Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaby_gyerek
tag
válasz
schawo
üzenetére
Ez a kis súlykülönbség is sokat tud jelenteni. Nekem korábban e-620-am volt, ami ugyebár nem annyira nehéz mint egy tipikus canikon tükrös, bár nem is tér el nagyon. Egyszerűen ritkán használtam, mert helyet foglalt, meg nehéz volt. Mitől volt nehéz? Tudom, a markolattól, meg az abban lévő plusz aksitól. Azt a gépet úgy volt kényelmes használni. Anélkül kényelmetlen volt a fogása. Most van egy e-m5-em, aminek ugyanúgy kényelmetlen a fogása, de cserébe jóval kisebb, könnyebb, és messze jobb a képminősége. Mi a legnagyobb a különbség? Hogy minden nap nálam tud lenni. És ha hetente csak egy nap készítek egy képet vele, akkor is előbbre vagyok, mint egy tükrössel, amit eleve otthon hagynék és az az egy kép sem készülne el vele.
Persze az irodában megvannak a tükrösök akik lenéznek, mert valami "kompakt szerű" dolgom van.
(#20528) nord_: Köszi! Annak ellenére, hogy vannak képminőségbeli gyengeségei ennek az objektívnek, én kifejezetten szeretem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest