Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLaca
őstag
no, most jöttem meg nem egész egy órája bécsből, az oly sajtónapjairól. e-p3 volt tesztre, íme:
- AF: optimális körülmények között, bekapcsolt folyamatos AF mellett (NEM AF-C!) ÉS az új optikákkal valóban nagyon gyors, de nem gyorsabb a pana gh-2-nél, ráadásul sötétben jócskán lassul és "vadászik", majd feladja.
- OLED kijelző: fantasztikusan szép a képe (lásd xz-1), azonban engem zavart az érintésérzékenysége. ha le is tiltottam (egy adott felületet kell megnyomni a kijelzőn), magától visszakapcsolt, ha nyakban hordva vittem, mert hozzáért a hasamhoz egész felületével, így ott is, ami unlockolja és azt vettem észre, hogy az előttem haladó csajok fenekét magától (!) fotózza.
- képminőség: lásd majd cikkben, rengeteg képet hoztam (csináltam).
- beépített vaku: hasznos, semmi extra -> lásd e-pl sorozat (kivéve, hogy itt nem bounceolható)
- af segédfény: kicsi, nem mindig tud megfelelően segíteni az af-nek, de hasznos, mert az esetek többségében tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest