Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
julius75
üzenetére
A GH3 méreteit és fogását irigylem - talán majd a markolattal az OMD is jobb lesz -, de egyrészt nem szívesen fizettem volna sokat egy olyan vázért ami videora van nagyon kihegyezve, miközben nekem fényképezőgép kellene, másrészt 3 pana gép raw-jával annyit kínlódtam, hogy már nagyon elegem lett.
Annyit tekergettem a ligtroomot hogy ha mosógép lenne, akkor elrepített volna a Holdra, de még ezek után is az volt általában a vége, hogy exportáltam egy TIF-et és a végén a Nikon Capture NX-ben hoztam elfogadhatóra.
Közben mondogattam magamnak, hogy hát igen, nem Nikon, biztosan nagyon megszoktam azt és csak az a baj. Hát nem! Az OMD-ből nem csak a jpegek esnek ki szépen, hanem az ORF is olyan, hogy kb annyit állítok rajtuk utólag mint anno NX-ben a NEF-eken és elégedett vagyok no perc alatt.
Nem igazán értem, hogy miért nem képesek a Pana RAW-hoz valami rendes konvertert csinálni, de az sem érdekel ha ez csak az én ízlésficamom és mindenki más szerint jó az úgy ahogy van.
Lehet, hogy a G3-t is elcserélem valami pici Oly vázra és végleg búcsút mondok a Panának.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hyundai, Kia topik
- Gaming notebook topik
- Path of Exile 2
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- League of Legends
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs