Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
julius75
üzenetére
A GH3 méreteit és fogását irigylem - talán majd a markolattal az OMD is jobb lesz -, de egyrészt nem szívesen fizettem volna sokat egy olyan vázért ami videora van nagyon kihegyezve, miközben nekem fényképezőgép kellene, másrészt 3 pana gép raw-jával annyit kínlódtam, hogy már nagyon elegem lett.
Annyit tekergettem a ligtroomot hogy ha mosógép lenne, akkor elrepített volna a Holdra, de még ezek után is az volt általában a vége, hogy exportáltam egy TIF-et és a végén a Nikon Capture NX-ben hoztam elfogadhatóra.
Közben mondogattam magamnak, hogy hát igen, nem Nikon, biztosan nagyon megszoktam azt és csak az a baj. Hát nem! Az OMD-ből nem csak a jpegek esnek ki szépen, hanem az ORF is olyan, hogy kb annyit állítok rajtuk utólag mint anno NX-ben a NEF-eken és elégedett vagyok no perc alatt.
Nem igazán értem, hogy miért nem képesek a Pana RAW-hoz valami rendes konvertert csinálni, de az sem érdekel ha ez csak az én ízlésficamom és mindenki más szerint jó az úgy ahogy van.
Lehet, hogy a G3-t is elcserélem valami pici Oly vázra és végleg búcsút mondok a Panának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest