Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius75
aktív tag
Miért van az, hogy ha fogadni kellett volna rá, ki fog először beszólni (19606 hsz.), majd az erre utalt válasz miatt durcáskodni, akkor nálam biztosan Te leszel a nyerő? Miért van az hogy, a megnyilvánulásaid döntő többségéből süt a másokat lenéző önelégültség? Egy percig sem vonom kétségbe, hogy az átlagnál talán nagyobb tapasztalatod, gyakorlatod van néhány témában, de ebből miért következik rögtön az, hogy ezt mindig éreztetned is kell? És ne gondold, hogy ezt azért írtam, mert megsértődtem: nem szoktam, fórumon soha. Nem szabad, mert hiszem hogy nem rossz indulatból, vagy irigységből születnek válaszok (vagy mégis?), hanem pusztán ki-ki a maga módján adja közre azt, amire éppen képes. És hát sikerül ahogy sikerül.....
Ami a visszaolvasást illeti: bizony jól tetted volna, mielőtt válaszolsz, mert akkor kiderült volna, mi a bajom a tükrös vázzal, a milces obikkal, miért kell 24mm-es kezdő, miért kell(ene) "kettőnyócas", stb.
A szmájliknak viszont külön örülök
, amúgy sem vagyok haragtartó, meg hát ugye akinek olyan kép van a nappali falán, kérem.....arra nem is lehet....sőt, nem is szabad...

Parci: írtál egy ilyet: "egy g5 + 14-42 x nekem biztosan kevés lenne az obi miatt (a váz több mint elég)." aztán meg egy ilyet: "alulra jó akár a 14-42 x is" végül is akkor most jó vagy nem jó?

Köszönöm a véleményeket, szép estét mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- Milyen házat vegyek?
- PayPal
- Gumi és felni topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, amúgy sem vagyok haragtartó, meg hát ugye akinek olyan kép van a nappali falán, kérem.....arra nem is lehet....sőt, nem is szabad...