- Probléma DVD/CD íróval
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
MrChris
üzenetére
Minden obim backes volt, szerencsére a zoom végig ugyanúgy (pontosabban nem tudom, de ami korrekciót adtam neki a tele végén, azzal jó volt a nagylátón is). Bevittem nikonékhoz, másnapra kész is volt, el volt állítódva az af szenzor, ezt beállították gyári értékre. Tegnap próbálgattam a karácsonyfadíszeken, jó volt, ma kipróbálom alaposabban...
A legszebb az egészben az, hogy a fókuszteszt sz.rt sem ér, ugyanis ha már back/frontfókusz, az rendszerint máshogy téveszt közelre, és távolra. Vagyis hiába lövöm be a tesztábrához 40 cm-ről, hat méterre téveszteni fog. Ha nem sikerül most sem belőni a fókuszt, eladom az egészet a p.csába, és veszek egy omd-t... Vagy megragadok a fuji x10-nél, és veszek mellé egy x100-at.
FEDman: és a legrosszabb az, hogy ez az embert akaratlanul is pixelbuzizásra készteti. Érted, jó a kép, semmi baja nincs, de tesztelgetsz, és megállapítotd, hogy fél mm csúszás van, aztán pánik, meg bazmegolás. Gondolkozom is, este szerintem csinálok egy tesztet elemekkel, és ha jó, akkor jó, nem fogok ábrázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Probléma DVD/CD íróval
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Mozilla Firefox
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi