- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLaca
őstag
no, most jöttem meg nem egész egy órája bécsből, az oly sajtónapjairól. e-p3 volt tesztre, íme:
- AF: optimális körülmények között, bekapcsolt folyamatos AF mellett (NEM AF-C!) ÉS az új optikákkal valóban nagyon gyors, de nem gyorsabb a pana gh-2-nél, ráadásul sötétben jócskán lassul és "vadászik", majd feladja.
- OLED kijelző: fantasztikusan szép a képe (lásd xz-1), azonban engem zavart az érintésérzékenysége. ha le is tiltottam (egy adott felületet kell megnyomni a kijelzőn), magától visszakapcsolt, ha nyakban hordva vittem, mert hozzáért a hasamhoz egész felületével, így ott is, ami unlockolja és azt vettem észre, hogy az előttem haladó csajok fenekét magától (!) fotózza.
- képminőség: lásd majd cikkben, rengeteg képet hoztam (csináltam).
- beépített vaku: hasznos, semmi extra -> lásd e-pl sorozat (kivéve, hogy itt nem bounceolható)
- af segédfény: kicsi, nem mindig tud megfelelően segíteni az af-nek, de hasznos, mert az esetek többségében tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Canon EOS R (Csak 7 000 expó!) - Újszerű -
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest