Új hozzászólás Aktív témák

• Freddy76

addikt

válasz MrChris #22686 üzenetére

Minden obim backes volt, szerencsére a zoom végig ugyanúgy (pontosabban nem tudom, de ami korrekciót adtam neki a tele végén, azzal jó volt a nagylátón is). Bevittem nikonékhoz, másnapra kész is volt, el volt állítódva az af szenzor, ezt beállították gyári értékre. Tegnap próbálgattam a karácsonyfadíszeken, jó volt, ma kipróbálom alaposabban...

A legszebb az egészben az, hogy a fókuszteszt sz.rt sem ér, ugyanis ha már back/frontfókusz, az rendszerint máshogy téveszt közelre, és távolra. Vagyis hiába lövöm be a tesztábrához 40 cm-ről, hat méterre téveszteni fog. Ha nem sikerül most sem belőni a fókuszt, eladom az egészet a p.csába, és veszek egy omd-t... Vagy megragadok a fuji x10-nél, és veszek mellé egy x100-at.

FEDman: és a legrosszabb az, hogy ez az embert akaratlanul is pixelbuzizásra készteti. Érted, jó a kép, semmi baja nincs, de tesztelgetsz, és megállapítotd, hogy fél mm csúszás van, aztán pánik, meg bazmegolás. Gondolkozom is, este szerintem csinálok egy tesztet elemekkel, és ha jó, akkor jó, nem fogok ábrázni.

Új hozzászólás Aktív témák