nem kell majd ehhez semmiféle "perspektívikus segédszerkesztés", főleg nem a teljes fotogrammetriai fegyvertár bevetése, hanem tényleg csak az hogy mennyi a tárgy valós mérete, és ez mennyi pixel a képen.
(sőt, photoshopban még ennyi sem, mert ott a képhez (canvas) tartozik egy felbontás, így rögtön tudsz centiméterben/akármiben mérni, és utána már csak arányosan nagyítanod/kicsinyítened kell az egész kép fizikai méretét (amivel változni fog persze a felbontás, hacsak nem nyúlsz bele a pixelszámba is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Sony Alpha 7 A7 (mark-1) 41k expo
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Építészként rögtön épületekben gondolkoztam (hiába volt ott az 1:1 - bár detaileknél mondjuk elképzelhető lenne