Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Én meg szépen előszedtem a rawokat a fudzsinál is, mert hiába ott a jpg, beza én rawb*zi volnék

És a Fuji rawjai sokkal szebbek az Adobe programokban, mint a PL-2-é... azokon konkrétan behánytam sokszor, annyira ordítóan ronda színeket és tónusokat adott. Itt béke van és csend: szép ződ kell? JPG. Használható általános színek, jó berhelhetőség mellett? Raw, adobe profil. Szebb kékek (mint az éjszakai képeken)? Kalibrált X100 profil (ami általános témákhoz sokszor rosszabb, mint az adobe-féle).
szerk: ja, ezt a 2D-3D hasonlatot már Rabimikinél sem nagyon értettem a GH2 leírásánál. Nekem a GF1 is kellő térérzetet adott a jó fixekkel. Persze lehet, hogy nem túl jó a térlátásom, a moziháromdé sem nyűgöz le

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Canon EF 24-70mm f/4L IS USM objektív - Megkímélt -
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest